Förhandstitt på herrmodet sommaren 2014

Just nu visar de stora modehusen upp vår- och sommarmodet för 2014. Vi vet att det är långt fram i tiden men tycker att en förhandstitt på nästa sommar är så spännande att vi inte kan motstå att visa er. 

Tillsammans med Pradas herrkollektion fick vi även se några damkläder. Ofta är det en vink om vad som ska komma i damkollektionen och stämmer det kan vi räkna med att få se tropiskt mönstrade klänningar sommaren 2014.  Såväl Emporio Armani som Gucci presenterade varsin grafisk herrkollektion. Gucci införde ett nytt begrepp ”Techno Tailering” i en kollektion som bland annat ska vända sportkläder till en lyxig och sofistikerad stil. Förutom det rymde kollektionen även härliga blommönster. När Calvin Klein visade sin sommarkollektion rapporterade bloggaren Hanneli Mustaparta från visningen. Vill ni se mer av hennes bilder hittar ni dem på tumblr. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!