Guldknappen: Ulla-Marie och Susanne

Två färgstarka besökare på Guldknappens läsa-VIP.

Ulla-Marie Nilsson, berätta om din färgstarka outfit.– Det här var min plan C för kvällen. Det blev en klänning från Antikt, Gammalt och nytt i Bollnäs, väska från Beyond Retro, smycken från Antikt, Gammalt och nytt Stockholm, Buy my outfit och ett armband jag vunnit från Elie Saab.

Hur många gånger har du varit på Guldknappen?– Jag har varit här sju gånger. Guldknappen är den enda chansen för oss bönder att få se riktiga modevisningar.

Vem är din favoritvinnare genom tiderna?Carin Rodebjer. Det var första gången jag var på Guldknappen och den visningen tog mig med storm.

Susanne Vanberg, berätta om din outfit.– Jag har sytt den här klänningen själv. Hatten och väskan kommer från New York och skorna kommer från Inga from Sweden.

Och hur många gånger har du varit på Guldknappen?– Jag har varit på Guldknappen åtta gånger, jag gillar glamouren, minglet och modevisningarna.

Vem är din favoritvinnare genom tiderna?– Det är Odd Molly

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!