Just nu minglar modekändisarna på Guldknappen

Just nu är minglet i full gång på Damernas Värld Guldknappen. Vi passade på att fånga några av alla besökare i instagram-linsen, och samtidigt fråga dem om kvällens klädsel och deras bästa guldknappeniminne. Svaren hittar du efter klicket. 

Emma och Carin ni har båda jobbat på Damernas Värld, vilket är ert bästa Guldknappenminne?

– Att träffa Rohdi Heintz, han är en så härlig person! Emma Sundh
– Mitt bästa Guldknappen-minne är också kopplat till Rohdi Heintz. Jag hade en vintage-trenchcoat som var från hans märke. En kompis hade jobbat tillsammans med honom så när hon fick veta att jag hade kappan skickade hon en bild på den till honom och han blev överlycklig. När jag sedan träffade honom på Guldknappen och gick fram för att säga hej så mindes han direkt bilden och utbrast "Du är ju kvinnan med kappan!" och så berättade han att den bara hade gjorts i tio exemplar, berättar  Carin Karlsson, som beautybloggade på Damernas.se då hon hade ett vikariat som skönhetsredaktör tidigare i år. 

Hej Angelica, berätta vad har du på dig i kväll?

– Det är en paljettklänning från Styleins vår och sommarkollektion 2014 och väskan är vintage. 

Linda Sundblad kom i år tillsammans med systern Camilla Lidholm och Mai -Li Hammargren. Linda vilket är ditt bästa Guldknappenminne?– För mig är Guldknappen en tradition och en dag tillsammans med min syster, det här är sjätte året som vi går tillsammans. Vi brukar ha en heldag ihop och ses för att göra oss i ordning och fixa till håret innan. 

Emilia, berätta vad har du på dig?– Celine!Har du något speciellt Guldknappen-minne att dela med dig av?

– 30-års jubileet var fantastiskt, men jag måste säga att sitta i juryn slår allt! Utmaningen är att leverera den rätta vinnaren, för alla nominerade är värda att vinna. Det gäller att hitta den som kommer att kunna axla priset. Jag vill verkligen ge en eloge till Martina för det hon gör genom Guldknappen och allt det arbete hon lägger ner. Det är oerhört betydelsefullt för svenskt mode. Skål för Guldknappen!

Emma Daniellson, vad somrig och fin du är. Vad har du på dig?

– Det är en klänning från Styleins vår och sommarkollektion 2014. 

Carolina Gynning, var kommer din klänning ifrån?

– Min klänning kommer från Valerie. (Som även är årets vinnare av Läsarnas Pris, reds anmärkning.)

Camilla Åstrand, vad har du på dig i kväll?

– Oj bra fråga, Columbine har hjälpt mig styla! Det är Topshop Unique. Och Columbine?

– Kjolen är från H&M:s höstkollektion, Blazern är från Acne och väskan är Chanel.
 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!