Vad ska du ha på dig på Guldknappen-galan?

Det surras till tusen om en enda sak i mode-Sverige, i bloggosfären och här på DV-redaktionen just nu. Vad ska man ha på sig på Guldknappen-galan?
Och framför allt: Vad ska DU ha på dig? För du vet väl om att du också är inbjuden till Guldknappen 2012 – på vårt populära läsarevent?

I morgon, lördagen den 25 augusti 2012, smäller det! Klockan 14:00 slår vi upp dörrarna för dig på Cirkus i Stockholm, och bjuder in dig till den efterlängtade Guldknappen-galan. I år slår vi på stort och låter er läsare få veta vilka som vinner de prestigefyllda priserna Guldknappen 2012 och Guldknappen Accessoar 2012 – före alla andra. Inte att förglömma – ert eget pris  – Guldknappen Läsarnas Pris 2012

Under eftermiddagen kommer du kunna njuta av modevisningar från svenskt modes bästa designers. Vi  bjuder dessutom på mat, dryck och en hel del spännande överraskningar.
Förutom allt detta får du med dig en fullmatad goodiebag hem – värde 1 200 kronor!

Det finns fortfarande biljetter kvar. Köp din Guldknappen-biljett här: Vill du njuta av ännu mer Guldknappen – hela helgen? Du kan köpa till ett weekendpaket som sträcker sig fram till söndag – fyllt av shopping, mode och underbar mat.

Klockan 14.00 slår vi upp dörrarna till Cirkus på Djurgården i Stockholm. Då bjuder vi på mat, dryck och spännande aktiviteter. Klockan 15.00 startar läsarnas gala med spännande modevisningar, prisutdelning för Guldknappen, Guldknappen Läsarnas Pris, Guldknappen Accessoar och massor av överraskningar på scenen. 

Förutom mat, dryck och får alla en välfylld goodiebag (värd ca 1 200 kr) 

Här kan du spana in programmet för årets modeupplevelse: 

14.00 Dörrarna öppnas på Cirkus i Stockholm för läsarnas gala.
· Vi bjuder på god mat och mingel 

15.30 Galan börjar och bjuder på exklusiva uppträdanden, spännande gäster och massor av överraskningar på scen.
· Utdelning av Läsarnas pris
· Utdelning av Guldknappen Accessoar
· Nomineringsvisning
· Utdelning av Guldknappen
· Vinnarvisning
· Utlottning av fina priser 

17.00 Galan avslutas och alla läsare får välfyllda goodiebags. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!