Vinn Elizabeth Ardens nya hudvårdsprodukt!

 Känns din hud i obalans?  Känns det inte som det spelar någon roll vilka hudvårdsprodukter du använder? Nu kan du vara med och tävla om Elizabeth Ardens senaste hudprodukt, Superstart Skin Renewal Booster!

Elizabeth Ardens Superstart Skin Renewal Booster är en ny produkt som skapar balans i din hud och ökar effekten på dina hudvårdsprodukter.

Den superlätta gelén absorberas snabbt in i huden och appliceras innan ditt serum eller din fuktighetscreme och får på så sätt dina övriga produkter att verka mer effektivt.

Nu kan produkten bli din!

Elizabeth Arden tävlar ut 10 stycken Superstart Skin Renewal Booster, värde 540 kr/st.

Tävlingen pågår till och med den 22 oktober. Vinnarna kontaktas via mejl och publiceras på amelia.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Allt du behöver göra är att svara på frågorna här nedan.

Fill out my Wufoo form!

// <![CDATA[

function countAdimpr(url) {var rndm = new Number(Math.round(Math.random() * Math.pow(2,24)));var Impurl=url.replace("/impression/","/impression/"+rndm);AdImpTracking = new Image();AdImpTracking.src = Impurl;}countAdimpr("http://bn-01.adtomafusion.com:80/impression/phtgz/bt.bt.matning.tracking/bt_tracking_layout/165249671");

// ]]>

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!