Årshoroskop 2018 – så blir nya året för just ditt stjärntecken

Horoskop 2018! Årshoroskopet för 2018 utlovar ett händelserikt år, inom såväl kärlek som personlig utveckling och karriär. Vår astrolog och bloggare Margareta Hedin har tittat noga på alla stjärntecken och vet vad som väntar för Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen och Fiskarna 2018.

Horoskop 2018 – årshoroskop för alla stjärntecken (klicka på ditt stjärntecken för att komma direkt till det!)

Årshoroskop 2018: Väduren
Årshoroskop 2018: Oxen
Årshoroskop 2018: Tvillingarna
Årshoroskop 2018: Kräftan
Årshoroskop 2018: Lejonet
Årshoroskop 2018: Jungfrun
Årshoroskop 2018: Vågen
Årshoroskop 2018: Skorpionen
Årshoroskop 2018: Skytten
Årshoroskop 2018: Stenbocken
Årshoroskop 2018: Vattumannen
Årshoroskop 2018: Fiskarna


Nyfiken på astrologi och horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

  • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
  • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
  • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad

 

 

 Horoskop 2018 – årshoroskop för Väduren.

Horoskop 2018: Vädurens årshoroskop

N

u står vi strax inför det där magiska ögonblicket då vi lämnar det gamla bakom oss riktar blicken emot ett löftesrikt och glänsande nytt år. 2018 erbjuder en helt annan verklighet än den rätt skakiga och oberäkneliga epok du nu lämnar. Under sju års tid har den ständigt föränderliga planeten Uranus skapat turbulens i ditt liv.

Visst, Uranus har öppnat ditt sinne, gett nya impulser, spänning och intressanta upplevelser – men det har också varit svåra år kantade av oväntade händelser och tvära kast.

Alla årets fem sol och månförmörkelser infaller i Vattumannens och Lejonets polaritet där de karmiska månknutarna indikerar att nya dörrar kan öppnas för dig och att ditt sociala liv blommar upp. Nätverkande, kontakter du får via sociala media eller andra cirklar kan ge roliga, fruktsamma samarbeten. Nu kan du lära känna personer som får stor betydelse i ditt liv även långsiktigt – det kan vara både affärskontakter, kollegor eller hjärtevänner. Du visar prov på idérikedom, kreativitet och skapande.

I maj flyttar vilda Uranus ut ur ditt tecken och det förändrar hela bilden. 2018 är året när du, hör och häpna, får ett stabilare, tryggare och kärleksfullare liv än på mycket länge – på alla fronter. Du får åter fast mark under fötterna och kan bygga upp en framtid utav stål, börja tro på samarbeten och varaktiga relationer.

Vädurens horoskop – kärlek 2018

Å

rets första två månader erbjuder inte något genombrott på kärlekens arena men under denna tid gör du klokt i att söka dig ut i de sociala virvlarna. Du lär känna personer som spelar avgörande roll i händelsernas utveckling framöver. Var spontan och följ ditt hjärta. Det är genom att ditt underbara, autentiska, spontana Vädurs jag som du når ut och hittar rätt.

I mars gör kärleksgudinnan Venus sitt årliga besök i ditt tecken och livet blir njutbart och roligt och här får kärleken sig ett uppsving. Sommaren och hösten går även de i kärlekens tecken.

Vad som är nytt 2018 är att din själ längtar efter lugn och harmoni. Många är hjärtligt trötta på att jaga framgång, upplevelser och frihet och välkomnar nu tvåsamhet, trygghet. Det kan till och med vara så att hela kittet med villa, vovve, Volvo känns lockande!

Kiron, den sårade helaren träder in i Väduren och står dig bi med läkning, healing och alldeles nya insikter.  Ni som är födda i början av tecknet gör en emotionell djupdykning och kan reda upp gamla känslofnurror och sår.. Inte en dag för sent va! Det ska bli härligt att äntligen få hänga av sig den där tunga ryggsäcken och vara fri. Redo att fördjupa dina känslor och uppleva sann kärlek med en annan människa.

Vädurens horoskop – karriär och ekonomi 2018

S

tabilitet, kontinuitet och trygghet är honnörsord för dig detta 2018. Ja, du läser rätt! Saturnus gedigna, konservativa arbetshästen har landat i ditt karriärshus och med den positionen kommer han se till att du levererar vad du lovat och helst lite till.

Borta är alltså den risktagande galenpannan vi är vana att se dig som och i stället framträder en fokuserad och målmedveten version av dig.

Jupiter står fast i ditt finansiella 8:e hus och från och med maj kommer Uranus att befinna sig i ditt ekonomiska 2:a hus. Wow! Det är så häftigt att se Jupiter och Uranus mitt emot varandra! Det blir som en spännande fortsättning av det som startade under förra året. Många internationella astrologer varnar för ekonomisk instabilitet i april och maj månad – huvudsakligen beroende på att Uranus skiftar tecken här vilket är början på en ny politisk/ekonomisk sjuårsfas och själva skiftet är i sig en stark indikator på kaos.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2018 – årshoroskop för Oxen.

Horoskop 2018: Oxens årshoroskop

G

löm det där med att du är den försiktiga, stabila Oxen som ogärna byter stil eller åsikt.  2018 drar oerhört omvälvande processer igång för din del vilket kommer att medföra större förändringar än man först kan tro är möjligt.. Du befinner dig i förvandlingarnas epicentrum och fångas av nya intressen och tankar. Det är ett plus att vara snabb, lättlärd och flexibel för att hänga med i svängarna och kunna fånga de unika möjligheter till framgång som erbjuds.

Ja, det är magnifika, magiska Jupiter i ena änden och från och med maj också Uranus som tillsammans skapar en helt sanslöst härlig mix av energier runt dig. Innan året är till ända har vadat du i möjligheter, överraskningsmoment, intressant utveckling och ibland kan knepiga valsituationer som kan uppstå när nya vägar öppnas – den här trenden håller i sig ända in i november.

Det är kombinationen av karmiska krafter, en god portion fet tur, en sked gudomlig välsignelse som blandas med inslag av action och möjligen också en och annan lektion i bister verklighet.  Alla de fasta tecknen påverkas jättemycket (Oxen, Lejonet, Skorpionen och Vattumannen) men du tillhör definitivt dem som får vara med om mest roliga händelser.

Oxens horoskop – kärlek 2018

J

an – Nov befinner håller lyckans planet Jupiter hov i ditt 7:e relationshus och bättre nyheter för kärlekslivet än detta är omöjligt att få. Förutom att du utvecklas som människa, har turen på din sida och får bra chanser på alla plan så innebär detta att det sker en positiv utveckling i dina relationer. Det en vidsyntare, mer öppen och kärleksfull version av dig vi får se nu.

