Köp Emma Wiklunds bok "Emmas skönhet" till specialpris

DV-bloggaren, modellen och skönhetsgurun Emma Wiklund är just nu aktuell med boken "Emmas skönhet". I den uppmärksammade boken delar Emma Wiklund med sig av de skönhetstips som hon samlat på sig under sin långa och framgångsrika modellkarriär. 

Emma Wiklund besitter en enorm kunskap efter att ha arbetat med några av världens skickligaste makeupartister, hårstylister, hudterapeuter och tränare under sin karriär. I boken "Emmas skönhet" ger hon dig personliga tips och råd om allt från hudproblem, mörka ringar under ögonen till hur du byter från jobbmakeup till kvällsmakeup på 5 minuter ...

Är du prenumerat av Damernas värld kan du nu shoppa Emma Wiklunds bok till specialpris i den nyöppnade DV-shoppen. Boken är din på ett klick här!

Vill du också prenumerera på Damernas värld och därmed få tillgång till heta erbjudanden, rabatter och specialpris i DV-shoppen? Klicka här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!