Foto: Fredrik Etoall

GULDKNAPPEN 2012: Jonna Bergh hoppas på BLK DNM

Det är bara dagar kvar... spänningen stiger inför Guldknappen 2012 den 25 augusti.

Här på Damernas.se berättar några av de eminenta gästerna om sina favoritvinnare, bjuder på sina outfits inför årets gala och mycket mer... 

Du har redan kunnat kika på Emma Sundhs Guldknappen-outfit, läsa vem DV-bloggaren Emily Dahl hoppas att se bland de nominerade, fått ta del av Emma Wiklunds bästa Guldknappen-minne, läst om Cissi Wallins favorit-vinnare, fått veta vad Michaela Forni kommer att ha på sig och läsa om Ebba von Sydows favoritvinnare. Nu är det dags för Stylebys chefredaktör, modeprofilen Jonna Bergh. Vad ska hon ha på sig, vilka är hennes favoritvinnare och vem hoppas hon se bland de nominerade? Läs svaren efter klicket nedan.

PSST... Du missar väl inte att köpa din biljett till galan? I år får ni läsare veta vem som vinner före alla andra ...Köp biljetter till Guldknappen 2012 här.Vad ser du mest fram emot med Guldknappengalan?
– Att träffa alla uppstassade vänner och kollegor igen. Det har varit en lång sommar, och Guldknappen brukar vara lite som en ”back-to-school”-reunion.

Vilket är ditt bästa Guldknappen-minne?
– När Lars Nilsson, då på Nina Ricci, vann och jag har för mig att jag hjälpte honom in på Gubbrummet (viprum på Spybar) med blomsterkvast, guldknapp och allt. 

Vad ska du ha på dig på Guldknappengalan 2012?
– Ett par extremt håriga skor från Diego Dolcini, i övrigt är det öppet för förhandling. 

Vem är din favorit-vinnare så här långt?
– Utan tvekan Jonny Johannson för Acne. 

Vem är din favoritdesigner på den svenska modescenen just nu?
– Jonny Johansson för Acne. Dels för att han gör kläder som jag själv köper, men också för att han gör något som verkligen gett eko internationellt. Plus, jag tycker Acnes höst är en av de toppkollektionerna av SAMTLIGA internationella höstkollektioner. 

Vem hoppas du se bland de nominerade?
– Johan Lindeberg för BLK DNM. Jag tycker att han gör något klassiskt och självklart, men ändå ultramodernt. Jag gillar verkligen det han gör nu, både för herr och dam. 

Vems outfit är du mest nyfiken på?
– Min egen. Och alltid Bea Åkerlunds om hon kommer. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!