Ny blogg på Damernas.se

Det börjar dra ihop sig mot Damernas Världs stora modegala, Guldknappen 2012. Hurra!
I år är svenska Åhléns stolt sponsor av Guldknappen 2012, och som en del av detta hälsar vi på Damernas Värld en ny bloggare välkommen till Damernas.se, nämligen Åhléns egen Lotta Kvarnung.  

Du har börjat blogga på Damernas.se. Berätta!– Bloggen heter Cityliv och har en koppling till vad som händer på våra cityvaruhus. Vi vill nå ut med skandinavisk design och visa det senaste från våra märken som exempelvis Acne, Whyred, Dagmar, Rodebjer och Hope. Vi jobbar ju med personal shopping på Åhléns så jag kommer att ge handfasta tips om hur man shoppar smart och bjuda på intervjuer med tidigare Guldknappen­vinnare. Jag kommer bland annat att intervjua Carin Rodebjer när jag åker till New York.

PSST ...Vinn en personal shopper från Åhléns + ett presentkort värt 7 000 kr till en festoutfit och biljetter till Guldknappengalan! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!