"Vi pysslade ihop en klänning på mindre än 24 timmar!"

Damernas.se:s moderedaktör Sania Claus Demina kommer att vara på plats på Guldknappengalan och mingla med läsare och gäster. Vi passade på att luska lite i vad hon ska ha på sig. 

Hur har du valt att tolka klädkoden Fashionabelt unik?

– Jag har inte hunnit sätta ihop min look än men det lutar mot ett plagg som jag vet att det bara finns ett exemplar av! 

Vad ska du ha på dig?

– Det får bli en överraskning! Jag har dock en tendens att sätta ihop mina galaoutfits kvällen innan... Brukar bli en hel del tyll.

Vilket är ditt bästa minne från Guldknappen?

– Förra året var min första gång och det är ju ett fint minne i sig! Om du valt en bild från en annan fest, vill du berätta något om den festen eller klänningen?

– Klänningen på bilden ovan pysslade jag och min mamma ihop på mindre än 24 timmar. Jag hade på mig den på Årets Chicaste 2011. Cirka ett dygn innan galan, då jag upptäckt att ingenting på stan eller online var fint nog, köpte jag tyg i en liten butik på Drottninggatan. Vi kämpade halva natten, men utan att hinna färdigt. Silvertejp blev räddningen! Överdelen kom från en klänning jag hittat på Bikbok och klippt sönder innan den tejpades fast på kroppen. Kjolarna hann vi sy ihop, men även dessa fick jag tejpa fast i midjan för att kunna få på mig sidenbandet (som för övrigt Naim Josefi sytt ihop året innan). Det blev ett minne för livet, tror mamma fortfarande hatar mig för all stress jag orsakade… : )

Vill ni se mer av Sanias läckra stil kan ni spana in hennes blogg här. Vill du veta mer om Guldknappen hittar du fler artiklar här! Mer inspiration till galastassen hittar du i en intervju med Elsa Billgren.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!