GULDKNAPPEN 2012: Columbine Smille hoppas på Altewai.Saome

Det är bara dagar kvar... spänningen stiger inför Guldknappen 2012 den 25 augusti.

Här på Damernas.se berättar några av de eminenta gästerna om sina favoritvinnare, bjuder på sina outfits inför årets gala och mycket mer... 

Du har redan kunnat kika på Emma Sundhs Guldknappen-outfit, läsa vem Emily Dahl hoppas att se bland de nominerade, fått ta del av Emma Wiklunds bästa Guldknappenminne, läst om Cissi Wallins favoritvinnare, fått veta vad Michaela Forni och Andreas Wijk kommer att ha på sig, läst om Ebba von Sydows favoritvinnare och vem Jonna Bergh hoppas på.  Nu är det dags för Stylebys stilsäkra moderedaktör och modebloggare Columbine Smille. Vad ska hon ha på sig, vem hoppas hon se bland de nominerade och vems outfit är hon mest nyfiken på? Läs svaren efter klicket nedan

PSST... Du missar väl inte att köpa din biljett till galan?  I år får ni läsare veta vem som vinner före alla andra! Köp biljetter till Guldknappen 2012 här. Vad ser du mest fram emot med Guldknappengalan?– Det är ju urhärligt att gå på gala och jag ser mest fram emot den härliga stämning och energi som Guldknappen brukar innefatta.

 Vad ska du ha på dig på Guldknappengalan 2012?– Än så länge har jag ingen aning men jag brukar gå lite på känsla så det slutgiltiga beslutet kommer nog att tas i sista minuten!

Vem är din favorit-vinnare så här långt?– Jag tycker Dagmar var väl värda sin utmärkelse förra året, det känns verkligen som att de vågar ta steg framåt och förnyas utan att tappa sin egen prägel.

Vem är din favoritdesigner på den svenska modescenen just nu?
Altewai.Saome är en storfavorit hos mig, trots att de är relativt nya på den svenska modescenen tycker jag att de har bevisat att de är att räkna med. De vågar ta ut svängarna och ger ett självsäkert intryck. Sen går det ju inte att undgå Jonny Johanssons och Acnes greatness, givetvis.

Vem hoppas du se bland de nominerade?
– Kanske ingen wow-faktor på det här svaret då: Altewai.Saome!Vems outfit är du mest nyfiken på?– Ingela Klemetz-Faragos och Maria Virgins

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!