I annonssamarbete med MOROCCANOIL

Släpp fram ditt bästa jag lagom till julhelgen. Med rätt produkter och en avslappnad attityd till julens alla måsten kommer du att gnistra både på insidan och utsidan.

D

et är lätt att glömma sig själv under december. Helt enkelt för att det är så mycket annat som ska fixas. Men om du ger dig själv lite extra kärlek under årets sista månad kommer livet att kännas både lättare och roligare. Här är julens enklaste checklista på hur du tar hand om både håret, huden och ditt inre.

Boosta håret i jul med hjälp av Moroccanoil Treatment Original och Moroccanoil Treatment Light – berikade med antioxidantrik arganolja.

1. Återfukta håret

Ditt hår behöver produkter som ger extra fukt och förnyad glans. Moroccanoil Treatment Original och Morocanoil Treatment Light innehåller båda en vårdande formula som bygger på den hyllade och anitoxidantrika arganoljan. Produkterna återställer effektivt förlorade proteiner och stärker håret inifrån. Samtidigt ger fettsyror, omega 3-oljor och vitaminer håret ny glans. Behandlingen reparerar skadat hår och gör det starkt och smidigt. Det bästa är att du inte behöver skölja ur Moroccanoil Treatment, du applicerar bara ett till två pumptag av produkten i handdukstorkat hår, från längderna ut till topparna. Eller så använder du det i torrt hår.

Moroccanoil Dry Body Oil

Vill du slippa torr hud i vinter? Moroccanoil Dry Body Oil hjälper huden att bli silkeslen.

2. Säg adjö till torr hud

Vintertid är ofta lika med torr hud. Men det är enklare än du tror att göra huden vintervacker och silkeslen. Huden vill, precis som resten av kroppen, ha rätt sorts näring. Moroccanoil Dry Body Oil berikar huden med de antioxidantrika och närande egenskaperna hos argan-, oliv- och avokadoolja och ger ett mjukt, silkeslent resultat. Moroccanoil Dry Body Oil absorberas snabbt och stänger in fukten samtidigt som essentiella fettsyror mjukar upp och återfuktar torra områden. Som ett extra plus är den parfymerad med Moroccanoils populära signaturdoft.

Julerbjudande! Just nu får du en Moroccanoil Dry Body Oil Dry 50 ml (värde 399 kr) när du köper en Moroccanoil Treatment Original eller Moroccanoil Treatment Light 100 ml (ca-pris 419 kr). Gäller t o m 2017-12-31.

Ta hand om dig i jul! Med lagom höga förväntningar och smarta produkter från Moroccanoil kan du känna dig julfin hela december.

3. Sänk kraven på dig själv

Det finns inga perfekta jular, det finns bara för högt ställda krav. Sänk ribban och njut av julstämningen under hela december. Du kommer att sova bättre, skratta mer och vara en roligare arbetskamrat/partner/väninna/förälder. Om du njuter av livet här och nu syns det på håret, huden – ja, på hela dig!

Läs mer om Moroccanoils produkter här.

NUVARANDE Glansigt hår och silkeslen hud till jul – här är de enklaste knepen
NÄSTA Brita Zackari: ”Min stil är en mix av Sporty och Posh Spice”