I april rör sig din lyckliga stjärna Venus igenom Oxens sfär och härifrån kommer du vara på topp! Du utstrålar skönhet och glädje vilket smittar av sig förstås. Du är kärleksgudinnan Venus utvalda gunstling och för dig – sensuella varelse är ju kärleken ett livselixir du inte kan leva utan. Nu är du sugen på att ha roligt, träffa folk, var fysisk, dansa och röra på dig. Människor dras till dig som flugor till en sockerbit nu.

Den 16/5 dundrar sexiga mars in i Vattumannen där han blir kvar i hela 6 månader – 15/11. Mars närvaro är pockande och pådrivande och kommer också att flera gånger röra sig över de karmiska månknutarna och nu rör sig ditt ödeshjul. Som om inte det vore nog infaller hela tre förmörkelser (13/7, 27/7, 11/8) i sommar.

Allt detta sammantaget gör dig till en kärleksmagnet och en vandrande erogen zon och du drar till dig uppmärksamhet och positiva känslor. Under detta kärlekens år får uppleva stunder av total sällhet men det är du som bestämmer när, hur och på vilket sätt. I december går Venus igenom ditt relationshus så året avslutats som det började – i kärlekens tecken.

Oxens horoskop – karriär och ekonomi 2018

A

tt kaxiga Mars befinner sig i ditt karriärshus i hela sex månader ger dig en kämpaglöd och styrka och troligtvis kan du få igenom precis vad som helst nu.

Framgång utlovas nu men vilda Uranus gör dig till ett osäkert kort i år för arbetsgivaren. Följer du din inre röst släpper du trygghetstänkandet, byter jobb eller startar eget. Det är drömmar om frihet, livsglädje och självförverkligande som får dig att ställa in siktet emot nya och högre mål. Att det skapas ett fast storkors mellan Jupiter, Mars; Uranus och noderna gör dig gör att det inte finns något motstånd eller synliga hinder. Universum erbjuder inget motstånd så det finns inga hinder i vägen för den som vill förverkliga sig själv. Men vad är det du vill nu med ditt yrkesliv? Önskar du karriär eller att bli ekonomiske oberoende? Svaret på vad som blir bäst får du söka i ditt hjärta.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2018 – årshoroskop för Tvillingarna.

Horoskop 2018: Tvillingarnas årshoroskop

V

älkommen till ett virvlande 2018 när dina spännande utvecklingsprocesser tar ny fart. Det här är verkligen ett superhärligt år med många, stora, positiva händelser och saker du länge önskat och drömt om kan förverkliga sig. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det.

Saturnus som under de tre senaste åren har fungerat som en bromskloss i mångt och mycket har nu lämnat dig.  Om man ska uttrycka processen positivt så har det framtvingat mer mognad och seriositet  än vad du hade lust med. Nu är han borta och det innebär att du inte kommer att behöva ha så tunga prövningar och möta så hårt motstånd framöver. Utvecklingen 2018 är lätt, spontan och lekande.

Jorden, trenderna och människorna transformeras och du kära Tvilling, den snabbaste och mest trendkänsliga och föränderliga av alla rycks med i ett superspännande flöde. Blixtsnabb som alltid fångas du av nya intressen och tankar.

Nu ändras förutsättningarna helt eftersom flera av de stora tunga planeterna intar nya positioner i andra tecken. Det är ett plus att vara lättlärd och snabb i tanken och flexibel för att fånga de möjligheter till framgång som erbjuds.

Din styrande planet går retrograd tre gånger under åren och det infaller i eldtecknen denna gång.

Datumen är 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12 och då du gör klokt i att vila på dina lagrar och kanske rikta energin inåt snarare än att aktivt söka händelser.

Tvillingarnas horoskop – kärlek 2018

V

enus är tidigt ute i år och redan i april-maj gör hon sitt årliga besök i ditt tecken. Ditt utåtriktade väsen njuter av Venus närvaro för nu kommer du till rätt din rätt och du zodiakens absolut flirtigaste kommer inte att sakna romantik, flirt eller strålande tillfällen. En stor skillnad ifrån tidigare år är att 2018 är Saturnus helt borta ur ditt relationshus vilket du ska vara enormt tacksam över. Hans närvaro skapade ett väldigt dåligt raggläge och de relationer du haft kan ha kantats av allvar och svårigheter.

Men.. det glömmer vi nu! Kärleken är evig och du zodiakens glittrigaste person riktar blicken emot framtiden och inser att varje dag innehåller nya chanser och möjligheter.

Heta, sexiga Mars i år kommer att befinna sig i Vattumannen och ditt 9:e hus i hela sex månader – från 15/5 – 15/11 vilket väcker din äventyrliga sida. Man kan ana att lusten att uppleva saker, kanske resa, söka spänning och stimuli ökar markant hos dig nu. Sexualitet och attraktion är den lätta biten för dig 2018.

Aug – Dec hela 5 månader kommer Venus (på grund av en lång retrograd period) röra sig igenom Vågen och Skorpionen i ditt passionerade 5:e och 6:e hus vilket bådar riktigt gott för dig.  Se fram emot en ovanligt kärleksfull höst.

Tvillingarnas horoskop – karriär och ekonomi 2018

M

ånga av er har de senaste åren funderat över åt på vilket håll som du bör gå i ditt karriärliv och som alltid har du kära Tvilling minst två olika tankespår igång samtidigt. Ska du välja det ena eller kanske ta det andra? Det ser ut som du kan behöva lite guidning i vad som är det bästa för dig men intressant nog tycks universum ge dig hintar alldeles gratis.

Den karmiska norra mån noden rör sig igenom ditt kommunikativa tredje hus nu och det bör vara inom något utåtriktat, skrivande, säljande, undervisande eller hjälpande yrke där ditt sociala geni kommer till användning som du passar bäst. Jan – nov befinner sig Jupiter i ditt arbetsamma sjätte hus och vi kommer få att se din stjärna stiga på karriärshimlen. Bättre jobb och högre inkomst är vad 2018 erbjuder och jag den som önska utvecklas och hitta ett roligare och bättre jobb har alla möjligheter till självförverkligande nu. Den tanken förstärks förstås genom att både Pluto och Saturnus under året befinner sig i det ekonomiska 8:e huset och vilket indikerar att du hittar bättre sätt att hantera din ekonomi och nu uppnå stabilitet och förbättring på det området. Håll ditt CV ständigt uppdaterat på Likedin och liknande sajter. Andligen kan du hjälpa dig själv genom att affirmera ”Roligt jobb och stora pengar”

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2018 – årshoroskop för Kräftan.

