Moschino x H&M – se alla plagg från hajpade kollektionen här!

Det italienska modehuset Moschino blir näst på tur att släppa en gästkollektion med H&M. "Det perfekta samarbetet med en kreativ mix av street-kultur och glamour", säger Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M. Här är plaggen och allt du behöver veta om släppet!

D

et var under Moschinos årliga fest på kändistäta festivalen Coachella, Kalifornien, i våras som samarbetet gick live. I nutida anda avslöjades samarbetet genom en Instagram live-sändning med  Moschinos kreative chef Jeremy Scott och supermodellen Gigi Hadid. Kollektionen har fått namnet Moschino [tv] H&M med motiveringen ”ett innovativt tv-koncept som väver samman sociala och traditionella medier för att skapa en kreativ multimediaplattform och en upplevelse för den digitala världen”. 

– Jag ser fram emot att visa alla fans Moschino [tv] H&M-kollektionen. Mitt arbete går ut på att nå ut till människor via mode, och detta samarbete gör att jag kan nå ut till fler fans än någonsin tidigare, säger Jeremy Scott.

H&M släpper kollektion med Moschino, i butik och online den 8 november.

Moschinos kreative chef Jeremy Scott, H&Ms kreativa rådgivare Ann-Sofie Johansson och supermodellen Gigi Hadid på Moschinos fest i Coachella.

Jeremy Scott – den orädde designern

Jeremy Scott är känd för att vara designern som inte är rädd att ta risker. Hans lekfulla design med populärkulturella referenser har både förvånat, roat och skapat debatt under åren på Moschino. Svampbob, McDonald:s Happy Meal och Barbie är bara några av de logos som prytt såväl plagg som accessoarer i tidigare kollektioner.
Moschino [tv] H&M består av både plagg för kvinnor, män och hundar(!), och släpps den 8 november. Scrolla vidare för att se kollektionen i sin helhet.

Här kan du köpa Moschino x H&M kollektionen. 

Moschino [tv] H&M – se alla plagg och accessoarer från kollektionen här

6108_SL_101
6108_SL_102
6108_SL_103
6108_SL_117
6108_SL_179
6108_SL_180
6108_SL_181
6108_SL_182
6108_SL_183
6108_SL_184
6108_SL_185
 
mosch
moschi
moschino