Årshoroskop 2019 – så blir nya året för just ditt stjärntecken

Foto: iStock

Horoskop 2019! Årshoroskopet för 2019 utlovar ett händelserikt år, inom såväl kärlek som personlig utveckling och karriär. Vår astrolog och bloggare Margareta Hedin har tittat noga på alla stjärntecken och vet vad som väntar för Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna, Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen och Skytten 2019.

Ämnen i artikel:

Horoskop 2019 – årshoroskop för alla stjärntecken (klicka på ditt stjärntecken för att komma direkt till det!)

Årshoroskop 2019: Stenbocken

Årshoroskop 2019: Vattumannen

Årshoroskop 2019: Fiskarna

Årshoroskop 2019: Väduren

Årshoroskop 2019: Oxen

Årshoroskop 2019: Tvillingarna

Årshoroskop 2019: Kräftan

Årshoroskop 2019: Lejonet

Årshoroskop 2019: Jungfrun

Årshoroskop 2019: Vågen

Årshoroskop 2019: Skorpionen

Årshoroskop 2019: Skytten

Här kommer du till månadshoroskopet för alla stjärntecken.

Vill du se horoskopet för 2018 och jämföra om det stämde? Här hittar du årshoroskop för 2018!

 

Horoskop 2019: Stenbockens årshoroskop (22 december–20 januari)

Du är född att leda och förvalta, och det är den stabila, trygga sidan som vi andra ser upp till. Under 2019 griper ödet tag i utvecklingen och ger dig riktigt kaxiga utmaningar och chanser till transformation.

Två förmörkelser som kan komma att skaka om din värld infaller i ditt tecken redan i januari. 1 april har vi ytterligare ett stort tillfälle när Noden möter Pluto. Vart och ett av dessa tillfällen fungerar som katalysatorer eller väckarklockor i ditt liv.

2 och 16 juli är också eklipsdagar som visar dig vägen mot det nya. Att ha tillit till dig själv, att du leds till något bättre och tron på att processen är en gåva till dig är viktigt. Det här är möjligheter som kan leda dig till helt fantastiska ting.

Stenbockens horoskop – kärlek 2019

Under de senaste tio åren har alla tuffa planeter utmanat och prövat dig, med resultatet att du har utvecklats, och nu kan man verkligen säga att du känner dig själv och är redo att möta livet och kärleken på dina egna villkor.

Behovet av att behaga har bleknat, och i dag är det jämlika relationer du söker. Din partner bör vara svaret på din själs längtan efter närhet och passion och samtidigt vara en lojal bästa vän.

Januari kan vara lite skakig i kärlek, och du bör vara en smula passiv. Februari erbjuder ett mysigt klimat med Venus närvarande, och livet leker med dig.

Juli är också en helt underbar månad när vi får se dina ögon glittra och du är på topp. Det kan vara en fin tid för samvaro och romantik.

Stenbockens horoskop – karriär och ekonomi 2019

Det här är ett starkt år för personlig utveckling, och det innehåller en oerhörd potential för dig som söker yrkesmässig och ekonomisk framgång.

Uppdatera Linkedin och cv:t. Detta är ett av två avgörande år och troligtvis det bästa året på väldigt länge. Månens noder och årets alla sol- och månförmörkelser i Stenbocken/Kräftan påverkar dig direkt.

Noderna är ju förknippade med livsödet. Nu snurrar ödets hjul för dig, men det är du själv som styr ditt liv.

 

Horoskop 2019: Vattumannens årshoroskop (21 januari–18 februari)

Kanske tillhör du det privilegierade fåtal som tyckte att 2018 var ett givande år och är så cool och stabil att du kan hålla stånd mot de skakiga yttre influenserna. 2019 erbjuder ett helt annat klimat – det är ett underbart, starkt, stabilt och framgångsrikt år.

Du får se tydliga, positiva förändringar och nya förutsättningar. Viktigast är nu förstås att din styrande planet Uranus från och med mars träder in i Oxen där han blir kvar i sju år, och från den positionen pushar han dig uppåt och framåt. Du kan komma att utvecklas oerhört mycket yrkesmässigt.