Horoskop 2018: Kräftans årshoroskop

D

et är ett underbart, lycklig, kärleksfullt och stabilt år som ligger framför dig Kräftis. Det nya band du knyter till andra människor kan bli varaktiga, du kan komma att hitta arbetsplatser där du trivs och vill stanna kvar osv.

De kardinala tecknen har verkligen varit hårt utsatta i många herrans år – så det är inte konstigt om du börjat misströsta. 2018 inträder idel lättnader! Den planet som orsakat den störta oredan är Uranus, men till allas glädje byter han tecken i maj och skapar inte längre några halsstarriga aspekter med Pluto. Pluto är visserligen kvar mitt emot dig – men det är endast de som är födda mellan 10 -14 juli som är direkt påverkade detta år.

Saturnus har just tagit sina först steg in i Stenbocken (mitt emot dig) och aldrig har vi väl varit så glada att se honom som vi är nu!. Han kallas oftast för den Stränga Fadern – men efter alla dessa års galenskap kan det vara skönt med en med lite struktur och en faderlig fast hand som hjälper till att styra upp.

De karmiska månknutarna och årets fem sol och månförmörkelser rör sig större delen av året igenom dina ekonomiska 2:e och 8:e hus vilket styr in tanken på hur viktigt det kan vara för dig att se om din privata och familjens ekonomi. I november börjar Ödets kvarnar mala för dig på allvar. Då går månnoden in i Kräftan och där påbörjas mycket intressanta processer som pågår i 1,5 år.

Kräftans horoskop – kärlek 2018

Å

ret börjar riktigt harmoniskt och vackert med Venus i ditt kärleksfulla sjunde hus. Mysigt! Emotionellt är 2018 ett varmt, helande och belönande år som faktiskt ser lovande ut redan från start. Det syns att alla dina relationer, vänskap, kärleken till dina släktningar och familjemedlemmar stärks nu. Den som är singel kanske väljer att ändra status och vågar kanske öppna hjärtat för en helt nu kärlek nu.

I jan sänder Venus sitt magiska skimmer över dig och du drar till dig bra personer, uppmärksamhet och om du är öppen för det kanske även flirt och uppvaktning.

Underbart är kort sägs det. Venus skyndar på nu och hinner endast skänka ynka tre veckor 20/5 – 13/6 av sin himmelska gunst till dig i år. Dessa dagar är fantastiska förromantiska eskapader, resor och rekreation. Venus är sådär stressad för hon rusar iväg till vågen/skorpionen där hon från Aug – Dec, in hela 5 månader (på grund av en lång retrograd period) stannar i ditt hemkära 4:e och passionerade 5:e hus vilket bådar riktigt gott för dig.  Under sensommaren och hösten finns möjligheter till att en ny kärlek kommer in i ditt liv. Att lyckans planet Jupiter befinner sig i ditt passionerade 5:e hus pekar också på samma sak.

Kräftans horoskop – karriär och ekonomi 2018

D

et kommer in en helt ny fokus på arbete under 2018. Är du egen företagare, eller har en hög chefsposition så kan du komma att älska det som sker. Det är riktigt intressanta utmaningarna du möter och du bör inte tveka utan faktiskt våga gå in i de intressanta projekt som dyker upp. Nu erbjuds äntligen möjligheterna du saknat för att kunna bygga upp en gott och solitt företagande och en trygg ekonomi..

Den 16/5 dundrar Mars in i Vattumannen där han blir kvar i hela 6 månader – 15/11 – detta till följd av en lång retrograd period. Mars närvaro är pockande och pådrivande och kommer också att flera gånger röra sig över de karmiska månknutarna och nu rör sig ditt ödeshjul. Det är så mycket i ditt horoskop som handlar om just finans, pengar, trygghet och långsiktigt tänkande.

Under året kommer alla Merkurius retrograder infalla i eldtecknen.  23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12 och då du gör klokt i att vila på dina lagrar och kanske rikta energin inåt snarare än att aktivt söka händelser.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2018 – årshoroskop för Lejonet.

Horoskop 2018: Lejonets årshoroskop

D

et är oerhört intressant, omvälvande och spännande 2018 du har framför dig. Det härliga flödet har redan hunnit dra igång under slutet av förra året och det är möjligt att du redan känner av det.

Expansiva, generösa Jupiter befinner sig i gynnsam kvadratur till allt som är du, i ditt hemkära 4:e hus, ifrån jan – nov vilket förstås gynnar allt som har med ditt hem, ditt boende och nära och kära att göra.

Under detta magiska år kommer du också att känna att du utvecklas och att din självkänsla växer. Allt blir större, färgrikare och härligare nu.

Den karmiska norra noden rör sig igenom ditt tecken under de kommande 11 månaderna (och den södra noden är förstås mitt emot i Vattumannen i karriärshuset). Nu ska du se att ödets kvarnar mal och att universum ger dig precis vad du vill ha.

Låt ditt hem vara den vackra, vilsamma oasen du så väl behöver för 2018 färdas expansiva Jupiter igenom ditt fjärde hus ändra fram till november. Familj, hem och hus kommer att vara prio 1. Nu kan du hitta nya lösningar för hur du ska dra in pengar. Finurliga Jungfrun kanske hittar ett sätt att arbeta hemifrån, till att hitta lukrativa sidoinkomster kanske från rumsuthyrning eller liknande.

Men genom att Jupiter befinner sig i ditt fjärde hus är den gudomlige välgöraren samtidigt också mitt emot ditt 10:e karriärshus. Du kan förvänta dig en oerhörd aktivitet även ifrån yrkeslivet – vilket är bra för du kommer att behöva pengar för att kunna förverkliga dina drömmar.

Heta och stundom hektiska Mars kommer genom en lång retrograd period att befinna sig Vattumannen, det vill säga mitt emot allt som är du, i ditt äventyrliga 9:e hus i hela sex månader – från 15/5 – 15/11 vilket väcker din äventyrliga sida. Man kan ana att lusten att uppleva saker, kanske resa, söka spänning och stimuli ökar markant hos dig nu. Sexualitet och attraktion är den lätta biten för dig 2018.

Lejonets horoskop – kärlek 2018

D

u är känd för att vara den som har zodiakens största och varmaste hjärta och dina nära och kära betyder allt för dig. Att ha en livspartner är kanske det viktigaste i livet för dig, kärleksfulla, romantiska varelse. Nodernas karmiska innebörd antyder att det är viktiga, ibland livsavgörande saker som sker nu.

