Hon är Guldknappens ambassadör 2011

Tidigare i år annonserade Damernas värld ut tjänsten som Guldknappen-ambassadör 2011>. Detta ärofyllda uppdrag innebär att följa den glamourösa vägen fram till årets stora modefest, Guldknappen 30 år, via en blogg på Damernas.se

Ansökningarna har strömmat in, och nu är tjänsten som Guldknappen-ambassadör tillsatt. Den lyckliga är ingen mindre än modebloggaren Ulrika Andåker, som står bakom den fantastiska bloggen Colorelle

Du är Guldknappens ambassadör 2011, hur känns det?-  Jättekul! Det ska bli en spännande resa som leder fram till slutdestinationen galan.Du kommer att bevaka förberedelserna innan den stora galan som hålls i augusti genom att blogga på Damernas.se, vad kan vi förvänta oss i bloggen?-  Självklart svensk design, glamour, tävlingar, uppdateringar inför Guldknappen-galan och så en hel del Ulrika och min garderob.

Ulrikas Guldknappen-blogg kommer att startas upp på Damernas.se inom kort. Håll utkik här på Damernas.se för mer information! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!