Lär dig tolka ditt personliga födelsehoroskop – med Astrobloggens Margareta Hedin

Är du nyfiken på hur du kan förstå dig själv, dina möjligheter i livet och din omgivning? Genom Damernas Världs nya astrokurs får du en unik möjlighet att fördjupa dig i astrologi och personlig utveckling, under handledning av Sveriges ledande astrolog Margareta Hedin bakom Astrobloggen. Här berättar Margareta mer!

Margareta, vad kan vi förvänta oss av din astrologi-kurs?

– Jag brukar säga att astrologin är din själs karta. Den säger något om vem du är som människa. Jag vänder mig till alla, men framför allt till den som är nyfiken på att fördjupa sig och att förstå sig själv och se sina möjligheter i livet. Du kanske vet att du vill utveckla din potential –men kanske också undersöka närmare just när och på vilket sätt dina chanser kommer. När ska du gå i terapi, när ska du söka en ny karriär? Ska du slita ut dig nu eller vänta in Jupiter? En annan stor fråga är relationer – att se hur du fungerar ihop med andra. Vad du kan vänta dig av livet – det kan ditt personliga födelsehoroskop svara på, och det är just detta du får lära dig att tyda i min onlinekurs.

Hur använder du själv astrologi i vardagen?

– Astrologin är allt för mig! Det är det filter som jag ser livet och människorna igenom. Om jag ser på nyheterna på tv har jag hunnit göra fler kopplingar till planetkonstellationer innan programmet är över. Det har blivit en så naturlig del av min världsbild att jag inte ens reflekterar. Jag lever astrologi – och jag älskar det!

Varför är dagens astrologi så spännande?

– I takt med ny teknologi, de senaste astronomiska upptäckterna, utvecklingen inom områden som psykologi, terapiformer och medicin utvecklas astrologin hela tiden. Även om grunden är densamma så är astrologin inte som den var på exempelvis 1970-talet. Vi astrologer tar in allt det nya, ser hur det kan passa in i vår idévärld.

Foto: DigtialStorm

I Damernas Världs nya astrokurs får du lära dig allt om astrologins, stjärntecknens och de astrologiska elementens inverkan på din person. Du får lära dig att förstå hussystemet och hur du tar fram ditt unika födelsehoroskop och tolkar det. Kursen består av två timmars film, 43 kursavsnitt, personlig coachning av Margareta Hedin och mycket mer.

Läs mer och anmäl dig till astrokursen här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård & doftljus. Köp nu!