Guldknappen 2013 – nu händer det!

Den 24 augusti 2013 smäller det! Då är det nämligen dags för årets stora modehändelse, Guldknappen 2013

För att fira Guldknappen ställer Damernas Värld – i vanlig ordning – till med stor gala. Och du är givetvis välkommen. Hur du köper biljetter till Guldknappen-galan kommer du kunna läsa om här på Damernas.se inom kort. 

Med pompa, ståt, catwalkvisningar och underhållning delas Damernas Världs prestigefyllda pris, Guldknappen, ut varje år sedan 1982. Priset går till en eller flera svenska designers som har gjort ett bestående avtryck på svenskt mode. Listan över vilka som tagit emot det ärofyllda priset kan göras lång, och betydelsen att få priset är enorm. Guldknappen är nämligen många gånger startskottet för en sprudlande modesuccé. Några av de som tagit emot Guldknappen är Filippa Knutsson (Filippa K), Jonny Johansson (Acne), Carin Rodebjer (Rodebjer) och Ann-Sofie Back. Senast i raden av Guldknappen-vinnare är Honkydory

Sedan några år tillbaka delas dessutom de nyinstiftade priserna Guldknappen Accessoar och Guldknappen Läsarnas Pris (där du är med och påverkar vem som vinner) ut under galan. 

Psst. Vill du vara med och påverka vem som vinner Guldknappen Läsarnas Pris och chans att vinna ett svenskt designerplagg? Klicka in på Damernas.se i morgon!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!