Stor rea i vår webbshop – shoppa kläder, smink & smycken till fyndpriser!

Just nu är det stor rea i Damernas Världs webbshop BonShop. Skynda att fynda bland skönhetsprodukter, smycken och kläder – allt exklusivt utvalt av Damernas Värld!
Klänning från Maria Westerlind.

I BonShop hittar du allt från böcker och inredning till smink, smycken och mode – ofta i exklusiva kollektioner och modeller du inte kan hitta någon annan stans.

Just nu har vi stor sensommarrea i webbshopen och riktigt bra priser på många av våra produkter. Till exempel kan du fynda exklusiva klänningar från Maria Westerlind: en figursmickrande ljusblå variant som är nedsatt 40 procent och en vackert fjärilsmönstrad klänning som just nu säljs för halva priset. Det är också riktiga fyndpriser på både badkläder och smycken!

Är du prenumerant på Damernas Värld har du dessutom extra förmånliga priser i BonShop – slå till innan dina favoriter tar slut!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!