Martina Bonnier avslöjar detaljer om sin Guldknappen-klänning

Tre dagar kvar till Guldknappen-galan. Platsen är Cirkus i Stockholm och flera överraskningar väntar ...

Galan är uppdelad i två akter. Först premierar vi våra läsare som – före alla andra – får reda på vilka som tilldelas Damernas Världs prestigefyllda priser Guldknappen, Guldknappen Accessoar och Guldknappen Läsarnas Pris. Sedan bjuds branschfolket in och tar vid där första akten avslutas.

En av Guldknappen-galans höjdpunkter – förutom prisutdelningen – är att få se vad vår egen stilsäkra modeguru, Martina Bonnier, chefredaktör och modechef på Damernas Värld, bär aftonen till ära. Hennes outfits är alltid topphemliga ända tills hon äntrar scenen på galakvällen. En av alla de kreationer hon bär under Guldknappen har nämligen skapats av vinnaren eller vinnarn av Guldknappen 2012, så hemlighetsmakeriet är enormt.

På lördag, när den 31:e Guldknappen delas ut, ska Martina Bonnier bära inte mindre än tre olika kreationer. En klänning är "helt integrerad i showen". Den tog fyra månader att tillverka. 

– Den sista klänningen, avslutningen, är fullkomligt enaståenade. När jag provade den så tappade alla andan, säger Martina Bonnier.

Nyfiken på Guldknappen 2012? Det finns fortfarande ett fåtal biljetter kvar att köpa till den första akten. Det är först till kvarn som gäller! Missa inte denna enastående modehändelse som helt klart är ett minne för livet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!