Nya tekniker och lösningar gör ditt liv enklare. Du tillhör ju inte dem som gillar förändringar på hemmaplan, men Uranus närvaro för in förändringens vindar i ditt liv.

Vattumannens horoskop – kärlek 2019

Privat är det stilla men kärleksfullt och hemtrevligt i januari och februari. Unga eller singlar kanske söker kärlek, passion och familj och vill sam-tidigt ha en bra karriär och få uppleva lyckan.

Det är mycket i horoskopet som pekar på att du faktiskt kan få alla komponenterna i ekvationen att fungera nu! För tvåsamma får de par som inte är rädda att ändra på sina rutiner och testa nya saker mest ut av detta utvecklande år. I mars besöker Venus ditt tecken, och då väcks ditt inre till liv och du drar till dig bra människor.

Juli–augusti är en underbar tid för kärlek, mys och väl-behag. Allt socialt liv och alla kärleks-relationer påverkas positivt nu. Härligt! Dina relationer blomstrar, och du kan få dina drömmar uppfyllda.

Året avslutas underbart med Venus i ditt tecken igen.

Vattumannens horoskop – karriär och ekonomi

Nu kan arbetsmarknaden och ekonomin genomgå ytterligare förändringar. Det gäller att vara öppen och vilja lära dig nya saker för att kunna hänga med i svängarna. Det är ett möjligheternas år med nya erbjudanden och chanser, allra bäst för dig som vågar välja en ny roll eller våga bli konsult.

Universum ger dig idel chanser, och tiden kan stå för ekonomiskt och karriärmässigt förverkligande.

 

Horoskop 2019: Fiskarnas årshoroskop (19 februari–20 mars)

2019 finns idel potential och chanser till ett förverkligande. Det är viktigt att du själv sätter upp en tydlig målbild, så att universum förstår vad du önskar. Det är förstås Jupiters lyckade position som gör att dina planer kan förverkligas.

Neptunus kopplas också till Jupiter under året, och det gör underverk för din andliga utveckling. Risken som finns är att saker går till överdrift. Du bör hela tiden ha ”verklighetskontrollen” aktiverad, så att du inte låter dig entusiasmeras och dras med och det slutar med att du har byggt luftslott som inte är grundade i verkligheten. Med det sagt kan du se fram emot ett fantastiskt år av strålande utvecklingsmöjligheter.

Fiskarnas horoskop – kärlek 2019

Ijanuari är kaxiga planeten Mars i ditt tecken samtidigt som förmörkelserna infaller. Det är tufft men ger dig råg i ryggen. Dåliga relationer överlever nog inte. Från mars till november ser ditt kärleksliv gynnsamt och löftesrikt ut. Mycket kan handla om uppbyggnad nu – av såväl bostad som karriär.

I din privata sfär är livet underbart, kärleksfullt och välkomnande. För romantiska Fiskar är detta med att ha en varaktig partner vid sin sida väldigt viktigt, och detta år ger universum indikation om att du kan bygga upp en framtid av stål tillsammans med din partner.

Fiskarnas horoskop – karriär och ekonomi 2019

Ditt yrkesår går i gång direkt med heta Mars i ditt andra hus och sätter tonen för 2019. Det är konkreta resultat, yrkesmässiga framgångar och pengar på kontot som du behöver. J

upiters fantastiska läge i ditt karriärhus under ytterligare elva månader är optimalt. Du kan skapa en helt ny tillvaro för dig själv. Sök jobb, ha ditt cv uppdaterat och var öppen för att välkomna lyckan. Årets fem förmörkelser aktiverar ditt nätverkande elfte hus och det kreativa femte – precis den push som du behöver för att förverkliga dig själv.

Underbara Jupiter gör att det också kan vara tur med i bilden och att du kan snubbla över möjligheter. Följ din inre kompass!

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!

Horoskop 2019: Vädurens årshoroskop (21 mars–19 april)

Ditt nya år är fartfyllt, händelserikt och spännande redan från start, när flera ”heta” planethändelser aktiverar allt som är du. Årets första tre månader är den tid som erbjuder mest prövningar, men i detta finns också spänning och dynamik, där utvecklingen driver fram möjligheter som du kanske inte trodde fanns.

