Årshoroskop 2019 – så blir nya året för just ditt stjärntecken

Horoskop 2019! Årshoroskopet för 2019 utlovar ett händelserikt år, inom såväl kärlek som personlig utveckling och karriär. Vår astrolog och bloggare Margareta Hedin har tittat noga på alla stjärntecken och vet vad som väntar för Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna, Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen och Skytten 2019.

Horoskop 2019 – årshoroskop för alla stjärntecken (klicka på ditt stjärntecken för att komma direkt till det!)

Årshoroskop 2019: Stenbocken
Årshoroskop 2019: Vattumannen
Årshoroskop 2019: Fiskarna
Årshoroskop 2019: Väduren
Årshoroskop 2019: Oxen
Årshoroskop 2019: Tvillingarna
Årshoroskop 2019: Kräftan
Årshoroskop 2019: Lejonet
Årshoroskop 2019: Jungfrun
Årshoroskop 2019: Vågen
Årshoroskop 2019: Skorpionen
Årshoroskop 2019: Skytten

Här kommer du till månadshoroskopet för alla stjärntecken.

Vill du se horoskopet för 2018 och jämföra om det stämde? Här hittar du årshoroskop för 2018!


Horoskop 2019: Stenbockens årshoroskop (22 december–20 januari)

Horoskop 2019 – årshoroskop och årsastro för Stenbocken.

D

u är född att leda och förvalta, och det är den stabila, trygga sidan som vi andra ser upp till. Under 2019 griper ödet tag i utvecklingen och ger dig riktigt kaxiga utmaningar och chanser till transformation.

Två förmörkelser som kan komma att skaka om din värld infaller i ditt tecken redan i januari. 1 april har vi ytterligare ett stort tillfälle när Noden möter Pluto. Vart och ett av dessa tillfällen fungerar som katalysatorer eller väckarklockor i ditt liv.

2 och 16 juli är också eklipsdagar som visar dig vägen mot det nya. Att ha tillit till dig själv, att du leds till något bättre och tron på att processen är en gåva till dig är viktigt. Det här är möjligheter som kan leda dig till helt fantastiska ting.

Stenbockens horoskop – kärlek 2019

U

nder de senaste tio åren har alla tuffa planeter utmanat och prövat dig, med resultatet att du har utvecklats, och nu kan man verkligen säga att du känner dig själv och är redo att möta livet och kärleken på dina egna villkor.

Behovet av att behaga har bleknat, och i dag är det jämlika relationer du söker. Din partner bör vara svaret på din själs längtan efter närhet och passion och samtidigt vara en lojal bästa vän.

Januari kan vara lite skakig i kärlek, och du bör vara en smula passiv. Februari erbjuder ett mysigt klimat med Venus närvarande, och livet leker med dig.

Juli är också en helt underbar månad när vi får se dina ögon glittra och du är på topp. Det kan vara en fin tid för samvaro och romantik.

Stenbockens horoskop – karriär och ekonomi 2019

D

et här är ett starkt år för personlig utveckling, och det innehåller en oerhörd potential för dig som söker yrkesmässig och ekonomisk framgång.

Uppdatera Linkedin och cv:t. Detta är ett av två avgörande år och troligtvis det bästa året på väldigt länge. Månens noder och årets alla sol- och månförmörkelser i Stenbocken/Kräftan påverkar dig direkt.

Noderna är ju förknippade med livsödet. Nu snurrar ödets hjul för dig, men det är du själv som styr ditt liv.

Hängsmycke med stenbockens stjärntecken från Jane Kønig

Hängsmycke från Jane Konig med stenbockens tecken

Ett unikt hängsmycke från Jane Kønig som har det latinska namnet för stenbockens stjärntecken utskrivet. Läs mer och köp här.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!


Horoskop 2019: Vattumannens årshoroskop (21 januari–18 februari)

Horoskop 2019 – årshoroskop och årsastro för Vattumannen.

K

anske tillhör du det privilegierade fåtal som tyckte att 2018 var ett givande år och är så cool och stabil att du kan hålla stånd mot de skakiga yttre influenserna. 2019 erbjuder ett helt annat klimat – det är ett underbart, starkt, stabilt och framgångsrikt år.

Du får se tydliga, positiva förändringar och nya förutsättningar. Viktigast är nu förstås att din styrande planet Uranus från och med mars träder in i Oxen där han blir kvar i sju år, och från den positionen pushar han dig uppåt och framåt. Du kan komma att utvecklas oerhört mycket yrkesmässigt.

Nya tekniker och lösningar gör ditt liv enklare. Du tillhör ju inte dem som gillar förändringar på hemmaplan, men Uranus närvaro för in förändringens vindar i ditt liv.

Vattumannens horoskop – kärlek 2019

P

rivat är det stilla men kärleksfullt och hemtrevligt i januari och februari. Unga eller singlar kanske söker kärlek, passion och familj och vill sam-tidigt ha en bra karriär och få uppleva lyckan.

Det är mycket i horoskopet som pekar på att du faktiskt kan få alla komponenterna i ekvationen att fungera nu! För tvåsamma får de par som inte är rädda att ändra på sina rutiner och testa nya saker mest ut av detta utvecklande år. I mars besöker Venus ditt tecken, och då väcks ditt inre till liv och du drar till dig bra människor.

Juli–augusti är en underbar tid för kärlek, mys och väl-behag. Allt socialt liv och alla kärleks-relationer påverkas positivt nu. Härligt! Dina relationer blomstrar, och du kan få dina drömmar uppfyllda.

Året avslutas underbart med Venus i ditt tecken igen.

Vattumannens horoskop – karriär och ekonomi

N

u kan arbetsmarknaden och ekonomin genomgå ytterligare förändringar. Det gäller att vara öppen och vilja lära dig nya saker för att kunna hänga med i svängarna. Det är ett möjligheternas år med nya erbjudanden och chanser, allra bäst för dig som vågar välja en ny roll eller våga bli konsult.

Universum ger dig idel chanser, och tiden kan stå för ekonomiskt och karriärmässigt förverkligande.

Halsband med vattumannens stjärntecken från Na-kd

Halsband med stjärntecknet vattuman.

Snyggt halsband från Na-kd som symboliserar vattumannens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!


Horoskop 2019: Fiskarnas årshoroskop (19 februari–20 mars)

Horoskop 2019 – årshoroskop och årsastro för Fiskarna.

2

019 finns idel potential och chanser till ett förverkligande. Det är viktigt att du själv sätter upp en tydlig målbild, så att universum förstår vad du önskar. Det är förstås Jupiters lyckade position som gör att dina planer kan förverkligas.

Neptunus kopplas också till Jupiter under året, och det gör underverk för din andliga utveckling. Risken som finns är att saker går till överdrift. Du bör hela tiden ha ”verklighetskontrollen” aktiverad, så att du inte låter dig entusiasmeras och dras med och det slutar med att du har byggt luftslott som inte är grundade i verkligheten. Med det sagt kan du se fram emot ett fantastiskt år av strålande utvecklingsmöjligheter.

Fiskarnas horoskop – kärlek 2019

I

januari är kaxiga planeten Mars i ditt tecken samtidigt som förmörkelserna infaller. Det är tufft men ger dig råg i ryggen. Dåliga relationer överlever nog inte. Från mars till november ser ditt kärleksliv gynnsamt och löftesrikt ut. Mycket kan handla om uppbyggnad nu – av såväl bostad som karriär.

I din privata sfär är livet underbart, kärleksfullt och välkomnande. För romantiska Fiskar är detta med att ha en varaktig partner vid sin sida väldigt viktigt, och detta år ger universum indikation om att du kan bygga upp en framtid av stål tillsammans med din partner.

Fiskarnas horoskop – karriär och ekonomi 2019

D

itt yrkesår går i gång direkt med heta Mars i ditt andra hus och sätter tonen för 2019. Det är konkreta resultat, yrkesmässiga framgångar och pengar på kontot som du behöver. J

upiters fantastiska läge i ditt karriärhus under ytterligare elva månader är optimalt. Du kan skapa en helt ny tillvaro för dig själv. Sök jobb, ha ditt cv uppdaterat och var öppen för att välkomna lyckan. Årets fem förmörkelser aktiverar ditt nätverkande elfte hus och det kreativa femte – precis den push som du behöver för att förverkliga dig själv.

Underbara Jupiter gör att det också kan vara tur med i bilden och att du kan snubbla över möjligheter. Följ din inre kompass!

Hängsmycke med fiskarnas stjärntecken från Thomas Sabo

Hängsmycke från Thomas Sabo med fiskarnas tecken

Guldpläterat hängsmycke från Thomas Sabo som symboliserar fiskarnas stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!

Horoskop 2019: Vädurens årshoroskop (21 mars–19 april)

Horoskop 2019 – årshoroskop och årsastro för Väduren.

D

itt nya år är fartfyllt, händelserikt och spännande redan från start, när flera ”heta” planethändelser aktiverar allt som är du. Årets första tre månader är den tid som erbjuder mest prövningar, men i detta finns också spänning och dynamik, där utvecklingen driver fram möjligheter som du kanske inte trodde fanns.

I mars lämnar hetsiga Uranus Väduren för alltid, och därefter blir det lättare att skapa harmoni och varaktiga sammanhang oavsett om det gäller relationer, vänskap, ekonomi eller karriär.

Hösten präglas av stabilitet och långsiktiga mål. Sammantaget är 2019 ett härligt år med många positiva händelser och möjligheter till förverkligande.

Vädurens horoskop – kärlek 2019

J

anuari–februari bjuder på två omskakande förmörkelser och sam-tidigt dundrar planeten Mars genom ditt tecken, så ta det försiktigt och låt inte känslorna fara i väg.

Mars–april är dock underbara månader för nystart, kärlek, förälskelser och delad glädje. Sommaren går i kärlekens tecken, och du har de allra bästa förutsättningar för en lång, het och härlig tid.

September–oktober är attraktionen på topp, och du som har varit singel kommer inte att behöva sakna partner längre. Det är troligt att många upplever en väldigt lycklig tid i höst.

Vädurens horoskop – karriär och ekonomi 2019

D

et är ett stort fokus på både dagligt arbete, karriär och ekonomi nu. Efter ett antal mer föränderliga år försöker du bygga upp en framtid av stål, så ord som beständigt och hållbart är lockande.

I början av året är starka förnyande krafter i rörelse, och det kan skapas turbulens på arbetsfronten men också feta chanser som kan plockas upp av driftiga Vädurar.

Under nästan hela året befinner sig Jupiter i din hörna för utveckling och högre studier. Många vill förkovra sig och plugga för att nå sina mål, andra hittar andra vägar, men att toppen är målet är tydligt. Det är ett ytterst produktivt och belönande arbetsår som du har framför dig.

Hängsmycke med vädurens stjärntecken från Thomas Sabo

Hängsmycke och årsastro från Thomas Sabo väduren

Ett vackert silverhängsmycke från Thomas Sabo som symboliserar vädurens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!


Horoskop 2019: Oxens årshoroskop (20 april–21 maj)

Horoskop 2019 – årshoroskop och årsastro för Oxen.

S

e fram emot ett innehållsrikt och spännande år som håller ett högt tempo och en entusiasmerade, igångsättande energi som gör livet roligare än det har varit på länge. Nya initiativ och en vilja att nå dina mål är ledord för dig nu. Dessutom erbjuder inte universum något egentligt motstånd, så det finns inga hinder i vägen för dig som vill uppnå dina mål.

Att vara en oföränderlig Oxe är inte en korrekt beskrivning av dig längre, för omdanande, nytänkande Uranus är nu på allvar inne i ditt tecken. Under de kommande sju åren utvecklas du enormt. Nya tankar och behov kommer upp, och du söker helt nya lösningar på livspusslet.

Oxens horoskop – kärlek 2019

U

ranus påverkar även ditt emotionella liv, och det är en modigare och friare person som träder fram. Oavsett om du lever i en relation eller är singel är det nu som du lär dig att dela ansvar och att kärleken blir på dina villkor. Du är kärleksgudinnan Venus särskilt utvalda gunstling och attraherar lätt lyckan. För dig är kärleken ett livselixir som du inte kan leva utan.

April–juni är underbara kärleks-månader. Sommaren präglas av lugn och harmoni i relationer.

September–november finns hetta och passion med i bilden. Under 2019 får du uppleva stunder av total sällhet, men det är du som bestämmer när, hur och på vilket sätt.

Oxens horoskop – karriär och ekonomi 2019

D

u som har varit länge på din nuvarande arbetsplats kan känna ett behov av förnyelse. Flera av de tunga, kaxiga planeterna befinner sig lite äventyrligt i ditt hus för högre studier.

Hos många Oxar stiger en het önskan efter nya utmaningar. Det kan vara att byta jobb eller att studera något som fördjupar dina kunskaper – se världen via resor, internationellt arbete eller kanske arbeta med människor från andra kulturer.

Vintern och den tidiga våren erbjuder större prövningar än övriga året. Se dem som välkomna kickar som kommit för att väcka dig ur dvalan och göra dig medveten om nya, underbara chanser.

Halsband med oxens stjärntecken från Pilgrim

Halsband från Pilgrim med oxens stjärntecken

Ett snyggt halsband från Pilgrim som symboliserar oxens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!


Horoskop 2019: Tvillingarnas årshoroskop (22 maj–21 juni)

Horoskop 2019 – årshoroskop och årsastro för Tvillingarna.

D

et är ett utvecklande, spännande och roligt år som du har framför dig. Om du vill hjälpa lyckan på traven gör du klokt i att hålla dig framme och visa att du finns. En nypa tur och en sked gudomlig välsignelse blandat med ditt genialiska väsen är receptet på framgång.

Det är ett stort plus att vara lättlärd, snabb i tanken och flexibel – som du. Ta inte på dig för mycket ansvar eller tunga roller. Lyckans smed Jupiter har gynnsamt nog placerat sig mitt emot dig, och under de kommande elva månaderna har du alla möjligheter till självförverkligande.

Tvillingarnas horoskop – kärlek 2019

D

et kan vara klokt att fundera över hur du vill att ditt privatliv ska se ut innan du ger dig ut på kärlekens arena. Du kommer nämligen att få allt du vill, och det är ju dumt att dra till sig någon som du inte vill ha – bara för att du kan.

Du, zodiakens glittrigaste person, har ett roligt år framför dig. Underbara Jupiter är i din kärlekshörna under elva av årets månader, och människor dras till dig. Under dessa stjärnor finns en tendens att det blir för mycket av det goda, som att bli förälskad i flera samtidigt.

April–juni är kärleken på topp, och du känner att du lever livet till fullo.

Juli–augusti är något dämpade, medan november erbjuder överraskningar och glädje.

Tvillingarnas horoskop – karriär och ekonomi 2019

F

ör dig som är intresserad av att uppnå förändring, optimera dina möjligheter eller byta jobb är 2019 möjligheternas år. Ingen av de jobbiga planeterna är där och försvårar. Det är en ambitiösare och mer motiverad version av dig som vi ser nu.

I år får du under elva månader massiv hjälp av Jupiter. Ta för dig och förverkliga dig själv. Under året går din styrande planet baklänges (retrograd) vid tre olika tillfällen i vattentecken, vilket är en indikation på att du bör ge dig tid att känna in och uppleva känslan mellan människor, i projekt eller på arbetsplatser.

Känn efter vad som är bra för dig i stället för att din vana trogen anpassa dig efter andra.

Halsband med tvillingarnas stjärntecken från Pilgrim

Halsband med stjärntecknet tvillingarna.

Ett halsband med kristaller från Pilgrim som symboliserar tvillingarnas stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!


Horoskop 2019: Kräftans årshoroskop (22 juni–22 juli)

Horoskop 2019 – årshoroskop och årsastro för Kräftan.

D

et är ett stort år för din personliga utveckling, och fram till våren 2020 mal ödets kvarnar runt dig. Nu lockas du ut ur kräftskalet och fylls kanske av inspiration och glädje när nya möjligheter dyker upp på horisonten.