18/1 – 11/2 befinner sig Venus i opposition till dig vilket plockar fram det charmiga och lekfulla hos dig. Det kan vara en fin tid för samvaro och romantik. 13/6 – 11/7 är Venus i ditt tecken vilket gör det till årets härligaste kärleksmånad så underbar gemenskap, attraktion, flirt och romantik funkar som bäst.

Mars position är en annan viktig faktor i kärlekslivet eftersom han står för själva drivet, lusten och viljan. Mars kan betyda en viss hets, men han kickar också igång dig och gör dig extra målmedveten och het. På grund av en lång retrograd period kommer Mars att vara i Vattumannen, mittemot allt som är du i nästan hela sex månader. 15/5 – 15/11 (med en kort paus mitt i). Det kommer att vara full rulle på dig och din livslust och lusta på topp.

Lejonets horoskop – karriär och ekonomi 2018

S

e fram emot ett utvecklande och framförallt roligt år när du känner att du hittar rätt väg. Ditt 2018 handlar om att hitta sitt jag. En bonus är att du kommer ha väldigt roligt under tiden du gör det också.

Du är ju född i ett fast tecknen och ogillar förändringar och plötsliga överraskningar. Men detta 2018 kan du räkna med att bli omprogrammerad, ta till dig nya kunskaper, vanor och kanske även byta karriär! Det kan vi se på månknutarnas läge, Mars som är mitt emot dig i hela 6 månader, Jupiters gynnsamma position hjälper också till i processen. Men det som är den största förändringen det är att innovativa Uranus som ifrån maj intar en revolutionerande plats i ditt 10:e hus. Karriärshuset! Det är dags att plöja nya spår.

Saturnus beskrivs oftast i negativa tongångar men det är inte så dumt att han, zodiakens torris, är väl förankrad i sitt arbetshus. Han ger stabilitet, styrka och trygghet till hela ditt yrkesliv och under Saturnus flagg kan du komma långt. Dock inte på grund av att du halkar in på ett bananskal någonstans. Din framgång grundas på dina resultat och hur du handskas med situationer och människor.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2018 – årshoroskop för Jungfrun.

Horoskop 2018: Jungfruns årshoroskop

D

et har skett förändringar på stjärnhimlen när flera av de tunga planeterna har bytt eller byter positioner och stora lättnader inträder under 2018 och alla av dem är till din fördel. Framtiden ser löftesrik och spännande ut och det blir helt enkelt lite lättare på alla fronter.

Expansiva, utvecklande Jupiter befinner sig nu i ditt kommunikativa 3:e hus och vilket skapar underbara relationer med vänner, grannar och släktingar. Det här är ett superbra år för att lära känna nya människor, visa vem du är och ta lite större plats i det sociala livet. För den som är egen företagare är detta en supertid att marknadsföra ditt eget varumärke och visa världen vem du är. Det är en bättre, starkare och snabbare vibration runt dig nu och det är tydligt att du känner dig säkrare och mer bekväm med dig själv.

Kommunikation både den man har människor, att göra Podradio, blogga eller jobba med sociala media fungerar utmärkt nu.

Den stränga kosmiske fadern – Saturnus har tagit klivet in i ditt kärleksfulla, passionerade 5:e hus som också handlar om lek, kreativitet och glädje. Där blir hans uppgift att hjälpa dig att få struktur och ordning på kärlekslivet, se till att du får det precis som du önskar med en partner och hjälpa dig att fatta beslut rörande hem, barn och egendom.

Vad din styrare Merkurius har för sig är givetvis viktigt för dig att veta. I år går han retrograd tre gånger, alla i eldstecken.

Datumen är 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12 och det här är inte dagar då man rekommenderar dig att fatta viktiga beslut eller sätta igång med nya projekt. Merkurius är i ditt tecken i september månad som är optimal för nystart.

Jungfruns horoskop – kärlek 2018

S

ubtila, andliga Neptunus befinner sig fortfarande i ditt 7:e relationshus. Nu vänder du dig inåt emot själens djup och finner din egen inre sanning. Dina känslor är djupa, sanna och under denna hjärtöppnande fas kommer du i kontakt med ditt hjärtas röst och vilja. Underbart – när du känner dig själv du kan bjuda in sann kärlek.

Kiron, vår healer lämnar ditt partnerskapshus i april och här skiftas fokus från att hela gamla sår till att leva med kärleken som en självklar del av ditt liv.

Men.. Kanske är det så att du behöver vara lite mer jordisk och handfast för att andra människor ska förstå vad du menar och inse att du har några romantiska avsikter över huvud taget? Använd dig gärna av Venus underbara flöde när hon sveper förbi – det är charm, attraktion och flirtig glädje hon för med sig. Venus befinner sig mitt emot dig 10/2-6/3, i gynnsam position under april och maj, men allra bästa tiden för kärlek är förstås 10/7 – 6/8 när Venus befinner sig i ditt tecken.

Jungfruns horoskop – karriär och ekonomi 2018

F

litiga Jungfrun behöver verkligen inte påminnas om att du ska dra ditt strå till stacken, för du gillar att jobba.

I år kommer tuffa planeten Mars, som symboliserar vår kraft, vår motivation och vilja befinna sig i Vattumannen och ditt hårt arbetande 6:e hus i hela sex månader! Detta pga en lång retrograd period 15/5 – 15/11 (med en kort paus mitt i).

Det betyder att du ingjuter avsevärd energi i ditt arbete och kan komma att åstadkomma underverk. Men baksidan på detta kan betyda problem eller konflikter på arbetsplatsen.

Uranus träder in i Oxen i maj vilket driver fram en önskan om förändring och utveckling hos dig. Kanske föds här en längtan efter nya utmaningar, om vidgade horisonter och en vilja att studera och lära sig nytt? Det kan till och med bli så att du vill testa att arbeta utomlands.

Årets samtliga fem sol och månförmörkelser samt månens noder passerar igenom ditt 6:e och 12:e hus vilket bidrar till tanken att det är nya karriärdrömmar som vävs och ett helt nytt förhållningssätt till arbete och pengar som växer fram här.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2018 – årshoroskop för Vågen.

Horoskop 2018: Vågens årshoroskop

M

ysiga, skönhetsälskande, balanserade Vågen drömmer om att få leva sitt liv i frid och kärlek. Att ha ett rikt socialt liv och goda relationer runt sig är ett måste för Vågen som söker en harmonisk samklang med världen runt sig.