I mars lämnar hetsiga Uranus Väduren för alltid, och därefter blir det lättare att skapa harmoni och varaktiga sammanhang oavsett om det gäller relationer, vänskap, ekonomi eller karriär.

Hösten präglas av stabilitet och långsiktiga mål. Sammantaget är 2019 ett härligt år med många positiva händelser och möjligheter till förverkligande.

Vädurens horoskop – kärlek 2019

Januari–februari bjuder på två omskakande förmörkelser och sam-tidigt dundrar planeten Mars genom ditt tecken, så ta det försiktigt och låt inte känslorna fara i väg.

Mars–april är dock underbara månader för nystart, kärlek, förälskelser och delad glädje. Sommaren går i kärlekens tecken, och du har de allra bästa förutsättningar för en lång, het och härlig tid.

September–oktober är attraktionen på topp, och du som har varit singel kommer inte att behöva sakna partner längre. Det är troligt att många upplever en väldigt lycklig tid i höst.

Vädurens horoskop – karriär och ekonomi 2019

Det är ett stort fokus på både dagligt arbete, karriär och ekonomi nu. Efter ett antal mer föränderliga år försöker du bygga upp en framtid av stål, så ord som beständigt och hållbart är lockande.

I början av året är starka förnyande krafter i rörelse, och det kan skapas turbulens på arbetsfronten men också feta chanser som kan plockas upp av driftiga Vädurar.

Under nästan hela året befinner sig Jupiter i din hörna för utveckling och högre studier. Många vill förkovra sig och plugga för att nå sina mål, andra hittar andra vägar, men att toppen är målet är tydligt. Det är ett ytterst produktivt och belönande arbetsår som du har framför dig.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2019: Oxens årshoroskop (20 april–21 maj)

Se fram emot ett innehållsrikt och spännande år som håller ett högt tempo och en entusiasmerade, igångsättande energi som gör livet roligare än det har varit på länge. Nya initiativ och en vilja att nå dina mål är ledord för dig nu. Dessutom erbjuder inte universum något egentligt motstånd, så det finns inga hinder i vägen för dig som vill uppnå dina mål.

Att vara en oföränderlig Oxe är inte en korrekt beskrivning av dig längre, för omdanande, nytänkande Uranus är nu på allvar inne i ditt tecken. Under de kommande sju åren utvecklas du enormt. Nya tankar och behov kommer upp, och du söker helt nya lösningar på livspusslet.

Oxens horoskop – kärlek 2019

Uranus påverkar även ditt emotionella liv, och det är en modigare och friare person som träder fram. Oavsett om du lever i en relation eller är singel är det nu som du lär dig att dela ansvar och att kärleken blir på dina villkor. Du är kärleksgudinnan Venus särskilt utvalda gunstling och attraherar lätt lyckan. För dig är kärleken ett livselixir som du inte kan leva utan.

April–juni är underbara kärleks-månader. Sommaren präglas av lugn och harmoni i relationer.

September–november finns hetta och passion med i bilden. Under 2019 får du uppleva stunder av total sällhet, men det är du som bestämmer när, hur och på vilket sätt.

Oxens horoskop – karriär och ekonomi 2019

Du som har varit länge på din nuvarande arbetsplats kan känna ett behov av förnyelse. Flera av de tunga, kaxiga planeterna befinner sig lite äventyrligt i ditt hus för högre studier.

Hos många Oxar stiger en het önskan efter nya utmaningar. Det kan vara att byta jobb eller att studera något som fördjupar dina kunskaper – se världen via resor, internationellt arbete eller kanske arbeta med människor från andra kulturer.

Vintern och den tidiga våren erbjuder större prövningar än övriga året. Se dem som välkomna kickar som kommit för att väcka dig ur dvalan och göra dig medveten om nya, underbara chanser.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2019: Tvillingarnas årshoroskop (22 maj–21 juni)

Det är ett utvecklande, spännande och roligt år som du har framför dig. Om du vill hjälpa lyckan på traven gör du klokt i att hålla dig framme och visa att du finns. En nypa tur och en sked gudomlig välsignelse blandat med ditt genialiska väsen är receptet på framgång.