Själen längtar efter förverkligande, och du manas att söka ditt kall. Mycket talar för att du når det målet, finner din potential och blir den som du är ämnad att vara. Alla årets förmörkelser är till god hjälp i dessa livsomdanande processer. Januari och juli är lite extra utmanande men ändå välgörande på vägen mot framtiden.

Kräftans horoskop – kärlek 2019

D

u är zodiakens mest omtänksamma person och knyter nära band till dem du älskar. Försök hitta en lagom balans mellan givande och tagande så att du inte ger bort hela dig.

Januari kan vara en prövande tid, så ta inte det som sker till hjärtat. Februari kommer som en välsignelse till dig, och därifrån blir livet smidigt igen. Du drar till dig bra människor, positiv uppmärksamhet, och är du öppen för kärlek kanske flört och uppvaktning kan komma.

Juli är årets bästa månad för romantiska eskapader, resor och rekreation. Här infaller även två förmörkelser, vilket gör att resultatet inte är givet. Kanske möter du kärleken, eller så kan det leda till att du finner kärleken till dig själv och satsar på att förverkliga dina drömmar.

Kräftans horoskop – karriär och ekonomi 2019

J

anuari är skakig och erbjuder årets första två förmörkelser vilket kan bidra till ny inriktning. I februari–juni lyser flitens lampa, och det ger goda resultat.

Stressiga planeten Mars rör sig genom ditt tecken hela juni. Med det enorma fokus som du ingjuter i ditt arbete bör du se till att få chansen till total vila under juli–augusti.

September–december går du åter in i en intensiv och utvecklande period men tycks ha lärt dig av vårens eskapader och bränner inte ditt ljus i båda ändarna igen. I december kan du blicka tillbaka på året och ge dig själv en kram och en stolt klapp på axeln.

Halsband med kräftans stjärntecken från Na-kd

Kräftans tecken på halsband från NAKD

Ett enkelt halsband från Na-kd som symboliserar kräftans stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!


Horoskop 2019: Lejonets årshoroskop (23 juli–23 augusti)

Horoskop 2019 – årshoroskop och årsastro för Lejonet.

D

et är ett harmoniskt och välmående 2019 som väntar dig. Till skillnad mot förra året saknar detta år de plötsliga momenten och frustrationen som föddes ur känslan att gasa på men inte komma någonstans.

Uranus nydanande krafter ger sig till känna på allvar, och det är ett utvecklande och framför allt roligt år när du kanske vill experimentera, hitta nya lösningar och våga förverkliga dig som människa.

En bonus är att du kommer att ha väldigt roligt under tiden du gör det också.

Lejonets horoskop – kärlek 2019

D

u, zodiakens mest varmhjärtade person, mår bäst när du får umgås med andra, ha det mysigt och får dela glädje och kärlek. Familj eller vänner – alla får plats i ditt stora hjärta.

Under våren jagar kärlekens planeter efter varandra genom zodiaken, vilket ger dig mysig samvaro och bra relationer. Sommaren är din tid på året, och juli och i synnerhet augusti är en maxad och magisk tid när du får uppleva stunder av total sällhet. Nu är chansen för en ny kärlek att komma in i ditt liv störst.

Hösten är inte död på kärleksfronten, och oktober–november kommer inte att göra dig besviken.

Lejonets horoskop – karriär och ekonomi 2019

D

et är ett fint flöde runt dig i år, och det finns massor av potential här. Du kan förvänta dig gott resultat, beröm, belöningar och förbättrad ekonomi genom det arbete du lägger ner.

Årets fem förmörkelser kommer att direkt beröra ditt hårt arbetande sjätte hus. Samtidigt kommer även Uranus att bilda en vinkel till allt som är du, och dessa röster kommer alla att påminna dig om att du är på väg uppåt och framåt i ditt yrkesliv. Förvänta dig en spännande utveckling!

Det är tydligt att du har lite nya tankar och idéer om framtiden som du vill sjösätta. Hösten är den perfekta tiden för att ta nya kliv.

Hängsmycke med lejonets stjärntecken från Thomas Sabo

Hängsmycke från Thomas Sabo lejonet

Ett stiligt silverhängsmycke från Thomas Sabo som symboliserar lejonets stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!


Horoskop 2019: Jungfruns årshoroskop (24 augusti–22 september)

Horoskop 2019 – årshoroskop och årsastro för Jungfrun.

2

019 är ett både intensivt, innovativt och intressant år, eftersom alla de utmanande planeterna är jordtecken hela året. Planeterna erbjuder fullt pådrag som leder till personlig utveckling.

Årets fem förmörkelser påverkar ditt elfte hus och rimmar fint med att Uranus manar dig att välkomna nya tekniker, moderniteter och tankar. Dina cirklar blir vidare och din kunskap uppdaterad.

Att expansiva Jupiter samtidigt skickar sina mirakulösa strålar åt ditt håll gör detta till ett möjligheternas år. Det hjälper dig att hitta det perfekta jobbet, som ger dig både stimulans och den frihet du söker.

Jungfruns horoskop – kärlek 2019

D

et är mestadels harmoniska, lyckosamma influenser i dina relationer i år. De gamla relationerna finns kvar men har möjlighet att växa och utvecklas. Du som har en fast partner i ditt liv gör klokt i att låta din darling få inblick i vad som händer runt dig.

Roliga impulser kommer in och nya människor berikar ditt liv.Du har mjuka, drömmande Neptunus i din kärlekshörna även detta år. Att härliga Jupiter finns med är förstås jätteroligt, eftersom det nu kan komma roliga överraskningar till dig i kärleken.

Om allt känns för bra för att vara sant bör du vara sunt skeptisk till nya partners till dess att de bevisat sig vara äkta. Neptunus/Jupiter-kombinationen är känd för att slå blå dunster i ögonen.

Jungfruns horoskop – karriär och ekonomi 2019

Y

rkesmässigt är detta ett starkt år. Kanske kommer du att ta tillfället i akt och satsa på vidareutbildningar och kompetenshöjande kurser. Kanske är du en av de många som vågar satsa på eget företagande.

Det är idel rörliga, innovativa och utvecklande idéer med i bilden. Om du sjösätter dina idéer och lägger till lite energi ska du se att du får medvind i dina segel. Det du gör nu ger ringar på vattnet, och vips sprids ditt goda namn och de yrkesmässiga chanserna öses över dig.

Stannar du kvar på ditt gamla jobb går det dig väl i händer men självklart i en välkänd struktur.

Halsband med jungfruns stjärntecken från Pilgrim

Halsband från Pilgrim med jungfruns stjärntecken

Ett stilrent halsband från Pilgrim som symboliserar jungfruns stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!


Horoskop 2019: Vågens årshoroskop (23 september–23 oktober)

Horoskop 2019 – årshoroskop och årsastro för Vågen.

S

e fram emot ett innehållsrikt och spännande år med massor av möjligheter. För den trendkänsliga Vågen gäller det att vara flexibel, nyfiken och släppa taget om det som inte längre gagnar dig.

Alla de kardinala tecknen (du är ett av dem) är prövade av Pluto, Uranus, Saturnus och Månens noder som är med och skapar nyttiga och utmanande men tuffa processer. Det här är inte så lätt för dig som vill att allt ska vara som förr. Januari och juli är årets förmörkelsesäsonger då saker ställs på sin spets, vilket driver fram händelser och personlig utveckling.

Om du gillar att växa som människa och förändras är det fantastiskt!

Vågens horoskop – kärlek 2019

K

ärleken är ditt livselixir, och de flesta Vågar vill leva i en livslång tvåsamhet. De senaste tio åren har stjärnorna varit utmanande, och även 2019 innehåller skakiga moment.

Det kan vara klokt att hålla en låg profil i kärleken i januari. I februari är stämningen i dina relationer åter mysig.

April–maj är underbara månader då Venus befinner sig i ditt romantiska kärlekshus. Här kan kärleken blomma upp i befintliga relationer eller en helt ny person komma in i ditt liv.

Sommaren är en avkopplande och härlig period när du mår bra och känner dig till freds.

I höst är förutsättningarna för varaktiga relationer optimala, och du ger dig hän på riktigt! September–november är utan tvekan årets bästa kärleksmånader, då attraktionen är på topp.

Vågens horoskop – karriär och ekonomi

Å

rets samtliga fem förmörkelser påverkar ditt tionde karriärhus och även det fjärde huset, som står för hemmet.

Är du öppen för att studera, byta jobb, kanske till och med förändra hela din tillvaro? För den modiga som vågar satsa på sig själv och sin egen utveckling är 2019 ett gynnsamt år.

Ekonomin ser också ut att utvecklas bra under hösten. Det är troligt att du får bra erbjudanden och chanser. Låt dig inte omedelbart smickras, utan fråga dig vad som gör dig lycklig innan du tackar ja till en tung roll. Du har medvind i dina segel och skördar framgångar.

Halsband med vågens stjärntecken från Orelia

Orelia halsband vågens stjärntecken

Ett guldpläterat halsband från Orelia som symboliserar vågens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!


Horoskop 2019: Skorpionens årshoroskop (24 oktober–22 november)

Horoskop 2019 – årshoroskop och årsastro för Skorpionen.

D

etta år är raka motsatsen till det föregående, som astrologiskt var ett ytterligheternas år. 2019 söker själen trygghet, och kanske finns där en längtan att hitta hem till dig själv. Här finner du en lätthet, hopp och optimism. Kanske vill du utveckla din andlighet eller din kreativitet nu.

Oavsett om det är konst, musik, design eller något annat uttryck som du dras till är det massor med fantasi och glädje som kommer till dig.

I maj har Uranus hunnit en bit in i ditt sjunde hus, och du kommer att uppleva en befriande, skön känsla när du bryter dig loss från gamla strukturer och ger det okända en chans. Det är så mycket roliga influenser som kommer in!

Skorpionens horoskop – kärlek 2019

O

m du levde i passionen förra året är ditt förhållande till kärleken 2019 mer avslappnat. Du kastar dig inte in i det med hull och hår, utan håller en hälsosam distans, för i år är du nummer 1 i ditt liv.

Det här leder till att din partner känner att något har förändrats och söker få tillbaka ditt intresse. Astrologiskt uttrycker Mars din djuriska kraft, din magnetism och din förmåga att attrahera. 15 februari–1 april samt 20 november–31 december är den energin på topp.

Romantiken blommar i maj, juni och oktober, och hösten är en välsignad tid. I oktober är underbara Venus tillbaka hos dig. Sammantaget är detta ett underbart år som går i kärlekens och harmonins tecken.

Skorpionens horoskop – karriär och ekonomi

F

ör många innebar det gångna året en yrkesmässig triumf, eller kanske kom dina fina resultat från kombinationen av envishet och hårt arbete.

Under 2019 vinner Uranus allt mer mark, vilket inspirerar dig till nya stordåd. Du söker nya utmaningar, och nu törs du släppa dina gamla invanda hjulspår och testa nytt.

Håll ett vaksamt öga öppet för nya sätt att jobba och på metoder eller tekniker som fångar din uppmärksamhet. Att Jupiter tillbringar elva månader i ditt ekonomiska andra hus är verkligen hälsosamt för bankkontot, som kan få möjlighet att växa till sig lite.

Hängsmycke med skorpionens stjärntecken från Thomas Saabo

Halsband med stjärntecknet Thomas Saabo.

Ett hängsmycke i silver från Thomas Saabo, med Skorpionens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!


Horoskop 2019: Skyttens årshoroskop (23 november–21 december)

Horoskop 2019 – årshoroskop och årsastro för Skytten.

O

erhört mycket roligt väntar dig 2019, och Skytten är den absoluta vinnaren. Expansiva, generösa Jupiter, din egen styrande planet, befinner sig på hemmaplan i sitt eget tecken där han stortrivs och kan uttrycka sig och komma till sin rätt ända fram till 2 december.

Under detta de magiska möjligheternas år utvecklas du enormt och tar stora steg uppåt och framåt. Livet blir större, färgrikare och härligare. Det är ren och skär tur med i bilden här.

Skyttens horoskop – kärlek 2019

V

älkomna alla förändringar och chanser och se dem som kosmiska gåvor. Neptunus närvaro under året kopplar upp dig mot dina drömmar, och Jupiter ger dig möjligheten, turen och mod att förverkliga.

Generellt är detta ett underbart år för kärlek och äventyr. När det kommer till dig och kärlek är det viktigt att du specificerar dina drömmar, önskningar och mål så att den person som du vill ha attraheras till dig. Det här skulle mycket väl kunna vara den tid när dina drömmar blir uppfyllda och du får allt du vill ha.

Kanske tror du att du vill ha kärleken i form av en fast partner men står kort efteråt på en internationell flygplats med biljetter i handen till ett exotiskt resmål – och partnern är visst inte med på resan? Juni och november är de bästa kärleksmånaderna.

Skyttens horoskop – karriär och ekonomi 2019

J

anuari–november ökar ditt självförtroende, och du är redo att ta nästa steg yrkesmässigt. Förbered såväl ditt cv som din garderob så att du är redo att kliva ut i framgången.

Trots att lyckans planet är på din sida krävs att du aktivt söker chanser och tar tag i möjligheterna när de fladdrar förbi. Tro på mirakel och ta chanserna som erbjuds på allvar. Det är nu eller aldrig, och du bör inte tveka att ta steget som du så länge har funderat på.

Under årets sista månad glider Jupiter in i ditt andra hus, och nu bör den ekonomiska utvecklingen vara synlig på kontot. Januari och juli innehåller instabilitet och är inte lika bra som övriga året när det gäller att ta chanser eller pröva jobb.

Guldsmycke med skyttens stjärntecken från Engelbert

Skyttens stjärntecken i guldhalsband från Engelbert

Ett lyxigt halsband i guld med briljantslipade diamanter från Engelbert som symboliserar skyttens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!


Horoskop 2018 – årshoroskop för alla stjärntecken (klicka på ditt stjärntecken för att komma direkt till det!)

Årshoroskop 2018: Väduren
Årshoroskop 2018: Oxen
Årshoroskop 2018: Tvillingarna
Årshoroskop 2018: Kräftan
Årshoroskop 2018: Lejonet
Årshoroskop 2018: Jungfrun
Årshoroskop 2018: Vågen
Årshoroskop 2018: Skorpionen
Årshoroskop 2018: Skytten
Årshoroskop 2018: Stenbocken
Årshoroskop 2018: Vattumannen
Årshoroskop 2018: Fiskarna

 Horoskop 2019 – årshoroskop för Väduren.

Horoskop 2018: Vädurens årshoroskop

N

u står vi strax inför det där magiska ögonblicket då vi lämnar det gamla bakom oss riktar blicken emot ett löftesrikt och glänsande nytt år. 2018 erbjuder en helt annan verklighet än den rätt skakiga och oberäkneliga epok du nu lämnar. Under sju års tid har den ständigt föränderliga planeten Uranus skapat turbulens i ditt liv. u står vi strax inför det där magiska ögonblicket då vi lämnar det gamla bakom oss riktar blicken emot ett löftesrikt och glänsande nytt år. 2018 erbjuder en helt annan verklighet än den rätt skakiga och oberäkneliga epok du nu lämnar. Under sju års tid har den ständigt föränderliga planeten Uranus skapat turbulens i ditt liv.
Visst, Uranus har öppnat ditt sinne, gett nya impulser, spänning och intressanta upplevelser – men det har också varit svåra år kantade av oväntade händelser och tvära kast. Visst, Uranus har öppnat ditt sinne, gett nya impulser, spänning och intressanta upplevelser – men det har också varit svåra år kantade av oväntade händelser och tvära kast.
Alla årets fem sol och månförmörkelser infaller i Vattumannens och Lejonets polaritet där de karmiska månknutarna indikerar att nya dörrar kan öppnas för dig och att ditt sociala liv blommar upp. Nätverkande, kontakter du får via sociala media eller andra cirklar kan ge roliga, fruktsamma samarbeten. Nu kan du lära känna personer som får stor betydelse i ditt liv även långsiktigt – det kan vara både affärskontakter, kollegor eller hjärtevänner. Du visar prov på idérikedom, kreativitet och skapande. Alla årets fem sol och månförmörkelser infaller i Vattumannens och Lejonets polaritet där de karmiska månknutarna indikerar att nya dörrar kan öppnas för dig och att ditt sociala liv blommar upp. Nätverkande, kontakter du får via sociala media eller andra cirklar kan ge roliga, fruktsamma samarbeten. Nu kan du lära känna personer som får stor betydelse i ditt liv även långsiktigt – det kan vara både affärskontakter, kollegor eller hjärtevänner. Du visar prov på idérikedom, kreativitet och skapande.
I maj flyttar vilda Uranus ut ur ditt tecken och det förändrar hela bilden. 2018 är året när du, hör och häpna, får ett stabilare, tryggare och kärleksfullare liv än på mycket länge – på alla fronter. Du får åter fast mark under fötterna och kan bygga upp en framtid utav stål, börja tro på samarbeten och varaktiga relationer. I maj flyttar vilda Uranus ut ur ditt tecken och det förändrar hela bilden. 2018 är året när du, hör och häpna, får ett stabilare, tryggare och kärleksfullare liv än på mycket länge – på alla fronter. Du får åter fast mark under fötterna och kan bygga upp en framtid utav stål, börja tro på samarbeten och varaktiga relationer.

