Fixa Dries van Noten-stilen

Dries van Noten har inspirerats av den belgiske konstnären Jef Verheyen, och hans skicklighet att fånga ljuset, i sin vårkollektion 2011. Vissa av kreationerna i vårkollektionen bär spår av pastelliga vattenfärger.
Förutom Jef Verheyen, har Dries van Noten även kikat på kinesisk keramik, vilket främst syns på det blommiga mönstret på kollektionens klänningar. 

Kollektionen, i stort, består av vida 1970-talsinspierade byxor, den trendiga skjortan med vid trekvartsärm, silkesklänningar och oversize:ade kavajer. Viktiga accessoarer i kollektionen är de knalliga skorna, de runda solglasögonen och skärpen.
Färger som återkommer i kollektionen vitt, cerise, lila, gult och svart. 

Damernas.se guidar dig till Dries van Noten-stilen med 5 köptips!

1. Solglasögon från Asos/Asos.com, 155 kr. 2. Lila skärp från Yoox.com, 950 kr.3. Klänning från Oasis, 800 kr. 4. Kurvertväska från Topshop/Topshop.com, 155 kr. 5. Skor från Tiamo/Scorett, 699 kr.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!