GULDKNAPPEN 2012: Michaela Forni bjuder på sin Guldknappen-outfit

Det är bara dagar kvar... spänningen stiger inför Guldknappen 2012 den 25 augusti.

Här på Damernas.se berättar några av de eminenta gästerna om sina gamla favoritvinnare, bjuder på sina outfits för årets gala och mycket mer... 

Du har redan kunnat kika på Emma Sundhs Guldknappen-outfit, läsa vem DV-bloggaren Emily Dahl hoppas att se bland de nominerade, fått ta del av Emma Wiklunds bästa Guldknappen-minne och läst om Cissi Wallins favorit-vinnare så här långt. Nu är det dags för modebloggaren Michaela Forni. Vad ska hon ha på sig, vem vill hon se bland de nominerade? Läs svaren efter klicket nedan

PSST... Du missar väl inte att köpa din biljett till galan?  I år får ni läsare veta vem som vinner före alla andra. Köp biljetter till Guldknappen 2012 här.Vad ser du mest fram emot med Guldknappengalan?- Att se vad alla har på sig. Det är alltid det jag ser mest fram emot - fina, glada, uppklädda människor!

Vad ska du ha på dig på Guldknappengalan 2012?- Jag har en klänning som jag älskar och inte får tillfälle att använda så ofta, jag funderar på att använda den för att jag känner mig så vacker i den. Det är en gammal Stylein-skapelse.

Vem är din favorit-vinnare så här långt?- Alltså, jag älskar allt Dagmar står för. Förutom en fantastisk design genom alla kollektioner, även hur de jobbar, deras vänlighet och ödmjukhet, känslan när man kommer in till deras showroom... de har lyckats skapa ett harmoniskt modemärke, vilket är ovanligt.

Vem är din favoritdesigner på den svenska modescenen just nu?- Då får jag säga Dagmar-systrarna igen.

Vem hoppas du se bland de nominerade?- Ida Sjöstedt blir roligare och säkrare i sin stil för varje kollektion. Det vore roligt om hon fick en nominering.

Vems outfit är du mest nyfiken på?- Columbine Smille. Hon är stilsäkrast i Sverige just nu.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!