GULDKNAPPEN 2012: Andreas Wijk berättar om sin Guldknappen-outfit

Det är bara dagar kvar... spänningen stiger inför Guldknappen 2012 den 25 augusti.

Här på Damernas.se berättar några av de eminenta gästerna om sina favoritvinnare, bjuder på sina outfits inför årets gala och mycket mer... 

Du har redan kunnat kika på Emma Sundhs Guldknappen-outfit, läsa vem Emily Dahl hoppas att se bland de nominerade, fått ta del av Emma Wiklunds bästa Guldknappen-minne, läst om Cissi Wallins favoritvinnare, fått veta vad Michaela Forni kommer att ha på sig och läst om Ebba von Sydows favoritvinnare. Nu är det dags för modebloggaren Andreas Wijk. Vad ska han ha på sig och vem är hans favorit på den svenska modescnen just nu? Läs svaren efter klicket nedan

PSST... Du missar väl inte att köpa din biljett till galan?  I år får ni läsare veta vem som vinner före alla andra! Köp biljetter till Guldknappen 2012 här.Vad ser du mest fram emot med Guldknappengalan?- Det ska bli riktigt trevligt att komma upp till Stockholm! Allt handlar ju egentligen om människorna under kvällen! Jag ser fram emot mitt härliga sällskap, träffa nya härliga bekantskaper, och avslöjandet av vinnaren! 

Vad ska du ha på dig på Guldknappengalan 2012?- Det hade varit kul med en helvit kostym. Om jag inte hinner få tag på det, blir det nog min smoking från Lanvin.

Vem är din favorit-vinnare så här långt?- Carin Wester och Hope är fantastiska vinnare! Tycker också att H&M (Margareta van den Bosch) var ett riktigt häftigt val!

Vem är din favorit på den svenska modescenen just nu?
- Acne fortsätter att imponera på mig och ser man till vad jag äger mest plagg av själv så är det just av det nämnda! 

Vem hoppas du se bland de nominerade? - Jag hoppas på en designer som kämpat och är värd att lyftas fram! Jag hoppas på något oväntat! Svenskt mode är fantastiskt!

Vems outfit är du mest nyfiken på?- Oj, vad svårt! Helheten av vilken stil man ser generellt under kvällen tycker jag är väldigt intressant och den är jag riktigt nyfiken på!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!