Horoskop: Så blir din sommar 2019 – tecken för tecken

Nyfiken på hur din sommar 2019 kommer att se ut? Damernas Världs astrolog Margareta Hedin har svaren. Horoskopet gäller för perioden 18 juni–15 juli.

J

uni är en äventyrligt spontan tid att leva och njuta. I juli går vi in i årets andra eklipssäsong, med tuffare tongångar. Nymånen 2 juli sammanfaller med total solförmörkelse. Det kan erbjuda dramatiska förändringar och en nystart.

Psst.. Missa inte att läsa ditt årshoroskop här!

Horoskopet gäller för perioden 18 juni–15 juli 2019

 1. Kräftans sommarhoroskop 2019
 2. Lejonets sommarhoroskop 2019
 3. Jungfruns sommarhoroskop 2019
 4. Vågens sommarhoroskop 2019
 5. Skorpionens sommarhoroskop 2019
 6. Skyttens sommarhoroskop 2019
 7. Stenbockens sommarhoroskop 2019
 8. Vattumannens sommarhoroskop 2019
 9. Fiskarnas sommarhoroskop 2019
 10. Vädurens sommarhoroskop 2019
 11. Oxens sommarhoroskop 2019
 12. Tvillingarnas sommarhoroskop 2019

Horoskop 2019 – årshoroskop för Kräftan.

KRÄFTAN
22 juni-22 juli

”Tunga” planeter påverkar skeendena denna midsommar och du bör minimera praktiska insatser. Om det finns möjlighet att delegera och låta andra sköta hemmet gör du dig själv en tjänst. Nu aktiveras punkter i ditt horoskop som har med karma och tidigare liv att göra, och du behöver vara närvarande i skeendena.
Bäst nu: Kärleken. 

Horoskop 2019 – årshoroskop för Lejonet.
LEJONET 
23 juli-23 augusti 
Om du följer din inre klocka bör dagarna mellan 21 juni och 2 juli vara njutbara, vilsamma och stilla. Tillbringa dem gärna med familjen. Därefter kommer eldiga Mars in bilden och gör dina dagar utmanande, innehållsrika och kul. En lång, het sommar väntar, och mycket kretsar runt kärlek och känslor nu.
Bäst nu: Lojalitet. 
Horoskop 2019 – årshoroskop för Jungfrun.
JUNGFRUN 
24 augusti-23 september 
Din sommar blir underbar, och midsommarhelgen underhållande, pratsam och kul. I år är det en god idé att plocka de sju örterna och lägga under huvudkudden, för profetiska drömmar kan faktiskt komma nu. Härliga Venus sprinklar frikostigt med rosenfärgat skimmer över dig och människor dras till dig.
Bäst nu: Romantik. 
Horoskop 2019 – årshoroskop för Vågen.
VÅGEN 
24 september-23 oktober 
Din midsommar präglas av mys och kärleksfull samvaro. I juli ställs saker på sin spets inom dig och troligtvis bearbetar du stora, långsiktiga frågor som karriär, framtid, ekonomi och partnerskap. Har du semester finns gott om tid att fundera över vart du vill. Omge dig med rätt sorts människor och gör dig redo för framgång.
Bäst nu: Sol och bad. 
Horoskop 2019 – årshoroskop för Skorpionen.
SKORPIONEN 
24 oktober-22 november 
Dagarna runt midsommar blir lugna, som gjorda för att mysa i glada vänners lag eller med nära och kära. Din juli är inte lika harmonisk, eftersom starka krafter är i rörelse och två förmörkelser väntas. Stjärnhimlen matchar perfekt din vilda själ. Se till att finna balans mellan resor, kärlek, äventyr och rekreation.
Bäst nu: Konsten att njuta. 

Horoskop 2019 – årshoroskop för Skytten.
SKYTTEN 
23 november-21 december 
Vackra Venus gör dagarna i juni underhållande och underbara. Folk dras till dig och du visar din bästa sida. Juli är dynamisk och utmanande, men för en cool person som du blir det härligt. Din själ längtar efter äventyr och starka upplevelser och världen ligger öppen. Idel möjligheter väntar och du kan få det du vill.
Bäst nu: Att resa. 

Horoskop 2019 – årshoroskop för Stenbocken.

STENBOCKEN 
22 december-20 januari 
Dagarna i juni är hektiska men viktiga. I juli kommer dina relationer i fokus. Det är viktigt att du rättar till obalanser mellan dig och andra om du upplever att något inte känns rättvist eller harmoniskt. Ödet tycks ha ett finger med i spelet. Var observant på händelser och möten – nyckelpersoner kan komma in i ditt liv.
Bäst nu: Harmoni.

Horoskop 2019 – årshoroskop för Vattumannen.

VATTUMANNEN 
21 januari-18 februari 
Perioden börjar harmoniskt och härligt, och din midsommar är magisk. I juli är händelserna heta, kanske överväldigande. Många saker i ditt privatliv tydliggörs. Det kan vara så att något du längtar efter slår ut i sin fulla blom – eller så vänder du på klacken och livet tar en radikalt ny riktning.
Bäst nu: Att följa ditt hjärta.


Horoskop 2019 – årshoroskop för Fiskarna.

FISKARNA 
19 februari-20 mars 
Din juni är rolig och innehållsrik, Venus ger mysig samvaro och delad glädje. Vid midsommar startar äventyret och en lekfull och rolig tid tar vid. Solförmörkelsen 2 juli är gnistan som öppnar ett nytt kapitel i ditt liv, där lust och passion måste få plats.
Stora förändringar i ödet och kärlekslivet kan komma.
Bäst nu: Att ge sig hän.


Horoskop 2019 – årshoroskop för Väduren.

VÄDUREN 
21 mars-20 april 
Du går in perioden med optimism. Det är mycket eldiga planeter med i bilden vilket gör att du mår bra, känner dig stark och motiverad. Fokus är på tradition, hemmet och din önskan att vara den goda fen som fixar allt. Men bär inte hela ansvaret på dina axlar. Ta ett djupt andetag, andas in sommaren och njut!
Bäst nu: Att vara ett med naturen.


Horoskop 2019 – årshoroskop för Oxen.

OXEN 
21 april-21 maj 
Magiska processer har satts igång i ditt liv, som på sikt kommer att ta en ny riktning. Du är redo för förändring och nytänkande, vilket är jättehäftigt. Om vi lägger fokus på det som händer här och nu bör uppmärksamheten riktas mot dig själv och ditt eget mående. Låt din midsommar blir njutbar och romantisk.
Bäst nu: Att vara lite lat.


Horoskop 2019 – årshoroskop för Tvillingarna.

TVILLINGARNA 
22 maj-21 juni 
Du har Venus, kärlekens gudinna, vid din sida och du är charmig, pratsam, rolig att vara med och kan förtrolla alla. Bli inte fartblind i kärlekslivet och flirta med för många på en gång. Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket, du vet. På sikt är det bäst att hålla sig till den som ditt hjärta verkligen längtar efter.
Bäst nu: Våga vara i din sanning.

Av: Margareta Hedin


Lär dig tolka ditt födelsehoroskop! 

I vår onlinekurs Bli din egen astrolog lär du dig att förstå varför du funkar som just du gör. Du får personlig coachning med Damernas Världs astrolog Margareta Hedin, där ni ses online en gång i månaden och hon hjälper dig att förstå ditt födelsehoroskop. Dessutom två timmar filmat material, 43 fullspäckade kursavsnitt, guider till planeternas betydelse i olika stjärntecken och mycket mer! Pris: 1 199 kr.
Läs mer och boka på damernasvarld.se/astrokurs