När klockorna ringer för dig på nyårsnatten lämnar du ett väldigt intressant och utvecklande år bakom dig men nu kan du se fram emot en helt ny och annorlunda verklighet som faktiskt kommer att erbjuda just detta du så länge drömt om att ha runt dig.

2018 år har vi flera stora förändringar i de kardinala tecknen som ändrar positionerna och skriver om din världskarta och jag kan garantera att det är till det bättre.

I maj månad släpper galningen Uranus äntligen länken till dig som tyvärr har präglat din tillvaro och skapat turbulens under många år. Saturnus har nu flyttat in Stenbocken och i ditt 4:e hus – en position där han trivs utmärkt och kommer väl till sin rätt. Här kommer han att se till att ordning och stabilitet upprätthålles. Pluto är förstås också kvar där i slutet ditt 4:e huset men utan länken till Uranus kan han inte agera lika fräckt och ohämmat som tidigare och det är endast de som är födda 10 – 15/11 som kommer känna av honom alls nu.

Vågens horoskop – kärlek 2018

D

u har haft revolutionära, splittrande Uranus i ditt romantiska 7:e hus i hela sju svåra år. Om du tillhör dem som emot alla odds lyckats hålla ihop sin relation så kan du leva i förvissningen att er kärlek håller för precis vad som helst i alla väder. Från och med maj månad kommer han att vara helt borta ur ditt liv – i 84 år faktiskt! Hurra!

Detta plus det faktum att Saturnus flyttat in i ditt 4:e hus kommer att vara en god hjälp för att skapa de varaktiga, stabila relationer som romantiska, finstämda Vågen längtar efter.

Ditt kärleksår ser faktiskt helt underbart ut. Redan på nyårsafton som ser ut att bli en lyckad kväll omgärdas du av vackra Venus sken och hon blir kvar i ditt 10:e hus ända fram till 18/1. Även Mars månad är en härlig månad för relationer. Hela sommaren är dock en avkopplad och härlig period när du mår bra och känner dig till freds med dig själv.

I augusti 2018 påbörjar Venus en 4 månader lång period när hon rör sig emellan Vågen och Skorpionen. Det här en underbar tid när du känner dig på topp, dina relationer blomstrar och du kan få dina drömmar uppfyllda.

6/8 – 9/9 befinner sig kärleksgudinnan i Vågens tecken där hon glammar på och gör ditt liv så underbart som det bara går. 9/9 skiftar hon över till Skorpionen.  6/10 börjar hon gå retrograd, dvs backa i Skorpion och återkommer till Vågen den 30/10.

Hela november ända fram till 2/12 är Venus med dig och nu fullföljer hon den fantastiska process hon dragit i gång hos dig i augusti månad. Njut och ta för dig. Det kommer att vara riktigt svårt att hitta en singelvåg nästa vinter.

Vågens horoskop – karriär och ekonomi

Y

rkesmässigt vill Vågen gärna hålla sig på topp och ligga i framkanten inom sitt gebit och är därför också mästare i diplomati och flexibilitet.

Coola, nytänkande Uranus har gått in i ditt 8:e hus vilket förstås underlättar och ger nya tankar och impulser till den som är öppen för att prova nya roller, eventuellt studera, byta jobb.

Årets samtliga fem sol och månförmörkelser landar i ditt kreativa 5:e hus och ditt innovativa 11:e hus som faktiskt styrs av Uranus. Ja, vi får ett litet modernt, tekniskt och nytänkande tema här som kommer att löpa som en röd tråd igenom ditt år.

Ekonomin utvecklas också bra under hösten. Det är troligt att du får bra erbjudanden och chanser. Låt dig inte omedelbart smickras utan fråga dig vad som gör dig lycklig innan du tackar ja till en tung roll.

Du har medvind i dina segel och skördar med lätthet framgångar. Jupiter befinner sig i ditt ekonomiska 2:a hus vilket kommer ge väldigt fina möjligheter som kan göra allt för att förbättra din situation till att hjälpa dig bygga upp ditt privata kapital.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2018 – årshoroskop för Skorpionen.

Horoskop 2018: Skorpionens årshoroskop

D

et är ett galet lyckosamt 2018 som väntar. Allt och nu menar jag bokstavligen ALLT äger rum i de fasta tecknen under året – men det är du kära Skorpion som är den absoluta vinnaren i allt.

Expansiva, generösa Jupiter befinner sig redan vid årsskiftet i ditt tecken och blir kvar ända till i november. Under detta magiska år utvecklas du enormt och tar stora steg uppåt och framåt. Horoskopet andas självförverkligande och tillfredsställelse och detta skulle mycket väl kunna vara tiden när dina drömmar blir uppfyllda.

I maj – november kommer innovativa Uranus också att ha ett finger med i spelet och vågar du släppa taget om trygghetstänket kan du räkna med att helt nya och fantastiska möjligheter dyker upp. Kombinationen av dessa två är spektakulär, ovanlig och väldigt häftig att få vara med om. Välkomna alla förändringar och chanser och se dem som kosmiska gåvor som du kan tillgodogöra dig.

Förresten, vet du vad vill du ha? Det är viktigt att vara tydlig i sin önskan, målmedveten och envis. Nå, dessa egenskaper är ju inte okända för dig – men det är i tider som dessa som du får synliga resultat på kort tid. Jobba med affirmationer och attraktionslagen.

Skorpionens horoskop – kärlek 2018

2

018 är på många sätt ett befriande år när du bryter dig loss från gamla strukturer och attraheras till att prova det nya. Det är möjligt att du lockas att resa till främmande länder eller prövar testar nya umgängeskretsar och intressesfärer än tidigare. Det är så mycket roliga influenser som kommer in!

Ditt kärleksliv kan beskrivas som hett, spännande, explosivt och utvecklande snarare än tryggt och traditionellt. De mysiga hemmakvällarna framför TV:n stryks helt (om de ens någonsin existerat).

Uranus träder i maj månad in i ditt sjunde hus och vanligen brukar det komma en varningstext som handlar om brutna förbindelser med den här transiten. Visst kan det bli så men vissa par klarar av både Uranus och förändringarna tveklöst medförs. Under förutsättning att din partner hänger med i svängarna, är tålig och är öppen för innovation så håller kärleken även för detta.  Det är inte helt ovanligt att Uranus blåser liv i en slocknad flamma och ni blir nytända och kära igen – antingen i partnern eller någon annan. Jupiters närvaro för tankarna åt det hållet. Dessutom kommer heta Mars att befinna sig i ditt hemkära 4:e hus från maj till november vilket kan orsaka både friktion och passion.

