GULDKNAPPEN 2012: Andrea Engsäll avslöjar sin Guldknappen-outfit

Det är bara dagar kvar... spänningen stiger inför Guldknappen 2012 den 25 augusti.

Här på Damernas.se berättar några av de eminenta gästerna om sina favoritvinnare, bjuder på sina outfits inför årets gala och mycket mer... 

Du har redan kunnat kika på Emma Sundhs Guldknappen-outfit, läsa vem Emily Dahl hoppas att se bland de nominerade, fått ta del av Emma Wiklunds bästa Guldknappenminne, läst om Cissi Wallins favoritvinnare, fått veta vad Michaela Forni och Andreas Wijk kommer att ha på sig, läst om Ebba von Sydows favoritvinnare, vem Jonna Bergh och Columbine Smille hoppas på och vad Camilla Åstrand ser mest fram emot. Nu är det dags för tv-inredaren och Amelia-bloggaren Andrea Engsäll. Vad ser hon mest fram emot, vad ska hon ha på sig, och vems outfit är hon mest nyfiken på? Läs svaren efter klicket nedan.

PSST... Du missar väl inte att köpa din biljett till galan?  I år får ni läsare veta vem som vinner före alla andra! Köp biljetter till Guldknappen 2012 här.

Foto: Magnus Selander/Kanal 5Vad ser du mest fram emot med Guldknappengalan?– Modevisningen. Förra året tyckte jag att den var grymt inspirerande. Sen är det förstås härligt att se vinnarnas glädje. Vad ska du ha på dig på Guldknappengalan 2012?– Jag kommer att ha på mig en vit skinnklänning med fransar från Hunkydory.  

Vem är din favorit-vinnare så här långt?Triwa och Dagmar. Jag har en personlig relation till grundarna av bägge märkena och då blir deras vinster än roligare.  

Vem är din favorit på den svenska modescenen just nu?– Jag gillar både Acne, Dagmar och Diana Orving, men jag bär helst kläder från Hunkydory. De sitter snyggt på mig och har en cool men feminin stil som passar mig.  

Vem hoppas du se bland de nominerade? – Jag skulle gärna se Caroline Wiken för Sweet Caroline nominerad för Guldknappen Accessoar. Hon gör väldigt coola smycken, väskor och träskor i fina färger och svenskt läder. 

Vems outfit är du mest nyfiken på? – Jag blir alltid glad av att se Emilia de Poret. Hon klär sig alltid "cutting edge" men smakfullt.  

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!