Vädurens horoskop – kärlek 2018

Å

rets första två månader erbjuder inte något genombrott på kärlekens arena men under denna tid gör du klokt i att söka dig ut i de sociala virvlarna. Du lär känna personer som spelar avgörande roll i händelsernas utveckling framöver. Var spontan och följ ditt hjärta. Det är genom att ditt underbara, autentiska, spontana Vädurs jag som du når ut och hittar rätt. rets första två månader erbjuder inte något genombrott på kärlekens arena men under denna tid gör du klokt i att söka dig ut i de sociala virvlarna. Du lär känna personer som spelar avgörande roll i händelsernas utveckling framöver. Var spontan och följ ditt hjärta. Det är genom att ditt underbara, autentiska, spontana Vädurs jag som du når ut och hittar rätt.
I mars gör kärleksgudinnan Venus sitt årliga besök i ditt tecken och livet blir njutbart och roligt och här får kärleken sig ett uppsving. Sommaren och hösten går även de i kärlekens tecken. I mars gör kärleksgudinnan Venus sitt årliga besök i ditt tecken och livet blir njutbart och roligt och här får kärleken sig ett uppsving. Sommaren och hösten går även de i kärlekens tecken.
Vad som är nytt 2018 är att din själ längtar efter lugn och harmoni. Många är hjärtligt trötta på att jaga framgång, upplevelser och frihet och välkomnar nu tvåsamhet, trygghet. Det kan till och med vara så att hela kittet med villa, vovve, Volvo känns lockande! Vad som är nytt 2018 är att din själ längtar efter lugn och harmoni. Många är hjärtligt trötta på att jaga framgång, upplevelser och frihet och välkomnar nu tvåsamhet, trygghet. Det kan till och med vara så att hela kittet med villa, vovve, Volvo känns lockande!
Kiron, den sårade helaren träder in i Väduren och står dig bi med läkning, healing och alldeles nya insikter. Ni som är födda i början av tecknet gör en emotionell djupdykning och kan reda upp gamla känslofnurror och sår.. Inte en dag för sent va! Det ska bli härligt att äntligen få hänga av sig den där tunga ryggsäcken och vara fri. Redo att fördjupa dina känslor och uppleva sann kärlek med en annan människa. Kiron, den sårade helaren träder in i Väduren och står dig bi med läkning, healing och alldeles nya insikter. Ni som är födda i början av tecknet gör en emotionell djupdykning och kan reda upp gamla känslofnurror och sår.. Inte en dag för sent va! Det ska bli härligt att äntligen få hänga av sig den där tunga ryggsäcken och vara fri. Redo att fördjupa dina känslor och uppleva sann kärlek med en annan människa.

Vädurens horoskop – karriär och ekonomi 2018

S

tabilitet, kontinuitet och trygghet är honnörsord för dig detta 2018. Ja, du läser rätt! Saturnus gedigna, konservativa arbetshästen har landat i ditt karriärshus och med den positionen kommer han se till att du levererar vad du lovat och helst lite till. tabilitet, kontinuitet och trygghet är honnörsord för dig detta 2018. Ja, du läser rätt! Saturnus gedigna, konservativa arbetshästen har landat i ditt karriärshus och med den positionen kommer han se till att du levererar vad du lovat och helst lite till.
Borta är alltså den risktagande galenpannan vi är vana att se dig som och i stället framträder en fokuserad och målmedveten version av dig. Borta är alltså den risktagande galenpannan vi är vana att se dig som och i stället framträder en fokuserad och målmedveten version av dig.
Jupiter står fast i ditt finansiella 8:e hus och från och med maj kommer Uranus att befinna sig i ditt ekonomiska 2:a hus. Wow! Det är så häftigt att se Jupiter och Uranus mitt emot varandra! Det blir som en spännande fortsättning av det som startade under förra året. Många internationella astrologer varnar för ekonomisk instabilitet i april och maj månad – huvudsakligen beroende på att Uranus skiftar tecken här vilket är början på en ny politisk/ekonomisk sjuårsfas och själva skiftet är i sig en stark indikator på kaos. Jupiter står fast i ditt finansiella 8:e hus och från och med maj kommer Uranus att befinna sig i ditt ekonomiska 2:a hus. Wow! Det är så häftigt att se Jupiter och Uranus mitt emot varandra! Det blir som en spännande fortsättning av det som startade under förra året. Många internationella astrologer varnar för ekonomisk instabilitet i april och maj månad – huvudsakligen beroende på att Uranus skiftar tecken här vilket är början på en ny politisk/ekonomisk sjuårsfas och själva skiftet är i sig en stark indikator på kaos.
Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken! Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2019 – årshoroskop för Oxen.

Horoskop 2018: Oxens årshoroskop

G

löm det där med att du är den försiktiga, stabila Oxen som ogärna byter stil eller åsikt. 2018 drar oerhört omvälvande processer igång för din del vilket kommer att medföra större förändringar än man först kan tro är möjligt.. Du befinner dig i förvandlingarnas epicentrum och fångas av nya intressen och tankar. Det är ett plus att vara snabb, lättlärd och flexibel för att hänga med i svängarna och kunna fånga de unika möjligheter till framgång som erbjuds. löm det där med att du är den försiktiga, stabila Oxen som ogärna byter stil eller åsikt. 2018 drar oerhört omvälvande processer igång för din del vilket kommer att medföra större förändringar än man först kan tro är möjligt.. Du befinner dig i förvandlingarnas epicentrum och fångas av nya intressen och tankar. Det är ett plus att vara snabb, lättlärd och flexibel för att hänga med i svängarna och kunna fånga de unika möjligheter till framgång som erbjuds.
Ja, det är magnifika, magiska Jupiter i ena änden och från och med maj också Uranus som tillsammans skapar en helt sanslöst härlig mix av energier runt dig. Innan året är till ända har vadat du i möjligheter, överraskningsmoment, intressant utveckling och ibland kan knepiga valsituationer som kan uppstå när nya vägar öppnas – den här trenden håller i sig ända in i november. Ja, det är magnifika, magiska Jupiter i ena änden och från och med maj också Uranus som tillsammans skapar en helt sanslöst härlig mix av energier runt dig. Innan året är till ända har vadat du i möjligheter, överraskningsmoment, intressant utveckling och ibland kan knepiga valsituationer som kan uppstå när nya vägar öppnas – den här trenden håller i sig ända in i november.
Det är kombinationen av karmiska krafter, en god portion fet tur, en sked gudomlig välsignelse som blandas med inslag av action och möjligen också en och annan lektion i bister verklighet. Alla de fasta tecknen påverkas jättemycket (Oxen, Lejonet, Skorpionen och Vattumannen) men du tillhör definitivt dem som får vara med om mest roliga händelser. Det är kombinationen av karmiska krafter, en god portion fet tur, en sked gudomlig välsignelse som blandas med inslag av action och möjligen också en och annan lektion i bister verklighet. Alla de fasta tecknen påverkas jättemycket (Oxen, Lejonet, Skorpionen och Vattumannen) men du tillhör definitivt dem som får vara med om mest roliga händelser.

Oxens horoskop – kärlek 2018

J

an – Nov befinner håller lyckans planet Jupiter hov i ditt 7:e relationshus och bättre nyheter för kärlekslivet än detta är omöjligt att få. Förutom att du utvecklas som människa, har turen på din sida och får bra chanser på alla plan så innebär detta att det sker en positiv utveckling i dina relationer. Det en vidsyntare, mer öppen och kärleksfull version av dig vi får se nu. an – Nov befinner håller lyckans planet Jupiter hov i ditt 7:e relationshus och bättre nyheter för kärlekslivet än detta är omöjligt att få. Förutom att du utvecklas som människa, har turen på din sida och får bra chanser på alla plan så innebär detta att det sker en positiv utveckling i dina relationer. Det en vidsyntare, mer öppen och kärleksfull version av dig vi får se nu.
I april rör sig din lyckliga stjärna Venus igenom Oxens sfär och härifrån kommer du vara på topp! Du utstrålar skönhet och glädje vilket smittar av sig förstås. Du är kärleksgudinnan Venus utvalda gunstling och för dig – sensuella varelse är ju kärleken ett livselixir du inte kan leva utan. Nu är du sugen på att ha roligt, träffa folk, var fysisk, dansa och röra på dig. Människor dras till dig som flugor till en sockerbit nu. I april rör sig din lyckliga stjärna Venus igenom Oxens sfär och härifrån kommer du vara på topp! Du utstrålar skönhet och glädje vilket smittar av sig förstås. Du är kärleksgudinnan Venus utvalda gunstling och för dig – sensuella varelse är ju kärleken ett livselixir du inte kan leva utan. Nu är du sugen på att ha roligt, träffa folk, var fysisk, dansa och röra på dig. Människor dras till dig som flugor till en sockerbit nu.
Den 16/5 dundrar sexiga mars in i Vattumannen där han blir kvar i hela 6 månader – 15/11. Mars närvaro är pockande och pådrivande och kommer också att flera gånger röra sig över de karmiska månknutarna och nu rör sig ditt ödeshjul. Som om inte det vore nog infaller hela tre förmörkelser (13/7, 27/7, 11/8) i sommar. Den 16/5 dundrar sexiga mars in i Vattumannen där han blir kvar i hela 6 månader – 15/11. Mars närvaro är pockande och pådrivande och kommer också att flera gånger röra sig över de karmiska månknutarna och nu rör sig ditt ödeshjul. Som om inte det vore nog infaller hela tre förmörkelser (13/7, 27/7, 11/8) i sommar.
Allt detta sammantaget gör dig till en kärleksmagnet och en vandrande erogen zon och du drar till dig uppmärksamhet och positiva känslor. Under detta kärlekens år får uppleva stunder av total sällhet men det är du som bestämmer när, hur och på vilket sätt. I december går Venus igenom ditt relationshus så året avslutats som det började – i kärlekens tecken. Allt detta sammantaget gör dig till en kärleksmagnet och en vandrande erogen zon och du drar till dig uppmärksamhet och positiva känslor. Under detta kärlekens år får uppleva stunder av total sällhet men det är du som bestämmer när, hur och på vilket sätt. I december går Venus igenom ditt relationshus så året avslutats som det började – i kärlekens tecken.

Oxens horoskop – karriär och ekonomi 2018

A

tt kaxiga Mars befinner sig i ditt karriärshus i hela sex månader ger dig en kämpaglöd och styrka och troligtvis kan du få igenom precis vad som helst nu. tt kaxiga Mars befinner sig i ditt karriärshus i hela sex månader ger dig en kämpaglöd och styrka och troligtvis kan du få igenom precis vad som helst nu.
Framgång utlovas nu men vilda Uranus gör dig till ett osäkert kort i år för arbetsgivaren. Följer du din inre röst släpper du trygghetstänkandet, byter jobb eller startar eget. Det är drömmar om frihet, livsglädje och självförverkligande som får dig att ställa in siktet emot nya och högre mål. Att det skapas ett fast storkors mellan Jupiter, Mars; Uranus och noderna gör dig gör att det inte finns något motstånd eller synliga hinder. Universum erbjuder inget motstånd så det finns inga hinder i vägen för den som vill förverkliga sig själv. Men vad är det du vill nu med ditt yrkesliv? Önskar du karriär eller att bli ekonomiske oberoende? Svaret på vad som blir bäst får du söka i ditt hjärta. Framgång utlovas nu men vilda Uranus gör dig till ett osäkert kort i år för arbetsgivaren. Följer du din inre röst släpper du trygghetstänkandet, byter jobb eller startar eget. Det är drömmar om frihet, livsglädje och självförverkligande som får dig att ställa in siktet emot nya och högre mål. Att det skapas ett fast storkors mellan Jupiter, Mars; Uranus och noderna gör dig gör att det inte finns något motstånd eller synliga hinder. Universum erbjuder inget motstånd så det finns inga hinder i vägen för den som vill förverkliga sig själv. Men vad är det du vill nu med ditt yrkesliv? Önskar du karriär eller att bli ekonomiske oberoende? Svaret på vad som blir bäst får du söka i ditt hjärta.
Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken! Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2019 – årshoroskop för Tvillingarna.

Horoskop 2018: Tvillingarnas årshoroskop

V

älkommen till ett virvlande 2018 när dina spännande utvecklingsprocesser tar ny fart. Det här är verkligen ett superhärligt år med många, stora, positiva händelser och saker du länge önskat och drömt om kan förverkliga sig. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det. älkommen till ett virvlande 2018 när dina spännande utvecklingsprocesser tar ny fart. Det här är verkligen ett superhärligt år med många, stora, positiva händelser och saker du länge önskat och drömt om kan förverkliga sig. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det.
Saturnus som under de tre senaste åren har fungerat som en bromskloss i mångt och mycket har nu lämnat dig. Om man ska uttrycka processen positivt så har det framtvingat mer mognad och seriositet än vad du hade lust med. Nu är han borta och det innebär att du inte kommer att behöva ha så tunga prövningar och möta så hårt motstånd framöver. Utvecklingen 2018 är lätt, spontan och lekande. Saturnus som under de tre senaste åren har fungerat som en bromskloss i mångt och mycket har nu lämnat dig. Om man ska uttrycka processen positivt så har det framtvingat mer mognad och seriositet än vad du hade lust med. Nu är han borta och det innebär att du inte kommer att behöva ha så tunga prövningar och möta så hårt motstånd framöver. Utvecklingen 2018 är lätt, spontan och lekande.
Jorden, trenderna och människorna transformeras och du kära Tvilling, den snabbaste och mest trendkänsliga och föränderliga av alla rycks med i ett superspännande flöde. Blixtsnabb som alltid fångas du av nya intressen och tankar. Jorden, trenderna och människorna transformeras och du kära Tvilling, den snabbaste och mest trendkänsliga och föränderliga av alla rycks med i ett superspännande flöde. Blixtsnabb som alltid fångas du av nya intressen och tankar.
Nu ändras förutsättningarna helt eftersom flera av de stora tunga planeterna intar nya positioner i andra tecken. Det är ett plus att vara lättlärd och snabb i tanken och flexibel för att fånga de möjligheter till framgång som erbjuds. Nu ändras förutsättningarna helt eftersom flera av de stora tunga planeterna intar nya positioner i andra tecken. Det är ett plus att vara lättlärd och snabb i tanken och flexibel för att fånga de möjligheter till framgång som erbjuds.
Din styrande planet går retrograd tre gånger under åren och det infaller i eldtecknen denna gång. Din styrande planet går retrograd tre gånger under åren och det infaller i eldtecknen denna gång.
Datumen är 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12 och då du gör klokt i att vila på dina lagrar och kanske rikta energin inåt snarare än att aktivt söka händelser. Datumen är 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12 och då du gör klokt i att vila på dina lagrar och kanske rikta energin inåt snarare än att aktivt söka händelser.

