GULDKNAPPEN 2012: Cissi Wallin om årets Guldknappen-gala

Det är bara dagar kvar... spänningen stiger inför Guldknappen 2012 den 25 augusti.

Här på Damernas.se bjuder några av de eminenta gästerna på sina gamla favoritvinnare, sina outfits och mycket mer... 

Du har redan kunnat kika på Emma Sundhs Guldknappen-outfit, läsa vem DV-bloggaren Emily Dahl hoppas att se bland de nominerade och fått ta del av Emma Wiklunds bästa Guldknappen-minne. Nu är det dags att spana in journalisten och Amelia-bloggaren Cissi Wallin. Vad ska hon ha på sig, vem är hennes favoritvinnare så här långt och vems outfit är hon mest nyfiken på?

Läs svaren efter klicket nedan

PSST... Du missar väl inte att köpa din biljett till galan?  I år får ni läsare veta vem som vinner före alla andra. Köp biljetter till Guldknappen 2012 här.

Foto: Petter JohanssonVad ser du mest fram emot med Guldknappengalan?– Att få powersocialisera och dansa loss för att sedan landa hemma med Donken-mat framför något obskyrt Discovery-program klockan fyra på morgonen, fortfarande i galakläder.

Vad ska du ha på dig på Guldknappengalan 2012?– Det är fortfarande väldigt oklart. Men något androgynt ackompanjerat av röda läppar är ett troligt scenario...

Vem är din favorit-vinnare så här långt?– Måste ju säga Gunilla Pontén, vi behöver fler excentriska fashiontanter! Men sen är jag ju väldigt förtjust i Ann-Sofie Back.

Vem är din favoritdesigner på den svenska modescenen just nu?– Jag är väldigt svag för Local Firm och Diana Orving. Begåvat och kreativt utan att bli spexigt.

Vem hoppas du se bland de nominerade?
– Jag hoppas verkligen Diana Orving nomineras i år igen, och vinner! Hon har slitit och kämpat med sin grej såpass länge att hon förtjänar ett fett pris.

Vems outfit är du mest nyfiken på?– Kommer Tommie X och Tove Styrke hamnar alla andra i skugglandet, så hoppas på att bli ägd där.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!