Vad ska du ha på dig på Guldknappen Sania Claus Demina?

Håll i hatten. I morgon, lördagen den 25 augusti 2012, smäller det. Då slår vi upp portarna till den 31:e Guldknappen-galan, som i hår hålls på Cirkus i Stockholm. 

Här på Damernas.se berättar några av de eminenta gästerna om sina favoritvinnare och  bjuder på sina outfits inför årets gala. 

Du har redan kunnat kika på Emma Sundhs Guldknappen-outfit, läsa vem Emily Dahl hoppas att se bland de nominerade, fått ta del av Emma Wiklunds bästa Guldknappenminne, läst om Cissi Wallins favoritvinnare, fått veta vad Michaela Forni, Andrea Engsäll och Andreas Wijk kommer att ha på sig, läst om Ebba von Sydows favoritvinnare, vem Jonna Bergh och Columbine Smille hoppas på och vad Camilla Åstrand ser mest fram emot. Sist men inte minst Lotta Kvarnung som står bakom promotionbloggen Cityliv här på Damernas.se. Nu är det dags för den stilsäkra modebloggaren Sania Claus Demina som in i det sista velar om exakt vad hon ska ha på sig. Läs hela intervju med Sania Claus Demina efter klicket nedan. 

PSST... Du missar väl inte att köpa din biljett till galan?  I år får ni läsare veta vem som vinner före alla andra! Köp biljetter till Guldknappen 2012 här.

Vad ser du mest fram emot med Guldknappengalan?– Jag längtar efter att få klä upp mig till tänderna, måste ju vara bland det roligaste som finns! Sedan ser jag verkligen fram emot att spana in modefolkets klädval, visningarna och att få reda på vem som är årets vinnare förstås.

Vad ska du ha på dig på Guldknappengalan 2012?
– Faktiskt fortfarande inte hunnit bestämma mig, men antagligen Ida Sjöstedt ...

Vem är din favorit-vinnare så här långt? Carin Wester och Jonny Johansson/Acne!

Vem är din favoritdesigner på den svenska modescenen? Motivera gärna varför.– Jag älskar det sagolika och magin Ida Sjöstedt skapar. Altewai.Saomes design känns cool och inspirerande, samma känner jag för Carin Wester. I övrigt har jag länge varit ett stort fan av Acne.

Vem hoppas du se bland de nominerade? Motivera gärna varför. Ida Sjöstedt! Vad är en fest utan gäster i hennes klänningar? 

Vems outfit är du mest nyfiken på?– Jag är väldigt nyfiken på den outfit som kommer att bli min favorit. Vill att det ska bli lördag kväll nuuuuuuuu!! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!