April är en fin kärleksmånad. Ifrån mitten av maj – november är Mars i kvadratur till dig och allt som är du och man kan ana att din aptit har väckts och att du ser till att få det precis som du vill. I december rör sig Venus igenom Skorpionen och det blir ett underbart årsslut.

Skorpionens horoskop – karriär och ekonomi

D

u har Jupiter i ditt första hus jan – nov, smarta, utvecklande Uranus mitt emot dig och kaxiga Mars aktiverad i hela sex månader maj – november. Det här är helt enkelt ett framgångsrecept som inte går av för hackor. Du kan få precis allt du vill nu och universum rullar ut röda mattan för dig.

Vill du förändra ditt liv och yrkesväg är det här rätt tid att agera. Sök jobb, ha din CV uppdaterad på Linkedin, och var öppen för att välkomna lyckan. Du kan skapa en helt ny tillvaro för dig själv nu karriärmässigt och ekonomiskt. Många av er kommer att investera i en sitt boende. Maj kan vara den månad på året när man kanske ska iaktta försiktighet pga att Uranus byter tecken och marknaden kan vara lite svajig.

Årets fem förmörkelser faller alla i ditt hemkära 4:e hus och ditt 10:e karriärshus! Vid och en av dessa skapas ett superflöde och du får chanser att ta yrkesmässiga kliv uppåt och framåt. Förmörkelsernas energier håller i sig i minst 6 månader efteråt och din tro på dig själv och din kapacitet ökar markant. Datumen är 31/1, 15/2, 13/7, 27/7 och 11/8. Kopplingen till Jupiter gör att det också kan vara ren och skär tur med i bilden. Det gäller att vara på rätt plats vid rätt tillfälle och våga ta chanserna som kommer. Du kommer att bli så nöjd detta år.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!


Nyfiken på astrologi och horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

  • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
  • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
  • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad

 

 Horoskop 2018 – årshoroskop för Skytten.

Horoskop 2018: Skyttens årshoroskop

Å

h, äntligen! Nu står du inför ett jättespännande, grymt utvecklande och roligt år när du kan hitta sätt att bli friare yrkesmässigt än vad du någonsin har varit. Tjoho! Påhittiga Uranus hjälper dig att tänka lite utanför boxen och kan ge inspiration till riktigt intressanta idéer. Att han från och med maj kommer att husera i ditt hårt arbetande 6:e för snabbt tankarna till utlandsarbete, eget företagande eller vad än som är ditt sätt att känna att du utmanar dig själv och hittar nya alternativa sätt till att förhålla dig till omvärlden. Du kommer att ha hjärtligt roligt under tiden.

Merkurius går retrograd tre gånger under året – samtliga gånger i eldtecknen. Datumen är 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12. Ja, i sanningens namn så börjar den sista retrograden in Skorpionen men huvudparten av skeendet äger rum i Skytten. Dessa dagar är inte lämpade för att starta upp nya projekt.

2018 är ett befrielsens år för 28 år framöver kommer du slippa bära det tunga ok som Saturnus har lagt över dina axlar som du kånkat runt på i tre långa år.

På många sätt bör detta också vara ett förberedelsernas år eftersom din styrande planet Jupiter befinner sig i ditt andliga 12:e hus i hela 10 månader.

Det är en tid när du mognar själsligen, bereder väg för det nya som du tveklöst vet inom dig att måste komma. Den  8/11 –  2018 går så Jupiter in i sitt eget tecken och gör sitt 13 månader långa triumftåg igenom sitt eget tecken. Wow! För den som vill utnyttja Jupiters sötma till max är det en bra grej att vara väl förberedd med vad än du tänker utföra så att det bara är att sjösätta din plan när Jupiter väl kommer seglande.

Skyttens horoskop – kärlek 2018

D

u har ju rykte om dig att vara mer intresserad av jakten än själva relationen. Det sägs att långdistansrelationer, förälskelser i ouppnåeliga kända människor eller än det kan vara som gör omöjliga relationer lockande. Varför Skytten?

I hela tio månader befinner sig Jupiter i ditt själsligt rannsakande, andliga 12:e hus medan Neptunus fortsätter sin färd igenom din innersta själsliga gömma (4:e huset) där alla våra programmeringar sedan barndomen sitter. Det verkar som att universum bjuder på gratis psykoterapi nu. Nu har du chansen att verkligen komma åt de djupaste lagren i dig själv och faktiskt bli redo för ett sant och djupt möte.

Kaxiga, äventyrliga Mars dundra igenom ditt tecken 26/1 – 17/3. Det kommer du att ha full rulle ett tag och det ser händelserikt ut i ditt liv.

På grund av att både Venus och Mars har långa retrograda perioder under 2018 tror jag inte riktigt på detta som året när kärleken leker med dig – i alla fall inte för än i november när Jupiter har skiftat över till ditt tecken och strax mot årsskiftet till närmar sig Venus äntligen Skytten.

Så, vad ska du förstå av denna långa utläggning? Jag sammanfattar här lite.. Har du redan en relation rullar den säkert på sina vanliga banor under 2018. Men.. det finns ingenting här i stjärnorna som gör att jag kan lova singeln guld och gröna skogar för än i november 2018 –  december 2019. Men då däremot – finns inga hinder alls.

Skyttens horoskop – karriär och ekonomi 2018

D

et ekonomiska andra huset kommer att vara i stark fokus under hela året för Saturnus har nu har klivit in där. Det ökar förstås känslan av allvar och ansvar och det är tydligt att du vill knäcka den när nöten och få ut ett mervärde av livet. Ja, det är på tiden Skytten! Plutos som också hänger runt där i ditt 2:a hus har ju gjort dig påmind om just detta i hela 9 år redan. Phu.

På den absoluta plussidan har vi det intressanta och positivt utmanande faktum att Uranus i maj månad kliver in i ditt 6:e hus – en superintressant position som han kommer behålla i 7 år framöver. Nu banas väg för helt nya tankar och en spännande utveckling drar igång. Många av er bestämmer sig för att köpa ett nytt boende, här hemma eller utomlands, startar eget, väljer att slå in på en ny karriär eller plugga någonting som senare leder fram till det nya, fria yrke du drömmer om. Coolt! Det är verkligen på tiden att du tar dig själv på allvar. I november kommer ju din styrare in och därifrån kommer Jupiter att ge dig allt du önskar.

