Guldknappen ♥ Robert Preston = sant

Det är väl inte någon som har missat att det till helgen äntligen är dags för årets upplaga av Guldknappen. Spänningen är på topp och vi har redan fått veta vad ett flertal av gästerna ska ha på sig. Emma Sundh har avslöjat sin stass för kvällen, Michaela Forni har bestämt sig och för Emily Dahl lutar det åt en "silverpaljettexplosion".   Under Guldknappen-galan kommer vi att få njuta av överraskningar och så klart – massor av mode i form av modevisningar. Modellerna kommer visa mode från både nominerade och vinnare av Guldknappen.
Som krona verket görs alla modellers hårkreationer av ingen mindre än superfrisören Robert Preston med team. Robert Preston är ambassadör för L´Oréal Professionnel, som är stolt sponsor för Guldknappen 2012.

Robert Preston utbildade sig hos den brittiska toppfrisören Rita Rusk och arbetade sedan under många år på flera utav Toni & guys salonger. Han har även hunnit med att starta Preston Hair, som ligger på Östermalm i Stockholm. Men på lördag är det alltså dags för Robert Preston att visa sina kreativa håruppsättningar under Guldknappen-galan. Ett prestigefyllt uppdrag:
– Att jobba tillsammans med Sveriges bästa för att skapa en show och en hyllning till den eller de duktigaste i svensk modeindustri är ett oerhört ärofullt uppdrag och arbetet med visningarna är inspirerande och kreativt, säger Robert Preston i ett pressmeddelande.

Exakt hur hårkreationerna kommer att se ut kan inte Robert Preston avslöja. Han är rädd att den modeintresserade kan lista ut vem, eller vilka, som vinner och det är ju något som bara inte får hända. På lördag är det dags och om du inte köpt biljetter än, så är det dags nu! Vem eller vilka, kammar hem Guldknappen 2012? På lördag får vi svaret! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!