Välkommen Caroline Blomst – Damernas Världs nya modebloggare

Hurra, i dag börjar modeprofilen Caroline Blomst att blogga här på Damernas Värld!

Välkommen Caroline! Vi är så stolta och glada att du börjar blogga här hos oss på Damernas Värld. Hur känns det för dig?

– Tack snälla, det känns fantastiskt kul! Jag har bloggat sedan 2005 men aldrig hos ett modemagasin tidigare, så det ska bli spännande. Jag har alltid, så länge jag kan minnas läst Damernas Värld, både som magasin och digitalt, och nu blir jag en del av varumärket, jättekul!

Caroline Blomst.

För dem som inte känner dig sedan tidigare, kan du berätta lite om vem du är?

– Jag är 38 år och bor i Stockholm med min sambo Daniel och vår dotter Bambi som nyligen fyllde två år. Jag har bloggat i tolv år och skriver mest om mode, trender och streetstyle, men också lite skönhet och glimtar från min vardag.

Vilket är ditt bästa stiltips?

– Mitt bästa stiltips är att vara sig själv. Om man inte trivs i det man har på sig så blir det sällan bra! Annars tycker jag man kan spana på trender, men ändå hålla sig till det man vet att man gillar. Tweaka sin stil lite varje säsong så den känns bekväm men ändå uppdaterad. Ledorden är att stil och mode ska kännas kul och inte påtvingat.

Och till sist, vad ser du fram emot just nu?

– Just nu ser jag fram emot att börja blogga på Damernas Värld, och så ser jag fram emot sommaren. Jag älskar värme och sol!

Klicka här för att komma direkt till Caroline Blomst blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!