Här är vårens 5 hetaste modetrender

Tidlöst, klassiskt och stilrent. Så ser vårens trender ut när det kommer till mode. Här är fem favoriter från Lexington som sticker ut i säsongens modetrender.

Randigt i alla variationer

lexinbgton_vida_randiga_byxor

På bredden, på längden och tvären. Ränder är verkligen trendigt i vår och utmärkande är de blåa och vita ränderna. Oavsett om du väljer den klassiska randiga tröjan eller breda byxorna är randigt helt rätt. Satsa på klassiskt smalrandigt eller en ojämn rand som bjuder på nya dimensioner. Prova dig fram och se vilken typ av rand som passar din kroppstyp bäst. Matcha gärna ett randigt plagg med ett enfärgat plagg för en klassisk look. Här hittar du byxorna på bilden och här är en härlig klänning som passar till olika tillfällen.

Långklänning för alla tillfällen

Lexington_thalia_londress

Ett säkert kort för mer glamour i vardagen. Långklänningen är lätt att antingen klä upp eller ner. En jerseyklänning kan med fördel användas på stranden eller till en after beach. Talia Long dress i sober blåvit rand eller i ett vågat gult mönster tillsammans med ett par höga klackar gör dig till festens mittpunkt. Bandet i midjan ger även en smickrande figur. Långklänningen passar lika bra en dag mitt i stan som med bekväma flats och stora solglasögon på stranden. Här hittar du klänningen på bilden och här hittar du en fantastisk långklänning i blåvitrandigt. 

Rosa toner är dem stora trendfärgen

lexington_rosa_klanning

Pantones trendfärg för våren 2016 stavas rose quarts och den har letat sig in i både garderoberna och i inredningen. Satsa på tunna silkesskjortor, romantiska tunikor eller den klassiska kabelstickade tröjan. Ebony dress är i helt rätt nyans och den är perfekt för vårens fester, en enkel men väldigt smickrande klänning. Här hittar du klänningen på bilden och här hittar du en mysig sweater för lite kyligare dagar.

Hållbart med klassiska snitt

isa_modell

Klassiska snitt och bra materialval är givna i vår. Satsa på hållbara material som linne, bomull och kashmir. Linne är ett material som andas och ger en sval känsla när temperaturen stiger. En linneskjorta i modell oversize med upprullade ärmar ger en trendig och casual look. Här hittar du skjortan på bilden och här hittar du en underbar skjorta som passar till olika tillfällen.

 

 

Statement piece, ett måste i garderoben 

lexington_vartrender_tonioverall

Alla garderober förtjänar ett statement piece. Toni overall bär spår från en klassisk arbetaroverall med på ett nytt sexigt sätt. Dra ner dragkedjan lite extra och bär den tillsammans med ett par höga klackar. Här hittar du Toni overallen.