Vackra, prisvärda bröllopsklänningar och plagg för den blivande bruden! Här kan du hitta en brudklänning som inte spräcker din budget.

D

emokratiseringen av brudklänningar är i full gång – har du inte råd eller lust att lägga tusentals kronor på en brudklänning blir alternativen fler och fler. I våras släppte både Ellos, Nelly, & other stories och H&M plagg för både bruden och tärnorna.

Nu har H&M släppt ännu fler nya bröllopsklänningar för den blivande bruden. Crémevita och vita klänningar i spets, tyll och satin för den stora dagen. Bland klänningarna finns både mer romantiska och minimalistiska varianter. Och bland det bästa av allt? Priset. Att få en brudklänning under 2 500 kr är ett kap.

Nedan visar vi ett urval av plaggen, resten hittar du på H&Ms hemsida.

LÄS MER: Klädkod på bröllop – vad betyder egentligen kavaj och cocktail? Vi vet!

H&M bröllopsklänningar 2019

På jakt efter en billig bröllopsklänning? H&M's utbud av budgetklänning för brud är verkligen värda att spana in.

Crémevit lång bröllopsklänning i spets. Klänningen är v-ringad med vacker mönstrad kant fram och lätt utställd kjol. Öppning i ryggen, klädda knappar och dold dragkedja i ryggen. Lång spetsärm med uddkant. Läs mer och köp här. 


Vackra billiga bröllopsklänningar - finns det? Japp, här är klänningarna som inte spräcker din bröllopsbudget.

Lång bröllopsklänning i tyll. Omlottlagt liv med dekorativa axelband. Öppning i ryggen med klädda knappar. Utställd kjol med extra tyll-lager för att få vidd. Fodrad med satin. Läs mer och köp här.


 

Billiga och vackra brudklänningar som garanterat håller din budget!

Bröllopsklänningar för den blivande bruden som inte spräcker din budget!

Bröllopsklänning 2019! Här är billiga och vackra klänningar som inte spräcker din budget!

Lång vävd bröllopsklänning. Smala axelband, djup v-ringning i ryggen. Cirkelskuren kjol som är något utställd. Kommer från H&M Conscious, vilket innebär att polyestern i klänningen är återvunnen. Läs mer och köp här. 


 

Här finns bröllopsklänningar och bröllopskjolar som inte spräcker din budget!

Bröllopskjol i tyll med hög midja. Dubbla lager tyll ger den långa kjolen fint fall och mycket volym. Läs mer och köp här

Matcha kjolen med en topp du gillar. Just den toppen modellen bär på bilden är i tyll och finns också att köpa på H&M. Läs mer och köp här. 

1159_11_Some_high_res_srgb

LÄS MER: H&M Conscious exclusive collection – se alla plagg här