Välkommen Lina Magassa – Damernas Världs nya modebloggare!

Göteborgsbaserade stylisten Lina Magassa börjar blogga på Damernas Värld! Här berättar hon vad vi kommer att få läsa om i hennes blogg, vilket som är hennes favoritmärke – och drömplagget just nu.

Välkommen Lina! Vi är så glada att du börjar blogga här hos oss på Damernas Värld. Hur känns det för dig?

– Det känns superkul att få möjlighet att inspirera, ge kunskap och tips inom mode och livsstil på bloggen.

För dem som inte känner dig sedan tidigare, kan du berätta lite om vem du är?

– Jag har bakgrund som trendanalytiker, stylist och varumärkesstrateg. Co-founder av multibrandkonceptet Mouche 2004-2014. Föreläser om trender och tendenser inom mode och design. Frilansar i dagsläget som stylist inom mode och inredning.

Vad kommer du att bjuda på i din blogg?

– Jag vill ge läsarna inspiration, tips och nyheter inom mode. Även lyfta intressanta personligheter och visa vad som händer bakom kulisserna i den här världen. Mode är känsla för mig men omvärldsanalys och medvetenhet är viktigt att bära med sig och det vill jag förmedla.

Har du något favoritmärke?

– Jag plockar alltid mina favoriter ur varje varumärke så det blir personligt, men om jag ska välja ett i sin helhet är det franska Céline. Designern Phoebe Philo inspirerar både med sin kreativitet samt personlighet och varumärket håller alltid sin röda tråd i allt de kommunicerar.

Vilket är ditt bästa stiltips i vinter?

– Följ min blogg för varma och snygga vintertips!

Och till sist, drömplagget just nu?

– Oversized trenchcoat från Parisbaserade Y/Project.

Klicka här för att komma direkt till Lina Magassas blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!