GULDKNAPPEN 2012: Emma Wiklund bjuder på sitt bästa Guldknappen-minne

Du har redan kunnat tjuvkika på Emma Sundhs Guldknappen-outfit och läsa vem Emily Dahl vill se bland de nominerade. Nu är det dags att ta tempen på skönhetsdrottningen, supermodellen och DV-bloggaren Emma Wiklund inför Guldknappen 2012. 

Vilket är hennes bästa Guldknappen-minne, vad ska hon ha på sig i år och vem hoppas hon se bland de nominerade? Svaren får du här på Damernas.se.

Missa inte att köpa din biljett till Guldknappen 2012 den 25 aug. I år får ni läsare veta vem som vinner före alla andra.  Köp din biljett här!

Vad ser du mest fram emot med Guldknappengalan? – Jag tycker det roligaste är att se hur alla har ansträngt sig för att klä upp sig. Helt enkelt titta på folk! Och sen vem som ska vinna är ju alltid spännande.

Vilket är ditt bästa Guldknappen-minne?– Det var nog när jag gick en visning för Lars Wallin 1995 då han vann Guldknappen. 

Vad ska du ha på dig på Guldknappengalan 2012? – Ingen aning just idag...

Vem är din favorit-vinnare så här långt? – Jag blev väldigt glad när Hope vann då jag alltid gillat det dom gör.

Vem är din favoritdesigner på den svenska modescenen just nu?
– Oj vad svårt... Om jag går till min garderob så hittar jag nog flest plagg från Acne och Filippa K. Så det får bli dom två. Acne har alltid hög modegrad, utan att bli för extremt för min del och Filippa K tycker jag gör användbara kläder i en enkel och ren stil.

Vem är din bästa accessoardesigner på den svenska modescenen?– Sophie by Sophie gör så fina smycken. Exklusiva och delikata smycken som är ljuvliga både till vardag och fest.

Vem hoppas du se bland de nominerade?
– Jag ser gärna Minimarket som vinnare. Jag tycker att märket har vuxit och blivit både exklusivare och mognare på många sätt och jag har personligen fått upp ögonen mer och mer för märket under åren.

Vems outfit är du mest nyfiken på?
– Martina Bonniers såklart!!!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!