GULDKNAPPEN 2012: Emmas Vintage bjuder på sin Guldknappen-outfit

Det är 23 dagar kvar...
Spänningen stiger inför årets stora modeupplevelse, Guldknappen 2012.

DV-bloggaren Emmas Sundh som står bakom den härliga bloggen Emmas Vintage är väl förberedd och bjuder på sin underbara Guldknappen-klänning. Efter klicket kan du dessutom läsa vem hon vill se bland de nominerade, vems outfit hon själv är mest nyfiken på och mycket mer.. 

Du missar väl inte att köpa din biljett till Guldknappen 2012? Köp biljetter här!Vad ser du mest fram emot med Guldknappengalan?- Få se vad alla har på sig, träffa alla trevliga människor som alltid är där, se vem som vinner Guldknappen (så klart), Martinas spännande oufits och det fantastiska temat på festen som jag bara har hört om än så länge. Jag är väldigt peppad på att se vem som vinner Guldknappen Accessoar, eftersom jag är ett stort fan av just accessoarer. 

Vilket är ditt bästa Guldknappen-minne?- Oj, vad svårt. Men jag måste säga Annika Lantz som var konferencier 2010.  

Vad ska du ha på dig på Guldknappengalan 2012?- En vit spetsklänning från 1950-talet. Sitter som ett smäck. Skor har har inte bestämt ännu. 

Vem är din favorit-vinnare så här långt?- Carin Wester och Hope måste jag nog säga. De gör fullkomligt briljanta skapelser som ger mig rysningar. Svenskt mode när det är som bäst. 

Vem är din favoritdesigner på den svenska modescenen?
- Carin Wester för vackra färgkombinationer och snygg silhuett, Hope för  smarta detaljer, enkelt och smakfullt, Lovisa Burfitt för hennes dramatik och Whyred för sin 60's-touch. Åh, jag kan inte säga en.  Sedan måste jag ju säga att jag är väldigt imponerad Altewai.Saome. Och Fadi el Khoury som gör sådana vackra kreationer att man smäller av. Okej, nu får jag sluta rabbla. 

Vem är din bästa accessoardesigner på den svenska modescenen? - Swedish Hasbeens. Helt klart. De gör dessutom väldigt snygga kampanjer. 

Vem hoppas du se bland de nominerade? - Kanske ska berätta att jag har bett om att inte få veta vem som vinner denna gång, för att se om jag kan klura ut. Det kan jag inte. Jag hoppas få se Altewai.Saome bland de nominerade. Trots att de är nykomlingar så har de redan satt ett tydligt och viktigt avtryck på svenskt mode. 

Vems outfit är du mest nyfiken på?- Förutom Martinas, så hottien DV-bloggaren Emma Wiklund, supercoola och vackra Sania Claus och snyggisarna Jonna Berg, Columbine Smille, Emilia de Poret och Maria Virgin

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!