GULDKNAPPEN 2012: Lotta Kvarnung ser fram emot Guldknappen-visningarna

Det är bara dagar kvar... spänningen stiger inför Guldknappen 2012 den 25 augusti.

Här på Damernas.se berättar några av de eminenta gästerna om sina favoritvinnare, bjuder på sina outfits inför årets gala och mycket mer... 

Du har redan kunnat kika på Emma Sundhs Guldknappen-outfit, läsa vem Emily Dahl hoppas att se bland de nominerade, fått ta del av Emma Wiklunds bästa Guldknappenminne, läst om Cissi Wallins favoritvinnare, fått veta vad Michaela Forni, Andrea Engsäll och Andreas Wijk kommer att ha på sig, läst om Ebba von Sydows favoritvinnare, vem Jonna Bergh och Columbine Smille hoppas på och vad Camilla Åstrand ser mest fram emot. Nu är det dags för Lotta Kvarnung som står bakom promotionbloggen Cityliv här på Damernas.se. Vad ser hon mest fram emot, vad ska hon ha på sig, och vems outfit är hon mest nyfiken på? Läs svaren efter klicket nedan.

PSST... Du missar väl inte att köpa din biljett till galan?  I år får ni läsare veta vem som vinner före alla andra! Köp biljetter till Guldknappen 2012 här.Vad ser du mest fram emot med Guldknappengalan?– Visningarna och hur vinnarens kollektion presenteras. Och sen så klart gästernas outfits, vem som hänger med vem och hela galans upplägg.

Vad ska du ha på dig på Guldknappengalan 2012?– Åh jag har ju inte bestämt mig än, lite ångest. Antingen en röd klänning från Rodebjer eller en grå från Acne eller en mönstrad byxa och mönstrad blus från InWear. Accessoarerna har jag inte ens börjat fundera på än… Och jag inser ju att det är hög tid.

Vem är din favorit-vinnare så här långt?– Jag måste säga Carin Rodebjer. Hon är så otroligt duktig och hennes produkter är på något vis så ärliga. Hon har gått sin egen väg från första början och det är alltid uppfriskande.   

Vem är din favoritdesigner på den svenska modescenen just nu?
– Det måste ju bli Rodebjer. Kollektionerna ligger alltid i tiden men har en egen självklar prägel. Plaggen har det där extra men är alltid bärbara vilket känns väldigt väsentligt för dagens kvinna, ofta på språng.

Vem hoppas du se bland de nominerade? – Det hade varit kul att se Altewai.Saome nominerade. Även om de är relativt färska har de en säregen touch och en fantastisk fingertoppskänsla som redan har utmanat den svenska modescenen. 

Vems outfit är du mest nyfiken på?Martina Bonniers kreationer förstås. Och Elsa Billgrens, jag älskar hennes vintage-klänningar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!