Tvillingarnas horoskop – kärlek 2018

V

enus är tidigt ute i år och redan i april-maj gör hon sitt årliga besök i ditt tecken. Ditt utåtriktade väsen njuter av Venus närvaro för nu kommer du till rätt din rätt och du zodiakens absolut flirtigaste kommer inte att sakna romantik, flirt eller strålande tillfällen. En stor skillnad ifrån tidigare år är att 2018 är Saturnus helt borta ur ditt relationshus vilket du ska vara enormt tacksam över. Hans närvaro skapade ett väldigt dåligt raggläge och de relationer du haft kan ha kantats av allvar och svårigheter. enus är tidigt ute i år och redan i april-maj gör hon sitt årliga besök i ditt tecken. Ditt utåtriktade väsen njuter av Venus närvaro för nu kommer du till rätt din rätt och du zodiakens absolut flirtigaste kommer inte att sakna romantik, flirt eller strålande tillfällen. En stor skillnad ifrån tidigare år är att 2018 är Saturnus helt borta ur ditt relationshus vilket du ska vara enormt tacksam över. Hans närvaro skapade ett väldigt dåligt raggläge och de relationer du haft kan ha kantats av allvar och svårigheter.
Men.. det glömmer vi nu! Kärleken är evig och du zodiakens glittrigaste person riktar blicken emot framtiden och inser att varje dag innehåller nya chanser och möjligheter. Men.. det glömmer vi nu! Kärleken är evig och du zodiakens glittrigaste person riktar blicken emot framtiden och inser att varje dag innehåller nya chanser och möjligheter.
Heta, sexiga Mars i år kommer att befinna sig i Vattumannen och ditt 9:e hus i hela sex månader – från 15/5 – 15/11 vilket väcker din äventyrliga sida. Man kan ana att lusten att uppleva saker, kanske resa, söka spänning och stimuli ökar markant hos dig nu. Sexualitet och attraktion är den lätta biten för dig 2018. Heta, sexiga Mars i år kommer att befinna sig i Vattumannen och ditt 9:e hus i hela sex månader – från 15/5 – 15/11 vilket väcker din äventyrliga sida. Man kan ana att lusten att uppleva saker, kanske resa, söka spänning och stimuli ökar markant hos dig nu. Sexualitet och attraktion är den lätta biten för dig 2018.
Aug – Dec hela 5 månader kommer Venus (på grund av en lång retrograd period) röra sig igenom Vågen och Skorpionen i ditt passionerade 5:e och 6:e hus vilket bådar riktigt gott för dig. Se fram emot en ovanligt kärleksfull höst. Aug – Dec hela 5 månader kommer Venus (på grund av en lång retrograd period) röra sig igenom Vågen och Skorpionen i ditt passionerade 5:e och 6:e hus vilket bådar riktigt gott för dig. Se fram emot en ovanligt kärleksfull höst.

Tvillingarnas horoskop – karriär och ekonomi 2018

M

ånga av er har de senaste åren funderat över åt på vilket håll som du bör gå i ditt karriärliv och som alltid har du kära Tvilling minst två olika tankespår igång samtidigt. Ska du välja det ena eller kanske ta det andra? Det ser ut som du kan behöva lite guidning i vad som är det bästa för dig men intressant nog tycks universum ge dig hintar alldeles gratis. ånga av er har de senaste åren funderat över åt på vilket håll som du bör gå i ditt karriärliv och som alltid har du kära Tvilling minst två olika tankespår igång samtidigt. Ska du välja det ena eller kanske ta det andra? Det ser ut som du kan behöva lite guidning i vad som är det bästa för dig men intressant nog tycks universum ge dig hintar alldeles gratis.
Den karmiska norra mån noden rör sig igenom ditt kommunikativa tredje hus nu och det bör vara inom något utåtriktat, skrivande, säljande, undervisande eller hjälpande yrke där ditt sociala geni kommer till användning som du passar bäst. Jan – nov befinner sig Jupiter i ditt arbetsamma sjätte hus och vi kommer få att se din stjärna stiga på karriärshimlen. Bättre jobb och högre inkomst är vad 2018 erbjuder och jag den som önska utvecklas och hitta ett roligare och bättre jobb har alla möjligheter till självförverkligande nu. Den tanken förstärks förstås genom att både Pluto och Saturnus under året befinner sig i det ekonomiska 8:e huset och vilket indikerar att du hittar bättre sätt att hantera din ekonomi och nu uppnå stabilitet och förbättring på det området. Håll ditt CV ständigt uppdaterat på Likedin och liknande sajter. Andligen kan du hjälpa dig själv genom att affirmera ”Roligt jobb och stora pengar” Den karmiska norra mån noden rör sig igenom ditt kommunikativa tredje hus nu och det bör vara inom något utåtriktat, skrivande, säljande, undervisande eller hjälpande yrke där ditt sociala geni kommer till användning som du passar bäst. Jan – nov befinner sig Jupiter i ditt arbetsamma sjätte hus och vi kommer få att se din stjärna stiga på karriärshimlen. Bättre jobb och högre inkomst är vad 2018 erbjuder och jag den som önska utvecklas och hitta ett roligare och bättre jobb har alla möjligheter till självförverkligande nu. Den tanken förstärks förstås genom att både Pluto och Saturnus under året befinner sig i det ekonomiska 8:e huset och vilket indikerar att du hittar bättre sätt att hantera din ekonomi och nu uppnå stabilitet och förbättring på det området. Håll ditt CV ständigt uppdaterat på Likedin och liknande sajter. Andligen kan du hjälpa dig själv genom att affirmera ”Roligt jobb och stora pengar”
Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken! Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2019 – årshoroskop för Kräftan.

Horoskop 2018: Kräftans årshoroskop

D

et är ett underbart, lycklig, kärleksfullt och stabilt år som ligger framför dig Kräftis. Det nya band du knyter till andra människor kan bli varaktiga, du kan komma att hitta arbetsplatser där du trivs och vill stanna kvar osv. et är ett underbart, lycklig, kärleksfullt och stabilt år som ligger framför dig Kräftis. Det nya band du knyter till andra människor kan bli varaktiga, du kan komma att hitta arbetsplatser där du trivs och vill stanna kvar osv.
De kardinala tecknen har verkligen varit hårt utsatta i många herrans år – så det är inte konstigt om du börjat misströsta. 2018 inträder idel lättnader! Den planet som orsakat den störta oredan är Uranus, men till allas glädje byter han tecken i maj och skapar inte längre några halsstarriga aspekter med Pluto. Pluto är visserligen kvar mitt emot dig – men det är endast de som är födda mellan 10 -14 juli som är direkt påverkade detta år. De kardinala tecknen har verkligen varit hårt utsatta i många herrans år – så det är inte konstigt om du börjat misströsta. 2018 inträder idel lättnader! Den planet som orsakat den störta oredan är Uranus, men till allas glädje byter han tecken i maj och skapar inte längre några halsstarriga aspekter med Pluto. Pluto är visserligen kvar mitt emot dig – men det är endast de som är födda mellan 10 -14 juli som är direkt påverkade detta år.
Saturnus har just tagit sina först steg in i Stenbocken (mitt emot dig) och aldrig har vi väl varit så glada att se honom som vi är nu!. Han kallas oftast för den Stränga Fadern – men efter alla dessa års galenskap kan det vara skönt med en med lite struktur och en faderlig fast hand som hjälper till att styra upp. Saturnus har just tagit sina först steg in i Stenbocken (mitt emot dig) och aldrig har vi väl varit så glada att se honom som vi är nu!. Han kallas oftast för den Stränga Fadern – men efter alla dessa års galenskap kan det vara skönt med en med lite struktur och en faderlig fast hand som hjälper till att styra upp.
De karmiska månknutarna och årets fem sol och månförmörkelser rör sig större delen av året igenom dina ekonomiska 2:e och 8:e hus vilket styr in tanken på hur viktigt det kan vara för dig att se om din privata och familjens ekonomi. I november börjar Ödets kvarnar mala för dig på allvar. Då går månnoden in i Kräftan och där påbörjas mycket intressanta processer som pågår i 1,5 år. De karmiska månknutarna och årets fem sol och månförmörkelser rör sig större delen av året igenom dina ekonomiska 2:e och 8:e hus vilket styr in tanken på hur viktigt det kan vara för dig att se om din privata och familjens ekonomi. I november börjar Ödets kvarnar mala för dig på allvar. Då går månnoden in i Kräftan och där påbörjas mycket intressanta processer som pågår i 1,5 år.

Kräftans horoskop – kärlek 2018

Å

ret börjar riktigt harmoniskt och vackert med Venus i ditt kärleksfulla sjunde hus. Mysigt! Emotionellt är 2018 ett varmt, helande och belönande år som faktiskt ser lovande ut redan från start. Det syns att alla dina relationer, vänskap, kärleken till dina släktningar och familjemedlemmar stärks nu. Den som är singel kanske väljer att ändra status och vågar kanske öppna hjärtat för en helt nu kärlek nu. ret börjar riktigt harmoniskt och vackert med Venus i ditt kärleksfulla sjunde hus. Mysigt! Emotionellt är 2018 ett varmt, helande och belönande år som faktiskt ser lovande ut redan från start. Det syns att alla dina relationer, vänskap, kärleken till dina släktningar och familjemedlemmar stärks nu. Den som är singel kanske väljer att ändra status och vågar kanske öppna hjärtat för en helt nu kärlek nu.
I jan sänder Venus sitt magiska skimmer över dig och du drar till dig bra personer, uppmärksamhet och om du är öppen för det kanske även flirt och uppvaktning. I jan sänder Venus sitt magiska skimmer över dig och du drar till dig bra personer, uppmärksamhet och om du är öppen för det kanske även flirt och uppvaktning.
Underbart är kort sägs det. Venus skyndar på nu och hinner endast skänka ynka tre veckor 20/5 – 13/6 av sin himmelska gunst till dig i år. Dessa dagar är fantastiska förromantiska eskapader, resor och rekreation. Venus är sådär stressad för hon rusar iväg till vågen/skorpionen där hon från Aug – Dec, in hela 5 månader (på grund av en lång retrograd period) stannar i ditt hemkära 4:e och passionerade 5:e hus vilket bådar riktigt gott för dig. Under sensommaren och hösten finns möjligheter till att en ny kärlek kommer in i ditt liv. Att lyckans planet Jupiter befinner sig i ditt passionerade 5:e hus pekar också på samma sak. Underbart är kort sägs det. Venus skyndar på nu och hinner endast skänka ynka tre veckor 20/5 – 13/6 av sin himmelska gunst till dig i år. Dessa dagar är fantastiska förromantiska eskapader, resor och rekreation. Venus är sådär stressad för hon rusar iväg till vågen/skorpionen där hon från Aug – Dec, in hela 5 månader (på grund av en lång retrograd period) stannar i ditt hemkära 4:e och passionerade 5:e hus vilket bådar riktigt gott för dig. Under sensommaren och hösten finns möjligheter till att en ny kärlek kommer in i ditt liv. Att lyckans planet Jupiter befinner sig i ditt passionerade 5:e hus pekar också på samma sak.

Kräftans horoskop – karriär och ekonomi 2018

D

et kommer in en helt ny fokus på arbete under 2018. Är du egen företagare, eller har en hög chefsposition så kan du komma att älska det som sker. Det är riktigt intressanta utmaningarna du möter och du bör inte tveka utan faktiskt våga gå in i de intressanta projekt som dyker upp. Nu erbjuds äntligen möjligheterna du saknat för att kunna bygga upp en gott och solitt företagande och en trygg ekonomi.. et kommer in en helt ny fokus på arbete under 2018. Är du egen företagare, eller har en hög chefsposition så kan du komma att älska det som sker. Det är riktigt intressanta utmaningarna du möter och du bör inte tveka utan faktiskt våga gå in i de intressanta projekt som dyker upp. Nu erbjuds äntligen möjligheterna du saknat för att kunna bygga upp en gott och solitt företagande och en trygg ekonomi..
Den 16/5 dundrar Mars in i Vattumannen där han blir kvar i hela 6 månader – 15/11 – detta till följd av en lång retrograd period. Mars närvaro är pockande och pådrivande och kommer också att flera gånger röra sig över de karmiska månknutarna och nu rör sig ditt ödeshjul. Det är så mycket i ditt horoskop som handlar om just finans, pengar, trygghet och långsiktigt tänkande. Den 16/5 dundrar Mars in i Vattumannen där han blir kvar i hela 6 månader – 15/11 – detta till följd av en lång retrograd period. Mars närvaro är pockande och pådrivande och kommer också att flera gånger röra sig över de karmiska månknutarna och nu rör sig ditt ödeshjul. Det är så mycket i ditt horoskop som handlar om just finans, pengar, trygghet och långsiktigt tänkande.
Under året kommer alla Merkurius retrograder infalla i eldtecknen. 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12 och då du gör klokt i att vila på dina lagrar och kanske rikta energin inåt snarare än att aktivt söka händelser. Under året kommer alla Merkurius retrograder infalla i eldtecknen. 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12 och då du gör klokt i att vila på dina lagrar och kanske rikta energin inåt snarare än att aktivt söka händelser.
Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken! Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2019 – årshoroskop för Lejonet.

Horoskop 2018: Lejonets årshoroskop

D

et är oerhört intressant, omvälvande och spännande 2018 du har framför dig. Det härliga flödet har redan hunnit dra igång under slutet av förra året och det är möjligt att du redan känner av det. et är oerhört intressant, omvälvande och spännande 2018 du har framför dig. Det härliga flödet har redan hunnit dra igång under slutet av förra året och det är möjligt att du redan känner av det.
Expansiva, generösa Jupiter befinner sig i gynnsam kvadratur till allt som är du, i ditt hemkära 4:e hus, ifrån jan – nov vilket förstås gynnar allt som har med ditt hem, ditt boende och nära och kära att göra. Expansiva, generösa Jupiter befinner sig i gynnsam kvadratur till allt som är du, i ditt hemkära 4:e hus, ifrån jan – nov vilket förstås gynnar allt som har med ditt hem, ditt boende och nära och kära att göra.
Under detta magiska år kommer du också att känna att du utvecklas och att din självkänsla växer. Allt blir större, färgrikare och härligare nu. Under detta magiska år kommer du också att känna att du utvecklas och att din självkänsla växer. Allt blir större, färgrikare och härligare nu.
Den karmiska norra noden rör sig igenom ditt tecken under de kommande 11 månaderna (och den södra noden är förstås mitt emot i Vattumannen i karriärshuset). Nu ska du se att ödets kvarnar mal och att universum ger dig precis vad du vill ha. Den karmiska norra noden rör sig igenom ditt tecken under de kommande 11 månaderna (och den södra noden är förstås mitt emot i Vattumannen i karriärshuset). Nu ska du se att ödets kvarnar mal och att universum ger dig precis vad du vill ha.
Låt ditt hem vara den vackra, vilsamma oasen du så väl behöver för 2018 färdas expansiva Jupiter igenom ditt fjärde hus ändra fram till november. Familj, hem och hus kommer att vara prio 1. Nu kan du hitta nya lösningar för hur du ska dra in pengar. Finurliga Jungfrun kanske hittar ett sätt att arbeta hemifrån, till att hitta lukrativa sidoinkomster kanske från rumsuthyrning eller liknande. Låt ditt hem vara den vackra, vilsamma oasen du så väl behöver för 2018 färdas expansiva Jupiter igenom ditt fjärde hus ändra fram till november. Familj, hem och hus kommer att vara prio 1. Nu kan du hitta nya lösningar för hur du ska dra in pengar. Finurliga Jungfrun kanske hittar ett sätt att arbeta hemifrån, till att hitta lukrativa sidoinkomster kanske från rumsuthyrning eller liknande.
Men genom att Jupiter befinner sig i ditt fjärde hus är den gudomlige välgöraren samtidigt också mitt emot ditt 10:e karriärshus. Du kan förvänta dig en oerhörd aktivitet även ifrån yrkeslivet – vilket är bra för du kommer att behöva pengar för att kunna förverkliga dina drömmar. Men genom att Jupiter befinner sig i ditt fjärde hus är den gudomlige välgöraren samtidigt också mitt emot ditt 10:e karriärshus. Du kan förvänta dig en oerhörd aktivitet även ifrån yrkeslivet – vilket är bra för du kommer att behöva pengar för att kunna förverkliga dina drömmar.
Heta och stundom hektiska Mars kommer genom en lång retrograd period att befinna sig Vattumannen, det vill säga mitt emot allt som är du, i ditt äventyrliga 9:e hus i hela sex månader – från 15/5 – 15/11 vilket väcker din äventyrliga sida. Man kan ana att lusten att uppleva saker, kanske resa, söka spänning och stimuli ökar markant hos dig nu. Sexualitet och attraktion är den lätta biten för dig 2018. Heta och stundom hektiska Mars kommer genom en lång retrograd period att befinna sig Vattumannen, det vill säga mitt emot allt som är du, i ditt äventyrliga 9:e hus i hela sex månader – från 15/5 – 15/11 vilket väcker din äventyrliga sida. Man kan ana att lusten att uppleva saker, kanske resa, söka spänning och stimuli ökar markant hos dig nu. Sexualitet och attraktion är den lätta biten för dig 2018.