Just detta Uraniska skifte är något som astrologer världen redan talar om och många varnar för ekonomiska nergångar både med valuta och bostadsmarknad så det kanske kan finnas anledning att hålla ett öga på vad som sker.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2018 – årshoroskop för Stenbocken.

Horoskop 2018: Stenbockens årshoroskop

D

u kan se fram emot ett underbart, starkt, stabilt och framgångsrikt 2018 som verkligen trendbrytande emot hur det har sett ut under de senaste sju åren. Vi får se tydliga, positiva förändringar och ett helt annat klimat än du har varit van vid.

Din styrande planet Saturnus har tagit steget in i ditt tecken (senaste besöket var 88-91) där han att stannar i 2,5 år. Ah, äntligen får vi här lite ordning på torpet, lite härlig struktur och härifrån kommer du att kunna agera på dina villkor och forma livet precis som du önskar att det ska se ut.

Karriär och familj är det i livet som du är oerhört nöjd med nu. Resor, personlig utveckling och umgänge med dina vänner är saker som skänker glädje. Det här är ett år när nya vänner, kontakter, nätverkande och kommunikation på alla fronter har oanad betydelse för dig.

Pluto som symboliserar enorma förändringsprocesser är kvar och påverkar er som är födda 8/1-12/1 i allra högsta grad. Ni som är födda 13/1 – 20/1 har er extrema förvandling framför er. Men knasiga Uranus loggar ut helt i maj och kommer inte att störa husfriden mer. Det ska vi vara glada för.

De karmiska månknutarna och årets viktiga fem sol- och månförmörkelser infaller i dina ekonomiska 2:e och 8:e hus och gör dig uppmärksam på att se om din privata och familjens ekonomi. I november börjar Ödets kvarnar mala för dig på allvar. Då går månnoderna in i Stenbocken/Kräftan påbörjas synnerligen intressanta processer som pågår i 1,5 år.

Stenbockens horoskop – kärlek 2018

Å

ret börjar väldigt mysigt för dig med Venus i ditt tecken. Du vill ha allt förstås ha allt: kärlek, passion, familj, karriär och uppleva lyckan. Det skulle inte förvåna om du faktiskt kommer att få den ekvationen att fungera nu.

Det som har tillkommit som ger dig massor av ny styrka är att Saturnus klivit in i ditt tecken och det kommer att bli bra mycket enklare för dig att kärleksfullt men bestämt sätta gränser.

Det här året kommer att vara högst intressant för relationer för både Mars och Venus påverkar skeenden på ett i det närmaste oundvikligt sätt. Om du involverar dig i kärlek är naturligtvis ditt val men det blir nog omöjligt att inte bli känslomässigt berörd.

Viljestarka Mars befinner sig ovanligt länge i ditt tecken 18/3-16/5 och på grund av en lång retrograd period backar Mars sedan tillbaka in i ditt tecken igen 13/8 – 11/9. Du vet verkligen vem och vad du vill ha nu och med alla dessa planeter invid varandra får du säkert din vilja igenom men.. Flera gånger under processen passerar Mars över Pluto så ett visst mått dramatik finns med i bilden.

I augusti – december 2018 påbörjar Venus en lång period när hon rör sig emellan Vågen och Skorpionen och i och med det är hon i kvadratur till allt som är du. Härligt! Det här en underbar tid när du känner dig på topp, dina relationer blomstrar och du kan få dina drömmar uppfyllda.

Stenbockens horoskop – karriär och ekonomi 2018

J

a kära Stenbock – om det är något då är känd för så är det din ständiga strävan uppåt och den starka viljan att lyckas. Universum ger dig all upptänklig hjälp med den saken under 2018 som är ett fantastiskt år för ekonomisk, och karriärmässigt förvekligande. Ja, om du är egen företagare eller funderar på att bli så får du massor med energi att över för att nå dina mål.

Årets samtliga Merkurius retrograder kommer att infalla i eldtecknen (utom den sista som faktiskt börjar i Scorpio men hastigt övergår till Skytten). Som alltid är detta datum när den generella regeln är att söka undvika att fatta viktiga beslut under dess dagar: 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12.

Ifrån 17/3 – 15/11 befinner sig  Mars antingen i din omedelbara närhet i Stenbocken och eldar på skeendena eller i Vattumannen och ditt andra hus. En rekordlång retrograd!

Att månknutarna arbetar sig igenom ditt 2:a och 8:e hus som båda rör egendomar och pengar – dina egna eller andras – är också betydelsefullt.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2018 – årshoroskop för Vattumannen.

Horoskop 2018: Vattumannens årshoroskop

D

et engelska uttrycket ”Sky’s the limit” – att bara himlen sätter gränsen för hur långt du kan nå passar perfekt i för att beskriva ditt 2018 som är ett superintressant, utmanande och utvecklande år. Du, trendkänsliga, originella varelse inspireras av de nya impulserna och växer så det knakar.

Vad som orsakar dessa föränderliga och tursamma processer är att flera av de tunga planeterna har bytt/byter tecken nu. Lyckans planet Jupiter befinner sig i ditt 10:e karriärshus jan- november vilket förstås är oerhört gynnsamt.

Din styrande planet, den uppfinningsrika Uranus skiftar över till Oxens tecken och ditt fjärde hus i maj. Den nya placeringen utgör ett stort skifte som påverkar de stora skeendena på jorden, så just april/maj kan innebära en kritisk tid politiskt och ekonomiskt världen. Men på det personliga planet är detta fantastiska nyheter för dig eftersom Uranus hjälper dig att tänka utanför boxen, ta till dig ny information och förverkliga till din sanna potential.

Årets samtliga 5 förmörkelser infaller i Vattuman/Lejon och du får en enormt kraftfull och direkt kosmisk hjälp att ta jättekliv framåt. Datumen är 31/1, 15/2, 13/7, 27/7 och 11/8.

Vattumannens horoskop – kärlek 2018

D

et viktigaste för dig i relationer är kommunikationen, att du blir förstådd och kan byta idéer och bli inspirerad. När det gäller kärlek måste din partner både kunna fylla din själs längtan efter närhet och passion och samtidigt vara en lojal bästa vän. Kort sagt – du kan inte nöja dig med mindre än en själsfrände du kan bolla idéer med. Allting annat är helt onödigt att ödsla tid på för du trivs så bra i ditt eget sällskap. Därför är en relation till en annan Vattuman/kvinna ofta det bästa valet.

18/1 – 11/2 befinner sig Venus i ditt tecken vilket som alltid tar fram charmen och glimten i ögat hos dig. Det kan vara en fin tid för samvaro och romantik. 13/6 – 11/7 är Venus mitt emot och de är tider då kärlek, attraktion, flirt och romantik funkar som bäst.

