Efva Attling vinner

Då det första priset i Damernas Världs nya priskategori Guldknappen Accessoar delades ut på torsdagskvällen korades Efva Attling till vinnare.

"Åh vilken ära! Det här fina priset är ett erkännande för mig som designer, en bonus i livet. Vilket betyg! Me and DV go way back! Att vara Guldknappskollega med alla tidigare begåvade Guldknappsvinnare känns fantastiskt", säger Efva Attling.

Juryns motivering lyder:
"Personlig design och livsbejakande tankar i förgylld förening, är denna multitalangs signum. I en stenhård produktkategori med många dagsländor har vinnaren bevisat sin styrka år efter år. Varumärket har en stark identitet som känns igen av alla. Hon är en framgångssaga som ger oss hantverk med en mening. Med kraft från själen, passion och brinnande engagemang smyckar hon vår vardag. Efva Attling skriver sig rakt in i svensk modehistoria genom att vara först ut som värdig vinnare av Guldknappen Accessoar, 2010."

De nominerade i Guldknappen Accessoar presenterades genom en film, vill du se den, klicka här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!