Lejonets horoskop – kärlek 2018

D

u är känd för att vara den som har zodiakens största och varmaste hjärta och dina nära och kära betyder allt för dig. Att ha en livspartner är kanske det viktigaste i livet för dig, kärleksfulla, romantiska varelse. Nodernas karmiska innebörd antyder att det är viktiga, ibland livsavgörande saker som sker nu. u är känd för att vara den som har zodiakens största och varmaste hjärta och dina nära och kära betyder allt för dig. Att ha en livspartner är kanske det viktigaste i livet för dig, kärleksfulla, romantiska varelse. Nodernas karmiska innebörd antyder att det är viktiga, ibland livsavgörande saker som sker nu.
18/1 – 11/2 befinner sig Venus i opposition till dig vilket plockar fram det charmiga och lekfulla hos dig. Det kan vara en fin tid för samvaro och romantik. 13/6 – 11/7 är Venus i ditt tecken vilket gör det till årets härligaste kärleksmånad så underbar gemenskap, attraktion, flirt och romantik funkar som bäst. 18/1 – 11/2 befinner sig Venus i opposition till dig vilket plockar fram det charmiga och lekfulla hos dig. Det kan vara en fin tid för samvaro och romantik. 13/6 – 11/7 är Venus i ditt tecken vilket gör det till årets härligaste kärleksmånad så underbar gemenskap, attraktion, flirt och romantik funkar som bäst.
Mars position är en annan viktig faktor i kärlekslivet eftersom han står för själva drivet, lusten och viljan. Mars kan betyda en viss hets, men han kickar också igång dig och gör dig extra målmedveten och het. På grund av en lång retrograd period kommer Mars att vara i Vattumannen, mittemot allt som är du i nästan hela sex månader. 15/5 – 15/11 (med en kort paus mitt i). Det kommer att vara full rulle på dig och din livslust och lusta på topp. Mars position är en annan viktig faktor i kärlekslivet eftersom han står för själva drivet, lusten och viljan. Mars kan betyda en viss hets, men han kickar också igång dig och gör dig extra målmedveten och het. På grund av en lång retrograd period kommer Mars att vara i Vattumannen, mittemot allt som är du i nästan hela sex månader. 15/5 – 15/11 (med en kort paus mitt i). Det kommer att vara full rulle på dig och din livslust och lusta på topp.

Lejonets horoskop – karriär och ekonomi 2018

S

e fram emot ett utvecklande och framförallt roligt år när du känner att du hittar rätt väg. Ditt 2018 handlar om att hitta sitt jag. En bonus är att du kommer ha väldigt roligt under tiden du gör det också. e fram emot ett utvecklande och framförallt roligt år när du känner att du hittar rätt väg. Ditt 2018 handlar om att hitta sitt jag. En bonus är att du kommer ha väldigt roligt under tiden du gör det också.
Du är ju född i ett fast tecknen och ogillar förändringar och plötsliga överraskningar. Men detta 2018 kan du räkna med att bli omprogrammerad, ta till dig nya kunskaper, vanor och kanske även byta karriär! Det kan vi se på månknutarnas läge, Mars som är mitt emot dig i hela 6 månader, Jupiters gynnsamma position hjälper också till i processen. Men det som är den största förändringen det är att innovativa Uranus som ifrån maj intar en revolutionerande plats i ditt 10:e hus. Karriärshuset! Det är dags att plöja nya spår. Du är ju född i ett fast tecknen och ogillar förändringar och plötsliga överraskningar. Men detta 2018 kan du räkna med att bli omprogrammerad, ta till dig nya kunskaper, vanor och kanske även byta karriär! Det kan vi se på månknutarnas läge, Mars som är mitt emot dig i hela 6 månader, Jupiters gynnsamma position hjälper också till i processen. Men det som är den största förändringen det är att innovativa Uranus som ifrån maj intar en revolutionerande plats i ditt 10:e hus. Karriärshuset! Det är dags att plöja nya spår.
Saturnus beskrivs oftast i negativa tongångar men det är inte så dumt att han, zodiakens torris, är väl förankrad i sitt arbetshus. Han ger stabilitet, styrka och trygghet till hela ditt yrkesliv och under Saturnus flagg kan du komma långt. Dock inte på grund av att du halkar in på ett bananskal någonstans. Din framgång grundas på dina resultat och hur du handskas med situationer och människor. Saturnus beskrivs oftast i negativa tongångar men det är inte så dumt att han, zodiakens torris, är väl förankrad i sitt arbetshus. Han ger stabilitet, styrka och trygghet till hela ditt yrkesliv och under Saturnus flagg kan du komma långt. Dock inte på grund av att du halkar in på ett bananskal någonstans. Din framgång grundas på dina resultat och hur du handskas med situationer och människor.
Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken! Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2019 – årshoroskop för Jungfrun.

Horoskop 2018: Jungfruns årshoroskop

D

et har skett förändringar på stjärnhimlen när flera av de tunga planeterna har bytt eller byter positioner och stora lättnader inträder under 2018 och alla av dem är till din fördel. Framtiden ser löftesrik och spännande ut och det blir helt enkelt lite lättare på alla fronter. et har skett förändringar på stjärnhimlen när flera av de tunga planeterna har bytt eller byter positioner och stora lättnader inträder under 2018 och alla av dem är till din fördel. Framtiden ser löftesrik och spännande ut och det blir helt enkelt lite lättare på alla fronter.
Expansiva, utvecklande Jupiter befinner sig nu i ditt kommunikativa 3:e hus och vilket skapar underbara relationer med vänner, grannar och släktingar. Det här är ett superbra år för att lära känna nya människor, visa vem du är och ta lite större plats i det sociala livet. För den som är egen företagare är detta en supertid att marknadsföra ditt eget varumärke och visa världen vem du är. Det är en bättre, starkare och snabbare vibration runt dig nu och det är tydligt att du känner dig säkrare och mer bekväm med dig själv. Expansiva, utvecklande Jupiter befinner sig nu i ditt kommunikativa 3:e hus och vilket skapar underbara relationer med vänner, grannar och släktingar. Det här är ett superbra år för att lära känna nya människor, visa vem du är och ta lite större plats i det sociala livet. För den som är egen företagare är detta en supertid att marknadsföra ditt eget varumärke och visa världen vem du är. Det är en bättre, starkare och snabbare vibration runt dig nu och det är tydligt att du känner dig säkrare och mer bekväm med dig själv.
Kommunikation både den man har människor, att göra Podradio, blogga eller jobba med sociala media fungerar utmärkt nu. Kommunikation både den man har människor, att göra Podradio, blogga eller jobba med sociala media fungerar utmärkt nu.
Den stränga kosmiske fadern – Saturnus har tagit klivet in i ditt kärleksfulla, passionerade 5:e hus som också handlar om lek, kreativitet och glädje. Där blir hans uppgift att hjälpa dig att få struktur och ordning på kärlekslivet, se till att du får det precis som du önskar med en partner och hjälpa dig att fatta beslut rörande hem, barn och egendom. Den stränga kosmiske fadern – Saturnus har tagit klivet in i ditt kärleksfulla, passionerade 5:e hus som också handlar om lek, kreativitet och glädje. Där blir hans uppgift att hjälpa dig att få struktur och ordning på kärlekslivet, se till att du får det precis som du önskar med en partner och hjälpa dig att fatta beslut rörande hem, barn och egendom.
Vad din styrare Merkurius har för sig är givetvis viktigt för dig att veta. I år går han retrograd tre gånger, alla i eldstecken. Vad din styrare Merkurius har för sig är givetvis viktigt för dig att veta. I år går han retrograd tre gånger, alla i eldstecken.
Datumen är 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12 och det här är inte dagar då man rekommenderar dig att fatta viktiga beslut eller sätta igång med nya projekt. Merkurius är i ditt tecken i september månad som är optimal för nystart. Datumen är 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12 och det här är inte dagar då man rekommenderar dig att fatta viktiga beslut eller sätta igång med nya projekt. Merkurius är i ditt tecken i september månad som är optimal för nystart.

Jungfruns horoskop – kärlek 2018

S

ubtila, andliga Neptunus befinner sig fortfarande i ditt 7:e relationshus. Nu vänder du dig inåt emot själens djup och finner din egen inre sanning. Dina känslor är djupa, sanna och under denna hjärtöppnande fas kommer du i kontakt med ditt hjärtas röst och vilja. Underbart – när du känner dig själv du kan bjuda in sann kärlek. ubtila, andliga Neptunus befinner sig fortfarande i ditt 7:e relationshus. Nu vänder du dig inåt emot själens djup och finner din egen inre sanning. Dina känslor är djupa, sanna och under denna hjärtöppnande fas kommer du i kontakt med ditt hjärtas röst och vilja. Underbart – när du känner dig själv du kan bjuda in sann kärlek.
Kiron, vår healer lämnar ditt partnerskapshus i april och här skiftas fokus från att hela gamla sår till att leva med kärleken som en självklar del av ditt liv. Kiron, vår healer lämnar ditt partnerskapshus i april och här skiftas fokus från att hela gamla sår till att leva med kärleken som en självklar del av ditt liv.
Men.. Kanske är det så att du behöver vara lite mer jordisk och handfast för att andra människor ska förstå vad du menar och inse att du har några romantiska avsikter över huvud taget? Använd dig gärna av Venus underbara flöde när hon sveper förbi – det är charm, attraktion och flirtig glädje hon för med sig. Venus befinner sig mitt emot dig 10/2-6/3, i gynnsam position under april och maj, men allra bästa tiden för kärlek är förstås 10/7 – 6/8 när Venus befinner sig i ditt tecken. Men.. Kanske är det så att du behöver vara lite mer jordisk och handfast för att andra människor ska förstå vad du menar och inse att du har några romantiska avsikter över huvud taget? Använd dig gärna av Venus underbara flöde när hon sveper förbi – det är charm, attraktion och flirtig glädje hon för med sig. Venus befinner sig mitt emot dig 10/2-6/3, i gynnsam position under april och maj, men allra bästa tiden för kärlek är förstås 10/7 – 6/8 när Venus befinner sig i ditt tecken.

Jungfruns horoskop – karriär och ekonomi 2018

F

litiga Jungfrun behöver verkligen inte påminnas om att du ska dra ditt strå till stacken, för du gillar att jobba. litiga Jungfrun behöver verkligen inte påminnas om att du ska dra ditt strå till stacken, för du gillar att jobba.
I år kommer tuffa planeten Mars, som symboliserar vår kraft, vår motivation och vilja befinna sig i Vattumannen och ditt hårt arbetande 6:e hus i hela sex månader! Detta pga en lång retrograd period 15/5 – 15/11 (med en kort paus mitt i). I år kommer tuffa planeten Mars, som symboliserar vår kraft, vår motivation och vilja befinna sig i Vattumannen och ditt hårt arbetande 6:e hus i hela sex månader! Detta pga en lång retrograd period 15/5 – 15/11 (med en kort paus mitt i).
Det betyder att du ingjuter avsevärd energi i ditt arbete och kan komma att åstadkomma underverk. Men baksidan på detta kan betyda problem eller konflikter på arbetsplatsen. Det betyder att du ingjuter avsevärd energi i ditt arbete och kan komma att åstadkomma underverk. Men baksidan på detta kan betyda problem eller konflikter på arbetsplatsen.
Uranus träder in i Oxen i maj vilket driver fram en önskan om förändring och utveckling hos dig. Kanske föds här en längtan efter nya utmaningar, om vidgade horisonter och en vilja att studera och lära sig nytt? Det kan till och med bli så att du vill testa att arbeta utomlands. Uranus träder in i Oxen i maj vilket driver fram en önskan om förändring och utveckling hos dig. Kanske föds här en längtan efter nya utmaningar, om vidgade horisonter och en vilja att studera och lära sig nytt? Det kan till och med bli så att du vill testa att arbeta utomlands.
Årets samtliga fem sol och månförmörkelser samt månens noder passerar igenom ditt 6:e och 12:e hus vilket bidrar till tanken att det är nya karriärdrömmar som vävs och ett helt nytt förhållningssätt till arbete och pengar som växer fram här. Årets samtliga fem sol och månförmörkelser samt månens noder passerar igenom ditt 6:e och 12:e hus vilket bidrar till tanken att det är nya karriärdrömmar som vävs och ett helt nytt förhållningssätt till arbete och pengar som växer fram här.
Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken! Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2019 – årshoroskop för Vågen.

Horoskop 2018: Vågens årshoroskop

M

ysiga, skönhetsälskande, balanserade Vågen drömmer om att få leva sitt liv i frid och kärlek. Att ha ett rikt socialt liv och goda relationer runt sig är ett måste för Vågen som söker en harmonisk samklang med världen runt sig. ysiga, skönhetsälskande, balanserade Vågen drömmer om att få leva sitt liv i frid och kärlek. Att ha ett rikt socialt liv och goda relationer runt sig är ett måste för Vågen som söker en harmonisk samklang med världen runt sig.
När klockorna ringer för dig på nyårsnatten lämnar du ett väldigt intressant och utvecklande år bakom dig men nu kan du se fram emot en helt ny och annorlunda verklighet som faktiskt kommer att erbjuda just detta du så länge drömt om att ha runt dig. När klockorna ringer för dig på nyårsnatten lämnar du ett väldigt intressant och utvecklande år bakom dig men nu kan du se fram emot en helt ny och annorlunda verklighet som faktiskt kommer att erbjuda just detta du så länge drömt om att ha runt dig.
2018 år har vi flera stora förändringar i de kardinala tecknen som ändrar positionerna och skriver om din världskarta och jag kan garantera att det är till det bättre. 2018 år har vi flera stora förändringar i de kardinala tecknen som ändrar positionerna och skriver om din världskarta och jag kan garantera att det är till det bättre.
I maj månad släpper galningen Uranus äntligen länken till dig som tyvärr har präglat din tillvaro och skapat turbulens under många år. Saturnus har nu flyttat in Stenbocken och i ditt 4:e hus – en position där han trivs utmärkt och kommer väl till sin rätt. Här kommer han att se till att ordning och stabilitet upprätthålles. Pluto är förstås också kvar där i slutet ditt 4:e huset men utan länken till Uranus kan han inte agera lika fräckt och ohämmat som tidigare och det är endast de som är födda 10 – 15/11 som kommer känna av honom alls nu. I maj månad släpper galningen Uranus äntligen länken till dig som tyvärr har präglat din tillvaro och skapat turbulens under många år. Saturnus har nu flyttat in Stenbocken och i ditt 4:e hus – en position där han trivs utmärkt och kommer väl till sin rätt. Här kommer han att se till att ordning och stabilitet upprätthålles. Pluto är förstås också kvar där i slutet ditt 4:e huset men utan länken till Uranus kan han inte agera lika fräckt och ohämmat som tidigare och det är endast de som är födda 10 – 15/11 som kommer känna av honom alls nu.

