Ibland behöver slitet och torrt hår extra kärlek. Ett hårserum ger boost och glans och lägger sig som en skyddande barriär runt hårstråna.

D

ags att ge håret lite extra omtanke efter säsongens slitningar! Idag finns en uppsjö av grymma hårserum som ger barret lite extra boost och glans. De flesta serum kan användas både i fuktigt och torrt hår – perfekt när det är lite bråttom.

3 hårserum att skämma bort håret med

1. Mistik – veganskt hårserum
hårserum_mistik

Foto: Beatrice Munn 2016

Mistik är det kanadensiska hårvårdsmärket som äntligen kommit till Sverige. Produkterna är helt veganska och framtagna av kemisten Jean-Éric Mar, vars uppväxt på den tropiska ön Mauritius inspirerade honom till att enbart arbeta med “grön” kemi. Hydro Hair Serum återfuktar håret utan att bli klibbigt. Läs mer och köp här.


2. Moroccanoil hårserum – beautyredaktörens favorit

moroccanoil-mendinginfusion-75ml-1207-206-0075_1

Damernas Världs skönhetsredaktör Maria Ahlgren tar till detta serum med quinoaprotein och arganolja varje gång det gått lite långt mellan klippningarna. Mending infusion repair från MoroccanoilLäs mer och köp här.


3. Ekologiskt hårserum med direktboost

hårserum_balmain

Ekologiskt serum med utslätande och vårdande egenskaper som ger håret en omedelbar boost. Argan moisturizing elixir från BalmainLäs mer och köp här.


LÄS OCKSÅ: Frisyrer 2019: hitta rätta hårfärgerna och klippen för just ditt hår

Prenumerera på Damernas Världs nyhetsbrev

Mer information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida.

Tack! Din mejladress är nu registrerad.

Oj då, något gick fel! Försök igen senare eller kontakta webbredaktören om problemet kvarstår.