Fira Guldknappen 30 år och ta del av vårt Stockholmspaket

I och med att Damernas världs prestigefyllda pris Guldknappen fyller 30 år (vilket kommer firas med stor gala i augusti), erbjuder vi er läsare ett lyxigt och exklusiva helgpaket där mode står i fokus. Ni får en unik möjlighet att resa still Stockholm under Guldknappen-helgen i augusti, och tillsammans med övriga DV-resenärer få en privat träff med Guldknappen-vinnaren såväl som vinnaren av accessoar-priset.

Utöver ovanstående ingår övernattning på det nya, exklusiva designhotellet Nobis Hotel beläget på Norrmalmstorg, mitt i centrala Stockholm, inträde till den fantastiska Guldknappen på det magnifika Nordiska museet, shoppingupplevelse med DV-redaktionen och personal shoppers på Åhléns City, härlig lunch - allt med en guldkant som gör helgen till en alldeles speciell upplevelse!Läs mer om helgpaketet och boka här. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!