Vågens horoskop – kärlek 2018

D

u har haft revolutionära, splittrande Uranus i ditt romantiska 7:e hus i hela sju svåra år. Om du tillhör dem som emot alla odds lyckats hålla ihop sin relation så kan du leva i förvissningen att er kärlek håller för precis vad som helst i alla väder. Från och med maj månad kommer han att vara helt borta ur ditt liv – i 84 år faktiskt! Hurra! u har haft revolutionära, splittrande Uranus i ditt romantiska 7:e hus i hela sju svåra år. Om du tillhör dem som emot alla odds lyckats hålla ihop sin relation så kan du leva i förvissningen att er kärlek håller för precis vad som helst i alla väder. Från och med maj månad kommer han att vara helt borta ur ditt liv – i 84 år faktiskt! Hurra!
Detta plus det faktum att Saturnus flyttat in i ditt 4:e hus kommer att vara en god hjälp för att skapa de varaktiga, stabila relationer som romantiska, finstämda Vågen längtar efter. Detta plus det faktum att Saturnus flyttat in i ditt 4:e hus kommer att vara en god hjälp för att skapa de varaktiga, stabila relationer som romantiska, finstämda Vågen längtar efter.
Ditt kärleksår ser faktiskt helt underbart ut. Redan på nyårsafton som ser ut att bli en lyckad kväll omgärdas du av vackra Venus sken och hon blir kvar i ditt 10:e hus ända fram till 18/1. Även Mars månad är en härlig månad för relationer. Hela sommaren är dock en avkopplad och härlig period när du mår bra och känner dig till freds med dig själv. Ditt kärleksår ser faktiskt helt underbart ut. Redan på nyårsafton som ser ut att bli en lyckad kväll omgärdas du av vackra Venus sken och hon blir kvar i ditt 10:e hus ända fram till 18/1. Även Mars månad är en härlig månad för relationer. Hela sommaren är dock en avkopplad och härlig period när du mår bra och känner dig till freds med dig själv.
I augusti 2018 påbörjar Venus en 4 månader lång period när hon rör sig emellan Vågen och Skorpionen. Det här en underbar tid när du känner dig på topp, dina relationer blomstrar och du kan få dina drömmar uppfyllda. I augusti 2018 påbörjar Venus en 4 månader lång period när hon rör sig emellan Vågen och Skorpionen. Det här en underbar tid när du känner dig på topp, dina relationer blomstrar och du kan få dina drömmar uppfyllda.
6/8 – 9/9 befinner sig kärleksgudinnan i Vågens tecken där hon glammar på och gör ditt liv så underbart som det bara går. 9/9 skiftar hon över till Skorpionen. 6/10 börjar hon gå retrograd, dvs backa i Skorpion och återkommer till Vågen den 30/10. 6/8 – 9/9 befinner sig kärleksgudinnan i Vågens tecken där hon glammar på och gör ditt liv så underbart som det bara går. 9/9 skiftar hon över till Skorpionen. 6/10 börjar hon gå retrograd, dvs backa i Skorpion och återkommer till Vågen den 30/10.
Hela november ända fram till 2/12 är Venus med dig och nu fullföljer hon den fantastiska process hon dragit i gång hos dig i augusti månad. Njut och ta för dig. Det kommer att vara riktigt svårt att hitta en singelvåg nästa vinter. Hela november ända fram till 2/12 är Venus med dig och nu fullföljer hon den fantastiska process hon dragit i gång hos dig i augusti månad. Njut och ta för dig. Det kommer att vara riktigt svårt att hitta en singelvåg nästa vinter.

Vågens horoskop – karriär och ekonomi

Y

rkesmässigt vill Vågen gärna hålla sig på topp och ligga i framkanten inom sitt gebit och är därför också mästare i diplomati och flexibilitet. rkesmässigt vill Vågen gärna hålla sig på topp och ligga i framkanten inom sitt gebit och är därför också mästare i diplomati och flexibilitet.
Coola, nytänkande Uranus har gått in i ditt 8:e hus vilket förstås underlättar och ger nya tankar och impulser till den som är öppen för att prova nya roller, eventuellt studera, byta jobb. Coola, nytänkande Uranus har gått in i ditt 8:e hus vilket förstås underlättar och ger nya tankar och impulser till den som är öppen för att prova nya roller, eventuellt studera, byta jobb.
Årets samtliga fem sol och månförmörkelser landar i ditt kreativa 5:e hus och ditt innovativa 11:e hus som faktiskt styrs av Uranus. Ja, vi får ett litet modernt, tekniskt och nytänkande tema här som kommer att löpa som en röd tråd igenom ditt år. Årets samtliga fem sol och månförmörkelser landar i ditt kreativa 5:e hus och ditt innovativa 11:e hus som faktiskt styrs av Uranus. Ja, vi får ett litet modernt, tekniskt och nytänkande tema här som kommer att löpa som en röd tråd igenom ditt år.
Ekonomin utvecklas också bra under hösten. Det är troligt att du får bra erbjudanden och chanser. Låt dig inte omedelbart smickras utan fråga dig vad som gör dig lycklig innan du tackar ja till en tung roll. Ekonomin utvecklas också bra under hösten. Det är troligt att du får bra erbjudanden och chanser. Låt dig inte omedelbart smickras utan fråga dig vad som gör dig lycklig innan du tackar ja till en tung roll.
Du har medvind i dina segel och skördar med lätthet framgångar. Jupiter befinner sig i ditt ekonomiska 2:a hus vilket kommer ge väldigt fina möjligheter som kan göra allt för att förbättra din situation till att hjälpa dig bygga upp ditt privata kapital. Du har medvind i dina segel och skördar med lätthet framgångar. Jupiter befinner sig i ditt ekonomiska 2:a hus vilket kommer ge väldigt fina möjligheter som kan göra allt för att förbättra din situation till att hjälpa dig bygga upp ditt privata kapital.
Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken! Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2019 – årshoroskop för Skorpionen.

Horoskop 2018: Skorpionens årshoroskop

D

et är ett galet lyckosamt 2018 som väntar. Allt och nu menar jag bokstavligen ALLT äger rum i de fasta tecknen under året – men det är du kära Skorpion som är den absoluta vinnaren i allt. et är ett galet lyckosamt 2018 som väntar. Allt och nu menar jag bokstavligen ALLT äger rum i de fasta tecknen under året – men det är du kära Skorpion som är den absoluta vinnaren i allt.
Expansiva, generösa Jupiter befinner sig redan vid årsskiftet i ditt tecken och blir kvar ända till i november. Under detta magiska år utvecklas du enormt och tar stora steg uppåt och framåt. Horoskopet andas självförverkligande och tillfredsställelse och detta skulle mycket väl kunna vara tiden när dina drömmar blir uppfyllda. Expansiva, generösa Jupiter befinner sig redan vid årsskiftet i ditt tecken och blir kvar ända till i november. Under detta magiska år utvecklas du enormt och tar stora steg uppåt och framåt. Horoskopet andas självförverkligande och tillfredsställelse och detta skulle mycket väl kunna vara tiden när dina drömmar blir uppfyllda.
I maj – november kommer innovativa Uranus också att ha ett finger med i spelet och vågar du släppa taget om trygghetstänket kan du räkna med att helt nya och fantastiska möjligheter dyker upp. Kombinationen av dessa två är spektakulär, ovanlig och väldigt häftig att få vara med om. Välkomna alla förändringar och chanser och se dem som kosmiska gåvor som du kan tillgodogöra dig. I maj – november kommer innovativa Uranus också att ha ett finger med i spelet och vågar du släppa taget om trygghetstänket kan du räkna med att helt nya och fantastiska möjligheter dyker upp. Kombinationen av dessa två är spektakulär, ovanlig och väldigt häftig att få vara med om. Välkomna alla förändringar och chanser och se dem som kosmiska gåvor som du kan tillgodogöra dig.
Förresten, vet du vad vill du ha? Det är viktigt att vara tydlig i sin önskan, målmedveten och envis. Nå, dessa egenskaper är ju inte okända för dig – men det är i tider som dessa som du får synliga resultat på kort tid. Jobba med affirmationer och attraktionslagen. Förresten, vet du vad vill du ha? Det är viktigt att vara tydlig i sin önskan, målmedveten och envis. Nå, dessa egenskaper är ju inte okända för dig – men det är i tider som dessa som du får synliga resultat på kort tid. Jobba med affirmationer och attraktionslagen.

Skorpionens horoskop – kärlek 2018

2

018 är på många sätt ett befriande år när du bryter dig loss från gamla strukturer och attraheras till att prova det nya. Det är möjligt att du lockas att resa till främmande länder eller prövar testar nya umgängeskretsar och intressesfärer än tidigare. Det är så mycket roliga influenser som kommer in! 018 är på många sätt ett befriande år när du bryter dig loss från gamla strukturer och attraheras till att prova det nya. Det är möjligt att du lockas att resa till främmande länder eller prövar testar nya umgängeskretsar och intressesfärer än tidigare. Det är så mycket roliga influenser som kommer in!
Ditt kärleksliv kan beskrivas som hett, spännande, explosivt och utvecklande snarare än tryggt och traditionellt. De mysiga hemmakvällarna framför TV:n stryks helt (om de ens någonsin existerat). Ditt kärleksliv kan beskrivas som hett, spännande, explosivt och utvecklande snarare än tryggt och traditionellt. De mysiga hemmakvällarna framför TV:n stryks helt (om de ens någonsin existerat).
Uranus träder i maj månad in i ditt sjunde hus och vanligen brukar det komma en varningstext som handlar om brutna förbindelser med den här transiten. Visst kan det bli så men vissa par klarar av både Uranus och förändringarna tveklöst medförs. Under förutsättning att din partner hänger med i svängarna, är tålig och är öppen för innovation så håller kärleken även för detta. Det är inte helt ovanligt att Uranus blåser liv i en slocknad flamma och ni blir nytända och kära igen – antingen i partnern eller någon annan. Jupiters närvaro för tankarna åt det hållet. Dessutom kommer heta Mars att befinna sig i ditt hemkära 4:e hus från maj till november vilket kan orsaka både friktion och passion. Uranus träder i maj månad in i ditt sjunde hus och vanligen brukar det komma en varningstext som handlar om brutna förbindelser med den här transiten. Visst kan det bli så men vissa par klarar av både Uranus och förändringarna tveklöst medförs. Under förutsättning att din partner hänger med i svängarna, är tålig och är öppen för innovation så håller kärleken även för detta. Det är inte helt ovanligt att Uranus blåser liv i en slocknad flamma och ni blir nytända och kära igen – antingen i partnern eller någon annan. Jupiters närvaro för tankarna åt det hållet. Dessutom kommer heta Mars att befinna sig i ditt hemkära 4:e hus från maj till november vilket kan orsaka både friktion och passion.
April är en fin kärleksmånad. Ifrån mitten av maj – november är Mars i kvadratur till dig och allt som är du och man kan ana att din aptit har väckts och att du ser till att få det precis som du vill. I december rör sig Venus igenom Skorpionen och det blir ett underbart årsslut. April är en fin kärleksmånad. Ifrån mitten av maj – november är Mars i kvadratur till dig och allt som är du och man kan ana att din aptit har väckts och att du ser till att få det precis som du vill. I december rör sig Venus igenom Skorpionen och det blir ett underbart årsslut.

Skorpionens horoskop – karriär och ekonomi

D

u har Jupiter i ditt första hus jan – nov, smarta, utvecklande Uranus mitt emot dig och kaxiga Mars aktiverad i hela sex månader maj – november. Det här är helt enkelt ett framgångsrecept som inte går av för hackor. Du kan få precis allt du vill nu och universum rullar ut röda mattan för dig. u har Jupiter i ditt första hus jan – nov, smarta, utvecklande Uranus mitt emot dig och kaxiga Mars aktiverad i hela sex månader maj – november. Det här är helt enkelt ett framgångsrecept som inte går av för hackor. Du kan få precis allt du vill nu och universum rullar ut röda mattan för dig.
Vill du förändra ditt liv och yrkesväg är det här rätt tid att agera. Sök jobb, ha din CV uppdaterad på Linkedin, och var öppen för att välkomna lyckan. Du kan skapa en helt ny tillvaro för dig själv nu karriärmässigt och ekonomiskt. Många av er kommer att investera i en sitt boende. Maj kan vara den månad på året när man kanske ska iaktta försiktighet pga att Uranus byter tecken och marknaden kan vara lite svajig. Vill du förändra ditt liv och yrkesväg är det här rätt tid att agera. Sök jobb, ha din CV uppdaterad på Linkedin, och var öppen för att välkomna lyckan. Du kan skapa en helt ny tillvaro för dig själv nu karriärmässigt och ekonomiskt. Många av er kommer att investera i en sitt boende. Maj kan vara den månad på året när man kanske ska iaktta försiktighet pga att Uranus byter tecken och marknaden kan vara lite svajig.
Årets fem förmörkelser faller alla i ditt hemkära 4:e hus och ditt 10:e karriärshus! Vid och en av dessa skapas ett superflöde och du får chanser att ta yrkesmässiga kliv uppåt och framåt. Förmörkelsernas energier håller i sig i minst 6 månader efteråt och din tro på dig själv och din kapacitet ökar markant. Datumen är 31/1, 15/2, 13/7, 27/7 och 11/8. Kopplingen till Jupiter gör att det också kan vara ren och skär tur med i bilden. Det gäller att vara på rätt plats vid rätt tillfälle och våga ta chanserna som kommer. Du kommer att bli så nöjd detta år. Årets fem förmörkelser faller alla i ditt hemkära 4:e hus och ditt 10:e karriärshus! Vid och en av dessa skapas ett superflöde och du får chanser att ta yrkesmässiga kliv uppåt och framåt. Förmörkelsernas energier håller i sig i minst 6 månader efteråt och din tro på dig själv och din kapacitet ökar markant. Datumen är 31/1, 15/2, 13/7, 27/7 och 11/8. Kopplingen till Jupiter gör att det också kan vara ren och skär tur med i bilden. Det gäller att vara på rätt plats vid rätt tillfälle och våga ta chanserna som kommer. Du kommer att bli så nöjd detta år.
Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken! Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2019 – årshoroskop för Skytten.

