Vinnare av Damernas Värld Guldknappen Läsarnas Pris är ...

Varje år får ni läsare rösta fram vem som ska vinna Guldknappen Läsarnas Pris. Under våren fick ni rösta och under Läsargalan i dag är vi stolta att presentera årets vinnare, Ida Sjöstedt

Med fokus på fest, glitter och spets fortsätter Ida Sjöstedt att designa fantastiska kollektioner år efter år. Hon beskriver sin design som provocerande och lite kitschig, men ändå i högsta grad smakfull. Sedan starten 2001 har det rullat på och 2011 vann hon Guldknappen Läsarnas Pris. I år är hon för fjärde året i rad är nominerad till Guldknappen, samtidigt som hon får ta emot Läsarnas Pris för andra gången. Höstens kollektion, No more drama, visar en mognare Ida Sjöstedt. Den är dramatiskt men samtidigt lugn, med inslag av paljetter och olika transparenta material.Har Ida Sjöstedt blivit mer mogen? – Det handlar om att jag behövde hitta något slags lugn, både i sättet jag jobbar och i uttrycket. Jag jobbar mycket på känsla och intuition och då blev kollektionen såhär. Den är enkel men samtidigt överdådig.

I Damernas Värld nummer 11 har vi gjort en lång intervju med Ida, missa inte det!

Av: Sophie Lindström

Foto: Andreas Johansson

Fotoassistent:Kristoffer Rozental

Styling av Lisa Pettersson

Modeassistent: Satu Väre, Alice Schneiter

Makeup: Pari Damani/Agent Bauer

Hår: Elin Eriksson/Agent Bauer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!