TVÅ DAGAR KVAR TILL GULDKNAPPEN-GALAN...

... till Guldknappen-galan på Nordiska museet i Stockholm! 

På torsdag den 18 augusti, klockan 18:30, slås de stora portarna upp till Guldknappens VIP-kväll på Nordiska museet. Guldknappen, som fyller 30 år i år, kommer firas utan dess like. Den pampiga lokalen kommer att fylla flera hundra gäster, som klätt upp sig efter klädkoden "smoking". Under den glamourösa kvällen kommer gästerna få njuta av mat, dryck, modevisningar, mingel och så klart: prisutdelningen i kategorierna Guldknappen och Guldknappen Accessoar.

På fredag, den 19 augusti, klockan 18:30, rullas den röda mattan ut för våra fantastiska läsare. Under Guldknappen-galans andra dag, läsarkvällen, är klädkoden "festkläder", och OM vi på DV-redaktionen är förväntasfulla över att träffa alla läsare.
Under galakvällen kommer alla läsare bjudas på mat, dryck, tävlingar, erbjudanden, spännande aktiviteter, och prisutdelningen i kategorierna Guldknappen, Guldknappen Accessoar och Guldknappen Läsarnas pris.

Vi ses på torsdag och fredag!

PSST!

 
Följ Guldknappen via Damernas världs Twitter!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!