Horoskop 2018: Skyttens årshoroskop

Å

h, äntligen! Nu står du inför ett jättespännande, grymt utvecklande och roligt år när du kan hitta sätt att bli friare yrkesmässigt än vad du någonsin har varit. Tjoho! Påhittiga Uranus hjälper dig att tänka lite utanför boxen och kan ge inspiration till riktigt intressanta idéer. Att han från och med maj kommer att husera i ditt hårt arbetande 6:e för snabbt tankarna till utlandsarbete, eget företagande eller vad än som är ditt sätt att känna att du utmanar dig själv och hittar nya alternativa sätt till att förhålla dig till omvärlden. Du kommer att ha hjärtligt roligt under tiden. h, äntligen! Nu står du inför ett jättespännande, grymt utvecklande och roligt år när du kan hitta sätt att bli friare yrkesmässigt än vad du någonsin har varit. Tjoho! Påhittiga Uranus hjälper dig att tänka lite utanför boxen och kan ge inspiration till riktigt intressanta idéer. Att han från och med maj kommer att husera i ditt hårt arbetande 6:e för snabbt tankarna till utlandsarbete, eget företagande eller vad än som är ditt sätt att känna att du utmanar dig själv och hittar nya alternativa sätt till att förhålla dig till omvärlden. Du kommer att ha hjärtligt roligt under tiden.
Merkurius går retrograd tre gånger under året – samtliga gånger i eldtecknen. Datumen är 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12. Ja, i sanningens namn så börjar den sista retrograden in Skorpionen men huvudparten av skeendet äger rum i Skytten. Dessa dagar är inte lämpade för att starta upp nya projekt. Merkurius går retrograd tre gånger under året – samtliga gånger i eldtecknen. Datumen är 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12. Ja, i sanningens namn så börjar den sista retrograden in Skorpionen men huvudparten av skeendet äger rum i Skytten. Dessa dagar är inte lämpade för att starta upp nya projekt.
2018 är ett befrielsens år för 28 år framöver kommer du slippa bära det tunga ok som Saturnus har lagt över dina axlar som du kånkat runt på i tre långa år. 2018 är ett befrielsens år för 28 år framöver kommer du slippa bära det tunga ok som Saturnus har lagt över dina axlar som du kånkat runt på i tre långa år.
På många sätt bör detta också vara ett förberedelsernas år eftersom din styrande planet Jupiter befinner sig i ditt andliga 12:e hus i hela 10 månader. På många sätt bör detta också vara ett förberedelsernas år eftersom din styrande planet Jupiter befinner sig i ditt andliga 12:e hus i hela 10 månader.
Det är en tid när du mognar själsligen, bereder väg för det nya som du tveklöst vet inom dig att måste komma. Den 8/11 – 2018 går så Jupiter in i sitt eget tecken och gör sitt 13 månader långa triumftåg igenom sitt eget tecken. Wow! För den som vill utnyttja Jupiters sötma till max är det en bra grej att vara väl förberedd med vad än du tänker utföra så att det bara är att sjösätta din plan när Jupiter väl kommer seglande. Det är en tid när du mognar själsligen, bereder väg för det nya som du tveklöst vet inom dig att måste komma. Den 8/11 – 2018 går så Jupiter in i sitt eget tecken och gör sitt 13 månader långa triumftåg igenom sitt eget tecken. Wow! För den som vill utnyttja Jupiters sötma till max är det en bra grej att vara väl förberedd med vad än du tänker utföra så att det bara är att sjösätta din plan när Jupiter väl kommer seglande.

Skyttens horoskop – kärlek 2018

D

u har ju rykte om dig att vara mer intresserad av jakten än själva relationen. Det sägs att långdistansrelationer, förälskelser i ouppnåeliga kända människor eller än det kan vara som gör omöjliga relationer lockande. Varför Skytten? u har ju rykte om dig att vara mer intresserad av jakten än själva relationen. Det sägs att långdistansrelationer, förälskelser i ouppnåeliga kända människor eller än det kan vara som gör omöjliga relationer lockande. Varför Skytten?
I hela tio månader befinner sig Jupiter i ditt själsligt rannsakande, andliga 12:e hus medan Neptunus fortsätter sin färd igenom din innersta själsliga gömma (4:e huset) där alla våra programmeringar sedan barndomen sitter. Det verkar som att universum bjuder på gratis psykoterapi nu. Nu har du chansen att verkligen komma åt de djupaste lagren i dig själv och faktiskt bli redo för ett sant och djupt möte. I hela tio månader befinner sig Jupiter i ditt själsligt rannsakande, andliga 12:e hus medan Neptunus fortsätter sin färd igenom din innersta själsliga gömma (4:e huset) där alla våra programmeringar sedan barndomen sitter. Det verkar som att universum bjuder på gratis psykoterapi nu. Nu har du chansen att verkligen komma åt de djupaste lagren i dig själv och faktiskt bli redo för ett sant och djupt möte.
Kaxiga, äventyrliga Mars dundra igenom ditt tecken 26/1 – 17/3. Det kommer du att ha full rulle ett tag och det ser händelserikt ut i ditt liv. Kaxiga, äventyrliga Mars dundra igenom ditt tecken 26/1 – 17/3. Det kommer du att ha full rulle ett tag och det ser händelserikt ut i ditt liv.
På grund av att både Venus och Mars har långa retrograda perioder under 2018 tror jag inte riktigt på detta som året när kärleken leker med dig – i alla fall inte för än i november när Jupiter har skiftat över till ditt tecken och strax mot årsskiftet till närmar sig Venus äntligen Skytten. På grund av att både Venus och Mars har långa retrograda perioder under 2018 tror jag inte riktigt på detta som året när kärleken leker med dig – i alla fall inte för än i november när Jupiter har skiftat över till ditt tecken och strax mot årsskiftet till närmar sig Venus äntligen Skytten.
Så, vad ska du förstå av denna långa utläggning? Jag sammanfattar här lite.. Har du redan en relation rullar den säkert på sina vanliga banor under 2018. Men.. det finns ingenting här i stjärnorna som gör att jag kan lova singeln guld och gröna skogar för än i november 2018 – december 2019. Men då däremot – finns inga hinder alls. Så, vad ska du förstå av denna långa utläggning? Jag sammanfattar här lite.. Har du redan en relation rullar den säkert på sina vanliga banor under 2018. Men.. det finns ingenting här i stjärnorna som gör att jag kan lova singeln guld och gröna skogar för än i november 2018 – december 2019. Men då däremot – finns inga hinder alls.

Skyttens horoskop – karriär och ekonomi 2018

D

et ekonomiska andra huset kommer att vara i stark fokus under hela året för Saturnus har nu har klivit in där. Det ökar förstås känslan av allvar och ansvar och det är tydligt att du vill knäcka den när nöten och få ut ett mervärde av livet. Ja, det är på tiden Skytten! Plutos som också hänger runt där i ditt 2:a hus har ju gjort dig påmind om just detta i hela 9 år redan. Phu. et ekonomiska andra huset kommer att vara i stark fokus under hela året för Saturnus har nu har klivit in där. Det ökar förstås känslan av allvar och ansvar och det är tydligt att du vill knäcka den när nöten och få ut ett mervärde av livet. Ja, det är på tiden Skytten! Plutos som också hänger runt där i ditt 2:a hus har ju gjort dig påmind om just detta i hela 9 år redan. Phu.
På den absoluta plussidan har vi det intressanta och positivt utmanande faktum att Uranus i maj månad kliver in i ditt 6:e hus – en superintressant position som han kommer behålla i 7 år framöver. Nu banas väg för helt nya tankar och en spännande utveckling drar igång. Många av er bestämmer sig för att köpa ett nytt boende, här hemma eller utomlands, startar eget, väljer att slå in på en ny karriär eller plugga någonting som senare leder fram till det nya, fria yrke du drömmer om. Coolt! Det är verkligen på tiden att du tar dig själv på allvar. I november kommer ju din styrare in och därifrån kommer Jupiter att ge dig allt du önskar. På den absoluta plussidan har vi det intressanta och positivt utmanande faktum att Uranus i maj månad kliver in i ditt 6:e hus – en superintressant position som han kommer behålla i 7 år framöver. Nu banas väg för helt nya tankar och en spännande utveckling drar igång. Många av er bestämmer sig för att köpa ett nytt boende, här hemma eller utomlands, startar eget, väljer att slå in på en ny karriär eller plugga någonting som senare leder fram till det nya, fria yrke du drömmer om. Coolt! Det är verkligen på tiden att du tar dig själv på allvar. I november kommer ju din styrare in och därifrån kommer Jupiter att ge dig allt du önskar.
Just detta Uraniska skifte är något som astrologer världen redan talar om och många varnar för ekonomiska nergångar både med valuta och bostadsmarknad så det kanske kan finnas anledning att hålla ett öga på vad som sker. Just detta Uraniska skifte är något som astrologer världen redan talar om och många varnar för ekonomiska nergångar både med valuta och bostadsmarknad så det kanske kan finnas anledning att hålla ett öga på vad som sker.
Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken! Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2019 – årshoroskop för Stenbocken.

Horoskop 2018: Stenbockens årshoroskop

D

u kan se fram emot ett underbart, starkt, stabilt och framgångsrikt 2018 som verkligen trendbrytande emot hur det har sett ut under de senaste sju åren. Vi får se tydliga, positiva förändringar och ett helt annat klimat än du har varit van vid. u kan se fram emot ett underbart, starkt, stabilt och framgångsrikt 2018 som verkligen trendbrytande emot hur det har sett ut under de senaste sju åren. Vi får se tydliga, positiva förändringar och ett helt annat klimat än du har varit van vid.
Din styrande planet Saturnus har tagit steget in i ditt tecken (senaste besöket var 88-91) där han att stannar i 2,5 år. Ah, äntligen får vi här lite ordning på torpet, lite härlig struktur och härifrån kommer du att kunna agera på dina villkor och forma livet precis som du önskar att det ska se ut. Din styrande planet Saturnus har tagit steget in i ditt tecken (senaste besöket var 88-91) där han att stannar i 2,5 år. Ah, äntligen får vi här lite ordning på torpet, lite härlig struktur och härifrån kommer du att kunna agera på dina villkor och forma livet precis som du önskar att det ska se ut.
Karriär och familj är det i livet som du är oerhört nöjd med nu. Resor, personlig utveckling och umgänge med dina vänner är saker som skänker glädje. Det här är ett år när nya vänner, kontakter, nätverkande och kommunikation på alla fronter har oanad betydelse för dig. Karriär och familj är det i livet som du är oerhört nöjd med nu. Resor, personlig utveckling och umgänge med dina vänner är saker som skänker glädje. Det här är ett år när nya vänner, kontakter, nätverkande och kommunikation på alla fronter har oanad betydelse för dig.
Pluto som symboliserar enorma förändringsprocesser är kvar och påverkar er som är födda 8/1-12/1 i allra högsta grad. Ni som är födda 13/1 – 20/1 har er extrema förvandling framför er. Men knasiga Uranus loggar ut helt i maj och kommer inte att störa husfriden mer. Det ska vi vara glada för. Pluto som symboliserar enorma förändringsprocesser är kvar och påverkar er som är födda 8/1-12/1 i allra högsta grad. Ni som är födda 13/1 – 20/1 har er extrema förvandling framför er. Men knasiga Uranus loggar ut helt i maj och kommer inte att störa husfriden mer. Det ska vi vara glada för.
De karmiska månknutarna och årets viktiga fem sol- och månförmörkelser infaller i dina ekonomiska 2:e och 8:e hus och gör dig uppmärksam på att se om din privata och familjens ekonomi. I november börjar Ödets kvarnar mala för dig på allvar. Då går månnoderna in i Stenbocken/Kräftan påbörjas synnerligen intressanta processer som pågår i 1,5 år. De karmiska månknutarna och årets viktiga fem sol- och månförmörkelser infaller i dina ekonomiska 2:e och 8:e hus och gör dig uppmärksam på att se om din privata och familjens ekonomi. I november börjar Ödets kvarnar mala för dig på allvar. Då går månnoderna in i Stenbocken/Kräftan påbörjas synnerligen intressanta processer som pågår i 1,5 år.

Stenbockens horoskop – kärlek 2018

Å

ret börjar väldigt mysigt för dig med Venus i ditt tecken. Du vill ha allt förstås ha allt: kärlek, passion, familj, karriär och uppleva lyckan. Det skulle inte förvåna om du faktiskt kommer att få den ekvationen att fungera nu. ret börjar väldigt mysigt för dig med Venus i ditt tecken. Du vill ha allt förstås ha allt: kärlek, passion, familj, karriär och uppleva lyckan. Det skulle inte förvåna om du faktiskt kommer att få den ekvationen att fungera nu.
Det som har tillkommit som ger dig massor av ny styrka är att Saturnus klivit in i ditt tecken och det kommer att bli bra mycket enklare för dig att kärleksfullt men bestämt sätta gränser. Det som har tillkommit som ger dig massor av ny styrka är att Saturnus klivit in i ditt tecken och det kommer att bli bra mycket enklare för dig att kärleksfullt men bestämt sätta gränser.
Det här året kommer att vara högst intressant för relationer för både Mars och Venus påverkar skeenden på ett i det närmaste oundvikligt sätt. Om du involverar dig i kärlek är naturligtvis ditt val men det blir nog omöjligt att inte bli känslomässigt berörd. Det här året kommer att vara högst intressant för relationer för både Mars och Venus påverkar skeenden på ett i det närmaste oundvikligt sätt. Om du involverar dig i kärlek är naturligtvis ditt val men det blir nog omöjligt att inte bli känslomässigt berörd.
Viljestarka Mars befinner sig ovanligt länge i ditt tecken 18/3-16/5 och på grund av en lång retrograd period backar Mars sedan tillbaka in i ditt tecken igen 13/8 – 11/9. Du vet verkligen vem och vad du vill ha nu och med alla dessa planeter invid varandra får du säkert din vilja igenom men.. Flera gånger under processen passerar Mars över Pluto så ett visst mått dramatik finns med i bilden. Viljestarka Mars befinner sig ovanligt länge i ditt tecken 18/3-16/5 och på grund av en lång retrograd period backar Mars sedan tillbaka in i ditt tecken igen 13/8 – 11/9. Du vet verkligen vem och vad du vill ha nu och med alla dessa planeter invid varandra får du säkert din vilja igenom men.. Flera gånger under processen passerar Mars över Pluto så ett visst mått dramatik finns med i bilden.
I augusti – december 2018 påbörjar Venus en lång period när hon rör sig emellan Vågen och Skorpionen och i och med det är hon i kvadratur till allt som är du. Härligt! Det här en underbar tid när du känner dig på topp, dina relationer blomstrar och du kan få dina drömmar uppfyllda. I augusti – december 2018 påbörjar Venus en lång period när hon rör sig emellan Vågen och Skorpionen och i och med det är hon i kvadratur till allt som är du. Härligt! Det här en underbar tid när du känner dig på topp, dina relationer blomstrar och du kan få dina drömmar uppfyllda.

Stenbockens horoskop – karriär och ekonomi 2018

J

a kära Stenbock – om det är något då är känd för så är det din ständiga strävan uppåt och den starka viljan att lyckas. Universum ger dig all upptänklig hjälp med den saken under 2018 som är ett fantastiskt år för ekonomisk, och karriärmässigt förvekligande. Ja, om du är egen företagare eller funderar på att bli så får du massor med energi att över för att nå dina mål. a kära Stenbock – om det är något då är känd för så är det din ständiga strävan uppåt och den starka viljan att lyckas. Universum ger dig all upptänklig hjälp med den saken under 2018 som är ett fantastiskt år för ekonomisk, och karriärmässigt förvekligande. Ja, om du är egen företagare eller funderar på att bli så får du massor med energi att över för att nå dina mål.
Årets samtliga Merkurius retrograder kommer att infalla i eldtecknen (utom den sista som faktiskt börjar i Scorpio men hastigt övergår till Skytten). Som alltid är detta datum när den generella regeln är att söka undvika att fatta viktiga beslut under dess dagar: 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12. Årets samtliga Merkurius retrograder kommer att infalla i eldtecknen (utom den sista som faktiskt börjar i Scorpio men hastigt övergår till Skytten). Som alltid är detta datum när den generella regeln är att söka undvika att fatta viktiga beslut under dess dagar: 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12.
Ifrån 17/3 – 15/11 befinner sig Mars antingen i din omedelbara närhet i Stenbocken och eldar på skeendena eller i Vattumannen och ditt andra hus. En rekordlång retrograd! Ifrån 17/3 – 15/11 befinner sig Mars antingen i din omedelbara närhet i Stenbocken och eldar på skeendena eller i Vattumannen och ditt andra hus. En rekordlång retrograd!
Att månknutarna arbetar sig igenom ditt 2:a och 8:e hus som båda rör egendomar och pengar – dina egna eller andras – är också betydelsefullt. Att månknutarna arbetar sig igenom ditt 2:a och 8:e hus som båda rör egendomar och pengar – dina egna eller andras – är också betydelsefullt.
Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken! Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2019 – årshoroskop för Vattumannen.

