Ellos julkollektion med Anja Pärson och Filippa Rådin – se alla plagg här

Att jobba tillsammans med sin partner har visat sig vara ett framgångskoncept för flertal powerpar – inte minst för Anja Pärson och Filippa Rådin. Nu släpper paret en julkollektion med Ellos bestående av fest- och mysplagg, klicka hem dina favoriter här!

J

ulen 2018 blev plötsligt lite bättre när det avslöjades att ett av Sveriges mest välkända par, Anja Pärson och Filippa Rådin, går ihop med Ellos och släpper en kollektion. Anja och Filippa, som båda är förespråkare för HBTQ-personers rättigheter, har sedan länge ett stort modeintresse, inte minst Filippa som arbetar som designer och stylist.

Kollektionen släpps i två omgångar (24 oktober och 28 november) och består av en del med festkläder och en del med sleep-wear. Materialen i festkollektionen går i spets, paljett, chiffong och sammet och färgerna är klassiskt höstiga festfärger som svart och grönt, med inslag av silver och guld. Sleep wear-kollektionen består av sovplagg och mysiga hemma-plagg. Perfekt för alla festligheter och mysdagar som hör julen till!

ellos x anja pärson och filippa rådin kollektion.

Guldig blus med lite högre matchas snyggt till kostymbyxor och pumps. Läs mer och köp här.

anja-filippa-ellos

Omlottklänning med mönster, finns även i nattblått. Läs mer och köp här.

ellos-kollektion-anja-filippa

Vida byxor med subtila detaljer i sammet och glitter. Läs mer och köp här.

filippa-radin-anja-parson-ellos

Fuskpäls med knytskärp passar till vinterns alla fester. Läs mer och köp här.

Anja och Filippa har på sig festkläderna från samarbetet med Ellos

Foto: Linda Alfvegren

Klicka här för att se alla plagg från Ellos x Anja Pärson & Filippa Rådin


Arbetet med kollektionen har pågått i nästan ett år och Filippa och Anja har varit delaktiga i hela processen för samarbetet, från att ta fram mood boards och välja tyger till att sedan prova de första prototyperna av plaggen.

– Det roligaste är framför allt att vi verkligen varit genuint delaktiga till 100 % och att dialogen varit helt öppen när det gäller arbete från start till färdig kollektion. Utöver det har mötet med ett underbart team varit oerhört givande. Hårt arbete blandat med skratt är den bästa kombon, berättar paret.

Anja och Filippa avslöjar att bland favoritplaggen i kollektionen finns en omlottklänning, en paljettklänning och en lyxig fuskpäls.

Anja och Filippa i kläder från samarbetet med Ellos

Foto: Linda Alfvegren