Stilsäkra powerduon Ebba von Sydow och Emilia de Poret släpper lagom till våren en kollektion med solglasögon i samarbete med Nividas. Den limiterade kollektionen släpps redan nu i mars – i perfekt tid tills att vårsolen kikar fram.

Säker Stil-duon Ebba von Sydow och Emilia de Poret vet vikten av ett par snygga, hållbara solglasögon och har valt att designa en egen minikollektion i samarbete med svenska Nividas. Kollektionen består av tre solglasögon i olika färger och släpps i mars. Glasögonen är tillverkade i biologiskt nedbrytbart råmaterial och har polariserade solglas vilket innebär bra färgåtergivning, kontrastseende och hundra procents UV-skydd. Solglasögonens markanta design har diskreta influenser från 60-talet. Den limiterade kollektionen tillsammans med ett specialdesignat puderrosa fodral.

– Vi har utgått från vad vi älskar och arbetat fram en statement-accessoar som förhöjer din look. En stilsäker båge som blir en given klassiker i garderoben. Att samarbeta med ett smart, spännande, svenskt kvalitetsmärke som Nividas känns fantastiskt roligt, berättar duon.

LÄS OCKSÅ: Lacoste byter ut ikoniska krokodilloggan – till förmån för utrotningshotade djur 

Ebba von Sydow och Emilia de Poret arbetar med framtagningen av kollektionen.

–  Nividas x Säker Stil är ett spännande samarbete för oss, modellen har blivit väldigt genomarbetad baserat på Ebba & Emilias design och blir ett fantastiskt tillskott till vår övriga kollektion. Att den dessutom är tillverkad i biologiskt nedbrytbart acetat känns helt rätt, säger Axel Jacobsson, VD Nividas.


Kollektionen släpps i begränsad upplaga i mars 2018 och säljs i Nividas butiker i Stockholm och Göteborg samt på Nividas.com/Sakerstil. Klicka här för att komma direkt till butiken.

Psst.. Sparar du hellre shoppingpengarna till en weekend i Milano? Häng med Damernas Världs modechef Martina Bonnier på en fullspäckad resa! Klicka på bilden för att läsa mer och boka:

NUVARANDE Ebba von Sydow och Emilia de Poret designar solglasögon ihop
NÄSTA Oscarsgalan 2018 – se vackra klänningarna från röda mattan här