Horoskop 2018: Vattumannens årshoroskop

D

et engelska uttrycket ”Sky’s the limit” – att bara himlen sätter gränsen för hur långt du kan nå passar perfekt i för att beskriva ditt 2018 som är ett superintressant, utmanande och utvecklande år. Du, trendkänsliga, originella varelse inspireras av de nya impulserna och växer så det knakar. et engelska uttrycket ”Sky’s the limit” – att bara himlen sätter gränsen för hur långt du kan nå passar perfekt i för att beskriva ditt 2018 som är ett superintressant, utmanande och utvecklande år. Du, trendkänsliga, originella varelse inspireras av de nya impulserna och växer så det knakar.
Vad som orsakar dessa föränderliga och tursamma processer är att flera av de tunga planeterna har bytt/byter tecken nu. Lyckans planet Jupiter befinner sig i ditt 10:e karriärshus jan- november vilket förstås är oerhört gynnsamt. Vad som orsakar dessa föränderliga och tursamma processer är att flera av de tunga planeterna har bytt/byter tecken nu. Lyckans planet Jupiter befinner sig i ditt 10:e karriärshus jan- november vilket förstås är oerhört gynnsamt.
Din styrande planet, den uppfinningsrika Uranus skiftar över till Oxens tecken och ditt fjärde hus i maj. Den nya placeringen utgör ett stort skifte som påverkar de stora skeendena på jorden, så just april/maj kan innebära en kritisk tid politiskt och ekonomiskt världen. Men på det personliga planet är detta fantastiska nyheter för dig eftersom Uranus hjälper dig att tänka utanför boxen, ta till dig ny information och förverkliga till din sanna potential. Din styrande planet, den uppfinningsrika Uranus skiftar över till Oxens tecken och ditt fjärde hus i maj. Den nya placeringen utgör ett stort skifte som påverkar de stora skeendena på jorden, så just april/maj kan innebära en kritisk tid politiskt och ekonomiskt världen. Men på det personliga planet är detta fantastiska nyheter för dig eftersom Uranus hjälper dig att tänka utanför boxen, ta till dig ny information och förverkliga till din sanna potential.
Årets samtliga 5 förmörkelser infaller i Vattuman/Lejon och du får en enormt kraftfull och direkt kosmisk hjälp att ta jättekliv framåt. Datumen är 31/1, 15/2, 13/7, 27/7 och 11/8. Årets samtliga 5 förmörkelser infaller i Vattuman/Lejon och du får en enormt kraftfull och direkt kosmisk hjälp att ta jättekliv framåt. Datumen är 31/1, 15/2, 13/7, 27/7 och 11/8.

Vattumannens horoskop – kärlek 2018

D

et viktigaste för dig i relationer är kommunikationen, att du blir förstådd och kan byta idéer och bli inspirerad. När det gäller kärlek måste din partner både kunna fylla din själs längtan efter närhet och passion och samtidigt vara en lojal bästa vän. Kort sagt – du kan inte nöja dig med mindre än en själsfrände du kan bolla idéer med. Allting annat är helt onödigt att ödsla tid på för du trivs så bra i ditt eget sällskap. Därför är en relation till en annan Vattuman/kvinna ofta det bästa valet. et viktigaste för dig i relationer är kommunikationen, att du blir förstådd och kan byta idéer och bli inspirerad. När det gäller kärlek måste din partner både kunna fylla din själs längtan efter närhet och passion och samtidigt vara en lojal bästa vän. Kort sagt – du kan inte nöja dig med mindre än en själsfrände du kan bolla idéer med. Allting annat är helt onödigt att ödsla tid på för du trivs så bra i ditt eget sällskap. Därför är en relation till en annan Vattuman/kvinna ofta det bästa valet.
18/1 – 11/2 befinner sig Venus i ditt tecken vilket som alltid tar fram charmen och glimten i ögat hos dig. Det kan vara en fin tid för samvaro och romantik. 13/6 – 11/7 är Venus mitt emot och de är tider då kärlek, attraktion, flirt och romantik funkar som bäst. 18/1 – 11/2 befinner sig Venus i ditt tecken vilket som alltid tar fram charmen och glimten i ögat hos dig. Det kan vara en fin tid för samvaro och romantik. 13/6 – 11/7 är Venus mitt emot och de är tider då kärlek, attraktion, flirt och romantik funkar som bäst.
Mars position är en annan viktig faktor i kärlekslivet eftersom han står för själva drivet, lusten och viljan. Mars kan betyda trubbel, men mer än det så kickar han igång dig och gör dig extra målmedveten och het. På grund av en lång retrograd period kommer Mars att vara i ditt tecken i nästan hela sex månader. 15/5 – 15/11 (med en kort paus mitt i). Därför kan vi ana att det är full rulle på dig med andra ord, att din libido är i topp. Mars position är en annan viktig faktor i kärlekslivet eftersom han står för själva drivet, lusten och viljan. Mars kan betyda trubbel, men mer än det så kickar han igång dig och gör dig extra målmedveten och het. På grund av en lång retrograd period kommer Mars att vara i ditt tecken i nästan hela sex månader. 15/5 – 15/11 (med en kort paus mitt i). Därför kan vi ana att det är full rulle på dig med andra ord, att din libido är i topp.

Vattumannens horoskop – karriär och ekonomi

D

en som önskar yrkesmässig och ekonomisk framgång bör hålla sig framme under 2018 som är ett avgörande år och troligtvis också det bästa året på väldigt länge. Jupiter befinner sig i det 10:e huset och Uranus intar en superposition i maj. Dessutom infaller månens noder och årets alla sol och månförmörkelser i Lejon/Vattuman vilket påverkar dig direkt. Noderna är ju förknippade med livsödet eller karmat om man vill kalla det så. Ja, nu snurrar ödets hjul för dig Vattenbärare och det är du som styr ditt liv. en som önskar yrkesmässig och ekonomisk framgång bör hålla sig framme under 2018 som är ett avgörande år och troligtvis också det bästa året på väldigt länge. Jupiter befinner sig i det 10:e huset och Uranus intar en superposition i maj. Dessutom infaller månens noder och årets alla sol och månförmörkelser i Lejon/Vattuman vilket påverkar dig direkt. Noderna är ju förknippade med livsödet eller karmat om man vill kalla det så. Ja, nu snurrar ödets hjul för dig Vattenbärare och det är du som styr ditt liv.
Många av er utvecklas inom sina yrken och sneglar även emot utbildningar och karriärmöjligheter. Nu kan du börja plugga eller få ett nytt utvecklande jobb. Många av er utvecklas inom sina yrken och sneglar även emot utbildningar och karriärmöjligheter. Nu kan du börja plugga eller få ett nytt utvecklande jobb.
Men det kan också vara så att du brinner av en önskan att få utmana dig själv, frilansa eller öppna eget? Om du drömmer om stå på egna ben och pröva dina vingar yrkesmässigt så är den bästa tiden nu. Hela horoskopet indikerar att du ska förverkliga dina drömmar. Det är lite nu eller aldrig som gäller. Men det kan också vara så att du brinner av en önskan att få utmana dig själv, frilansa eller öppna eget? Om du drömmer om stå på egna ben och pröva dina vingar yrkesmässigt så är den bästa tiden nu. Hela horoskopet indikerar att du ska förverkliga dina drömmar. Det är lite nu eller aldrig som gäller.
Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken! Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!Horoskop 2019 – årshoroskop för Fiskarna.

Horoskop 2018: Fiskarnas årshoroskop

F

örändringarnas vindar blåser igenom ditt horoskop 2018 och jag anar att många av Fiskarna drar en lättnadens suck. Flera av de stora ”tunga” planeterna byter stjärntecken vilket förstås bidrar till det nya upplägget. örändringarnas vindar blåser igenom ditt horoskop 2018 och jag anar att många av Fiskarna drar en lättnadens suck. Flera av de stora ”tunga” planeterna byter stjärntecken vilket förstås bidrar till det nya upplägget.
Saturnus som varit en av de huvudsakliga orsakerna till segproppen har nu skiftat över till Stenbockens sfär och ditt 11:e där han faktiskt har en stabiliserande effekt. Med den positionen kommer han heller inte att kunna blocka dig – som varit fallet under de senaste tre åren. Saturnus som varit en av de huvudsakliga orsakerna till segproppen har nu skiftat över till Stenbockens sfär och ditt 11:e där han faktiskt har en stabiliserande effekt. Med den positionen kommer han heller inte att kunna blocka dig – som varit fallet under de senaste tre åren.
Äntligen kan äventyret börja för optimistiska, utvecklande Jupiter tillbringar nu tio månader i ditt nyfikna 9:e hus och hjälper dig att förverkliga dina ljusaste idéer och högsta visioner. Det är viktigt visualiserar tydliga mål så att Universum förstår vart du är på väg och vad du önskar in. Det är fullt möjligt för dig att förverkliga dina mål. Äntligen kan äventyret börja för optimistiska, utvecklande Jupiter tillbringar nu tio månader i ditt nyfikna 9:e hus och hjälper dig att förverkliga dina ljusaste idéer och högsta visioner. Det är viktigt visualiserar tydliga mål så att Universum förstår vart du är på väg och vad du önskar in. Det är fullt möjligt för dig att förverkliga dina mål.
Din styrande planet Neptunus rör sig hastigt denna vår och hinner fram till mitten av Fiskarna innan hon vänder tillbaka för sin årliga 5 månaders retrograd den 18/6. Det är ni som är födda mellan den 2/3 -7/3 får vara med om andligt öppnande processer. Du är så nära din innersta kärna och sanning nu och din intuition och känslighet ökar. Tro dina drömmar och bejaka din andlighet! Din styrande planet Neptunus rör sig hastigt denna vår och hinner fram till mitten av Fiskarna innan hon vänder tillbaka för sin årliga 5 månaders retrograd den 18/6. Det är ni som är födda mellan den 2/3 -7/3 får vara med om andligt öppnande processer. Du är så nära din innersta kärna och sanning nu och din intuition och känslighet ökar. Tro dina drömmar och bejaka din andlighet!
Uranus kliver i maj in i din kommunikationshörna – det tredje huset som på ett radikalt sätt förnyar hur du talar, tänker och umgås. Uranus kliver i maj in i din kommunikationshörna – det tredje huset som på ett radikalt sätt förnyar hur du talar, tänker och umgås.
Den mer än 7 år långa perioden som Kiron befunnit sig i Fiskarna kommer till sin ände i april – vilket förstås är jätteskönt. Så härligt att få släppa taget om det förflutna och alla minnen och smärta som funnits där. Nu kan din glada själ sätta kurs emot framtiden. Den mer än 7 år långa perioden som Kiron befunnit sig i Fiskarna kommer till sin ände i april – vilket förstås är jätteskönt. Så härligt att få släppa taget om det förflutna och alla minnen och smärta som funnits där. Nu kan din glada själ sätta kurs emot framtiden.

Fiskarnas horoskop – kärlek 2018

D

et är ett så intressant kärleksår du har framför dig eftersom det är en ny uppdaterad version av dig du visar upp. Du är nyfiken, vidsynt och full i sjutton och kanske tar du val som förvånar din omgivning nu. Vackra Venus, kärlekens gudinna besöker Fiskarna under tiden 10/2 – 6/3, har en gynnsam position under april och maj. Från 10/7 – 6/8 befinner sig Venus mitt emot dig vilket gör att kärlek, flirt och delad glädje är i princip oundvikligt. Människor dras till dig och du får uppleva stunder av sällhet. et är ett så intressant kärleksår du har framför dig eftersom det är en ny uppdaterad version av dig du visar upp. Du är nyfiken, vidsynt och full i sjutton och kanske tar du val som förvånar din omgivning nu. Vackra Venus, kärlekens gudinna besöker Fiskarna under tiden 10/2 – 6/3, har en gynnsam position under april och maj. Från 10/7 – 6/8 befinner sig Venus mitt emot dig vilket gör att kärlek, flirt och delad glädje är i princip oundvikligt. Människor dras till dig och du får uppleva stunder av sällhet.
Ifrån den 6/8 – 2/12 går Venus in i lång period då hon rör sig emellan Vågen och Skorpionen och under dessa fantastiska månader befinner hon sig i ditt psykologiska men samtidigt högst erotiska och passionerade 8:e hus, för att sedan glida in i Scorpio en sväng och sedan tillbaka till Vågen igen. Nu kommer du och din partner in på vuxen kärlek, relationen blir djupare än Östersjön, intim och innerlig. Det här en underbar tid som jag verkligen unnar just dig Fiskarna. Ifrån den 6/8 – 2/12 går Venus in i lång period då hon rör sig emellan Vågen och Skorpionen och under dessa fantastiska månader befinner hon sig i ditt psykologiska men samtidigt högst erotiska och passionerade 8:e hus, för att sedan glida in i Scorpio en sväng och sedan tillbaka till Vågen igen. Nu kommer du och din partner in på vuxen kärlek, relationen blir djupare än Östersjön, intim och innerlig. Det här en underbar tid som jag verkligen unnar just dig Fiskarna.

Fiskarnas horoskop – karriär och ekonomi 2018

Y

rkesmässigt är 2018 inte ett normalt år – men vi kan utan att ljuga säga att det är ett transformativt, välbehövligt, utvecklande och jättespännande år. Jag ser skeendena nu som en förberedelse iför 2019 när du är redo att kliva fram i din fulla kraft, inta scenen och ta plats. 2018 är genrepetition inför det slutliga avstampet. rkesmässigt är 2018 inte ett normalt år – men vi kan utan att ljuga säga att det är ett transformativt, välbehövligt, utvecklande och jättespännande år. Jag ser skeendena nu som en förberedelse iför 2019 när du är redo att kliva fram i din fulla kraft, inta scenen och ta plats. 2018 är genrepetition inför det slutliga avstampet.
I år kommer tuffa planeten Mars, som symboliserar vår kraft, vår motivation och vilja befinna sig i Vattumannen och i ditt drömska 12:e hus i hela sex månader! Detta pga en lång retrograd period 15/5 – 15/11 (med en kort paus mitt i). Dessutom kommer månknutarna att också att röra sig igenom ditt 12:e och 6:e hus och Vattuman/Lejon polariteten ända fram till 15/11. Det innebär också att alla årets 5 sol och månförmörkelser äger rum här. Oj, det blev långe – men vad det innebär är att ditt arbetsliv kommer att förändras. Du har ännu inte blivit den du skall komma att bli och alla dessa tecken och förmörkelser handlar just om den processen. I år kommer tuffa planeten Mars, som symboliserar vår kraft, vår motivation och vilja befinna sig i Vattumannen och i ditt drömska 12:e hus i hela sex månader! Detta pga en lång retrograd period 15/5 – 15/11 (med en kort paus mitt i). Dessutom kommer månknutarna att också att röra sig igenom ditt 12:e och 6:e hus och Vattuman/Lejon polariteten ända fram till 15/11. Det innebär också att alla årets 5 sol och månförmörkelser äger rum här. Oj, det blev långe – men vad det innebär är att ditt arbetsliv kommer att förändras. Du har ännu inte blivit den du skall komma att bli och alla dessa tecken och förmörkelser handlar just om den processen.
Uranus träder in i Oxen i maj – i ditt 3:e hus vilket driver fram en önskan om utveckling och nya kommunikationsbehov. Du behöver en ny plattform för att kunna uttrycka dig. Kanske föds här en längtan efter nya utmaningar, om vidgade horisonter och en vilja att studera och lära sig nytt? Uranus träder in i Oxen i maj – i ditt 3:e hus vilket driver fram en önskan om utveckling och nya kommunikationsbehov. Du behöver en ny plattform för att kunna uttrycka dig. Kanske föds här en längtan efter nya utmaningar, om vidgade horisonter och en vilja att studera och lära sig nytt?
Årets samtliga fem sol och månförmörkelser samt månens noder passerar igenom ditt 6:e och 12:e hus vilket bidrar till tanken att det är nya karriärdrömmar som vävs och ett helt nytt förhållningssätt till arbete och pengar som växer fram här. Årets samtliga fem sol och månförmörkelser samt månens noder passerar igenom ditt 6:e och 12:e hus vilket bidrar till tanken att det är nya karriärdrömmar som vävs och ett helt nytt förhållningssätt till arbete och pengar som växer fram här.
Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!