Välkommen till Damernas Värld Guldknappen 2015

Lördagen den 29 augusti går Damernas Värld Guldknappen av stapeln. Årets modehändelse kommer i år att äga rum på anrika Grand Hôtel i Stockholm.

LÄSARGALAN

Läsargalan är en gala för er läsare. Ni är som vanligt de första som får veta vilka som har vunnit Guldknappen, Guldknappen accessoar och Läsarnas pris.

Här är några hålltider för galan:

13.00 Dörrarna till Grand Hotell öppnas. Vi bjuder på mat och dryck i de fantastiska festlokalerna Spegelsalen, Scholanderska rummet, Strömsalongerna och Vapensalen. Här får man mingla med Damernas Världs redaktion, våra bloggare och sponsorer, tävla och prova nyheter.

15.15 Startar showen med prisutdelning och modevisning i Vinterträdgården – Ni läsare är de första som får veta vem som har vunnit årets Guldknappen och Guldknappen Accessoar!

16.15 cirka, avslutas showen i Vinterträdgården, på vägen ut delar vi ut goodiebags.

MQ efterfest i Sturegallerian, kl 17.30 (eventet är fullt)

SÅ KÖPER DU BILJETT TILL LÄSARGALAN

Biljetterna till läsargalan är tyvärr redan slutsålda.

Ett fåtal biljetter till kvällens gala kommer onsdag den 24 juni att släppas i vår shop, mer info hittar du här nedan.

EFTERFEST PÅ MQ - EVENTET ÄR FULLT

Efter läsargalan arrangerar MQ, Guldknappens modepartner, en efterfest i butiken i Sturegallerian. Här har du möjlighet att köpa vinnarkollektionen och shoppa till ett rabatterat pris. MQ bjuder på dryck och tilltugg. Eventet är redan fullt och anmälan stängd.

Efterfesten håller på från 17.30 - 19.00 (tiderna kan ändras)

KVÄLLENS GALA

På kvällen den 29 augusti bjuder Damernas Värld in Sveriges modeelit och kändisar till Grand Hotell.

Då har även du som läsare chans att mingla med Sveriges modeelit och njuta av mat, dryck, kvällens modeshow och prisutdelning genom att köpa en VIP-biljett. De biljetterna kommer att släppas i vår shop onsdag den 24 juni, Pris: 1000 kr, endast ett fåtal biljetter säljs så det är först till kvarn.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!