Mars position är en annan viktig faktor i kärlekslivet eftersom han står för själva drivet, lusten och viljan. Mars kan betyda trubbel, men mer än det så kickar han igång dig och gör dig extra målmedveten och het. På grund av en lång retrograd period kommer Mars att vara i ditt tecken i nästan hela sex månader. 15/5 – 15/11 (med en kort paus mitt i). Därför kan vi ana att det är full rulle på dig med andra ord, att din libido är i topp.

Vattumannens horoskop – karriär och ekonomi

D

en som önskar yrkesmässig och ekonomisk framgång bör hålla sig framme under 2018 som är ett avgörande år och troligtvis också det bästa året på väldigt länge. Jupiter befinner sig i det 10:e huset och Uranus intar en superposition i maj. Dessutom infaller månens noder och årets alla sol och månförmörkelser i Lejon/Vattuman vilket påverkar dig direkt. Noderna är ju förknippade med livsödet eller karmat om man vill kalla det så. Ja, nu snurrar ödets hjul för dig Vattenbärare och det är du som styr ditt liv.

Många av er utvecklas inom sina yrken och sneglar även emot utbildningar och karriärmöjligheter. Nu kan du börja plugga eller få ett nytt utvecklande jobb.

Men det kan också vara så att du brinner av en önskan att få utmana dig själv, frilansa eller öppna eget? Om du drömmer om stå på egna ben och pröva dina vingar yrkesmässigt så är den bästa tiden nu. Hela horoskopet indikerar att du ska förverkliga dina drömmar. Det är lite nu eller aldrig som gäller.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2018 – årshoroskop för Fiskarna.

Horoskop 2018: Fiskarnas årshoroskop

F

örändringarnas vindar blåser igenom ditt horoskop 2018 och jag anar att många av Fiskarna drar en lättnadens suck. Flera av de stora ”tunga” planeterna byter stjärntecken vilket förstås bidrar till det nya upplägget.

Saturnus som varit en av de huvudsakliga orsakerna till segproppen har nu skiftat över till Stenbockens sfär och ditt 11:e där han faktiskt har en stabiliserande effekt. Med den positionen kommer han heller inte att kunna blocka dig – som varit fallet under de senaste tre åren.

Äntligen kan äventyret börja för optimistiska, utvecklande Jupiter tillbringar nu tio månader i ditt nyfikna 9:e hus och hjälper dig att förverkliga dina ljusaste idéer och högsta visioner. Det är viktigt visualiserar tydliga mål så att Universum förstår vart du är på väg och vad du önskar in. Det är fullt möjligt för dig att förverkliga dina mål.

Din styrande planet Neptunus rör sig hastigt denna vår och hinner fram till mitten av Fiskarna innan hon vänder tillbaka för sin årliga 5 månaders retrograd den 18/6. Det är ni som är födda mellan den 2/3 -7/3 får vara med om andligt öppnande processer. Du är så nära din innersta kärna och sanning nu och din intuition och känslighet ökar. Tro dina drömmar och bejaka din andlighet!

Uranus kliver i maj in i din kommunikationshörna – det tredje huset som på ett radikalt sätt förnyar hur du talar, tänker och umgås.

Den mer än 7 år långa perioden som Kiron befunnit sig i Fiskarna kommer till sin ände i april – vilket förstås är jätteskönt. Så härligt att få släppa taget om det förflutna och alla minnen och smärta som funnits där. Nu kan din glada själ sätta kurs emot framtiden.

Fiskarnas horoskop – kärlek 2018

D

et är ett så intressant kärleksår du har framför dig eftersom det är en ny uppdaterad version av dig du visar upp. Du är nyfiken, vidsynt och full i sjutton och kanske tar du val som förvånar din omgivning nu. Vackra Venus, kärlekens gudinna besöker Fiskarna under tiden 10/2 – 6/3, har en gynnsam position under april och maj. Från 10/7 – 6/8 befinner sig Venus mitt emot dig vilket gör att kärlek, flirt och delad glädje är i princip oundvikligt. Människor dras till dig och du får uppleva stunder av sällhet.

Ifrån den 6/8 – 2/12 går Venus in i  lång period då hon rör sig emellan Vågen och Skorpionen och under dessa fantastiska månader befinner hon sig i ditt psykologiska men samtidigt högst erotiska och passionerade 8:e hus, för att sedan glida in i Scorpio en sväng och sedan tillbaka till Vågen igen. Nu kommer du och din partner in på vuxen kärlek, relationen blir djupare än Östersjön, intim och innerlig.  Det här en underbar tid som jag verkligen unnar just dig Fiskarna.

Fiskarnas horoskop – karriär och ekonomi 2018

Y

rkesmässigt är 2018 inte ett normalt år – men vi kan utan att ljuga säga att det är ett transformativt, välbehövligt, utvecklande och jättespännande år. Jag ser skeendena nu som en förberedelse iför 2019 när du är redo att kliva fram i din fulla kraft, inta scenen och ta plats. 2018 är genrepetition inför det slutliga avstampet.

I år kommer tuffa planeten Mars, som symboliserar vår kraft, vår motivation och vilja befinna sig i Vattumannen och i ditt drömska 12:e hus i hela sex månader! Detta pga en lång retrograd period 15/5 – 15/11 (med en kort paus mitt i). Dessutom kommer månknutarna att också att röra sig igenom ditt 12:e och 6:e hus och Vattuman/Lejon polariteten ända fram till 15/11. Det innebär också att alla årets 5 sol och månförmörkelser äger rum här. Oj, det blev långe – men vad det innebär är att ditt arbetsliv kommer att förändras. Du har ännu inte blivit den du skall komma att bli och alla dessa tecken och förmörkelser handlar just om den processen.

Uranus träder in i Oxen i maj – i ditt 3:e hus vilket driver fram en önskan om utveckling och nya kommunikationsbehov. Du behöver en ny plattform för att kunna uttrycka dig. Kanske föds här en längtan efter nya utmaningar, om vidgade horisonter och en vilja att studera och lära sig nytt?

Årets samtliga fem sol och månförmörkelser samt månens noder passerar igenom ditt 6:e och 12:e hus vilket bidrar till tanken att det är nya karriärdrömmar som vävs och ett helt nytt förhållningssätt till arbete och pengar som växer fram här.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!

NUVARANDE Årshoroskop 2018 – så blir nya året för just ditt stjärntecken
NÄSTA Anine Bing: ”Många kändisar väljer mina kläder för att känna sig som sig själva”