ANNONS

Innehåll från Anna Holtblad

Tillbringa sommaren i plagg från svenska modeklassikern Anna Holtblad

Med ett långsiktigt tänk i både material och designval är Anna Holtblad efter två decennier fortfarande en starkt lysande stjärna på den svenska modehimlen. Nu kan du fynda sex utvalda Anna Holtblad-plagg här på Damernas Värld – shoppa din favorit direkt här i artikeln och få 25% rabatt!

Anna Holtblad vann Damernas Värld Guldknappen 1992. Fristående från trender och med god kvalitet i fokus.

Svep in dig i Annas somriga plagg i mönster som får oss att tänka på japanska körsbärsträd, prästkragar på balkongen eller pioner mot en blå himmel!

Perfekta plaggen till den där drinken på semesterterrassen eller klänningen för en kväll ute på stan? Anna Holtblad har skapat sommarvänliga plagg i bl.a viskos och polyester, lättskötta material som klarar de flesta äventyren som semestern brukar erbjuda!

"Passa på, tidsbegränsat erbjudande på 25%"

KLICKA PÅ PLUSSET I BILD ELLER PÅ PRODUKTEN FÖR ATT HANDLA, UTCHECKNING SKER MED KLARNA.

ANNA HOLTBLAD

Med dessa sex plagg kommer du långt i sommar.

De går att kombinera fö

r att passa just din stil och tillfälle! Klänning + byxor är en stor trend som gör comeback, klänning + stickad tröja när sommarkvällarna blir aningens kyligare, kimono + vid sval byxa för frukost på uteserveringen... Det är bara att testa dig fram!

 

KLICKA PÅ PLUSSET I BILD ELLER PÅ PRODUKTEN FÖR ATT HANDLA, UTCHECKNING SKER MED KLARNA.

ANNA HOLTBLAD

Anna Holtblad.

– Hållbarhet har alltid varit en självklar och viktig del i mitt val av tyger och design samt inte minst produktion, säger Anna Holtblad. Jag har sedan starten haft målet att designa plagg som känns nya och spännande när de når butik och som har potentialen att bli älskade favoriter i garderoben. Det är därför det är mycket roligt att bl.a se unga tjejer på stan i gamla plagg från oss som de ärvt eller köpt "vintage".

– Det är också kul att vi har många återkommande kunder i varierande yrken, allt från studenter till professorer och artister. Självständiga och medvetna kvinnor i olika åldrar som uppskattar plagg i intressant välsittande design och god kvalitet. Kvinnor som hellre satsar på långvariga plagg istället för att köpa flera "billiga".

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Anna Holtblad och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!