Snart är det dags för Fashion Week Stockholm och nu har du möjlighet att få uppleva designern Ida Klamborns visning – från första raden!

Nu har du möjlighet att få sitta front row på Ida Klamborns visning på Fashion Week. Kändisar såsom Rebecca & Fiona, Little Jinder och Bea Åkerlund ger nu upp sina platser till förmån för virtual reality-kameror, som låter dig se den nya kollektionen presenteras i realtid.

Ida Klamborn_Democratic Front Row

Kamerorna ska symbolisera allmänheten, alla som inte brukar få chansen att ta del av modeveckan. Så här säger Ida Klamborn om idéen: ”Min inspiration kommer från unga personer som inte alltid får ta plats i modevärlden. Jag ger därför en del av min front row till dem för att visa att vi kan bryta traditioner i modevärlden och att framtiden är fylld av nya möjligheter”.

 
Models

Nu har du chansen att beställa hem gratis cardboards på democraticfrontrow.com. Totalt kommer 1 000 st delas ut och det är först till kvarn som gäller. Visningen kan även upplevas live i appen Front Row den 3:e februari kl 17.15.

NUVARANDE Få chansen att uppleva Ida Klamborns visning från front row (först till kvarn!)
NÄSTA Här är accessoaren som tog hem Formex designpris (den finns i vår shop!)