Det är ett stort plus att vara lättlärd, snabb i tanken och flexibel – som du. Ta inte på dig för mycket ansvar eller tunga roller. Lyckans smed Jupiter har gynnsamt nog placerat sig mitt emot dig, och under de kommande elva månaderna har du alla möjligheter till självförverkligande.

Tvillingarnas horoskop – kärlek 2019

Det kan vara klokt att fundera över hur du vill att ditt privatliv ska se ut innan du ger dig ut på kärlekens arena. Du kommer nämligen att få allt du vill, och det är ju dumt att dra till sig någon som du inte vill ha – bara för att du kan.

Du, zodiakens glittrigaste person, har ett roligt år framför dig. Underbara Jupiter är i din kärlekshörna under elva av årets månader, och människor dras till dig. Under dessa stjärnor finns en tendens att det blir för mycket av det goda, som att bli förälskad i flera samtidigt.

April–juni är kärleken på topp, och du känner att du lever livet till fullo.

Juli–augusti är något dämpade, medan november erbjuder överraskningar och glädje.

Tvillingarnas horoskop – karriär och ekonomi 2019

För dig som är intresserad av att uppnå förändring, optimera dina möjligheter eller byta jobb är 2019 möjligheternas år. Ingen av de jobbiga planeterna är där och försvårar. Det är en ambitiösare och mer motiverad version av dig som vi ser nu.

I år får du under elva månader massiv hjälp av Jupiter. Ta för dig och förverkliga dig själv. Under året går din styrande planet baklänges (retrograd) vid tre olika tillfällen i vattentecken, vilket är en indikation på att du bör ge dig tid att känna in och uppleva känslan mellan människor, i projekt eller på arbetsplatser.

Känn efter vad som är bra för dig i stället för att din vana trogen anpassa dig efter andra.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2019: Kräftans årshoroskop (22 juni–22 juli)

Det är ett stort år för din personliga utveckling, och fram till våren 2020 mal ödets kvarnar runt dig. Nu lockas du ut ur kräftskalet och fylls kanske av inspiration och glädje när nya möjligheter dyker upp på horisonten.

Själen längtar efter förverkligande, och du manas att söka ditt kall. Mycket talar för att du når det målet, finner din potential och blir den som du är ämnad att vara. Alla årets förmörkelser är till god hjälp i dessa livsomdanande processer. Januari och juli är lite extra utmanande men ändå välgörande på vägen mot framtiden.

Kräftans horoskop – kärlek 2019

Du är zodiakens mest omtänksamma person och knyter nära band till dem du älskar. Försök hitta en lagom balans mellan givande och tagande så att du inte ger bort hela dig.

Januari kan vara en prövande tid, så ta inte det som sker till hjärtat. Februari kommer som en välsignelse till dig, och därifrån blir livet smidigt igen. Du drar till dig bra människor, positiv uppmärksamhet, och är du öppen för kärlek kanske flört och uppvaktning kan komma.

Juli är årets bästa månad för romantiska eskapader, resor och rekreation. Här infaller även två förmörkelser, vilket gör att resultatet inte är givet. Kanske möter du kärleken, eller så kan det leda till att du finner kärleken till dig själv och satsar på att förverkliga dina drömmar.

Kräftans horoskop – karriär och ekonomi 2019

Januari är skakig och erbjuder årets första två förmörkelser vilket kan bidra till ny inriktning. I februari–juni lyser flitens lampa, och det ger goda resultat.

Stressiga planeten Mars rör sig genom ditt tecken hela juni. Med det enorma fokus som du ingjuter i ditt arbete bör du se till att få chansen till total vila under juli–augusti.

September–december går du åter in i en intensiv och utvecklande period men tycks ha lärt dig av vårens eskapader och bränner inte ditt ljus i båda ändarna igen. I december kan du blicka tillbaka på året och ge dig själv en kram och en stolt klapp på axeln.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2019: Lejonets årshoroskop (23 juli–23 augusti)

Det är ett harmoniskt och välmående 2019 som väntar dig. Till skillnad mot förra året saknar detta år de plötsliga momenten och frustrationen som föddes ur känslan att gasa på men inte komma någonstans.

Uranus nydanande krafter ger sig till känna på allvar, och det är ett utvecklande och framför allt roligt år när du kanske vill experimentera, hitta nya lösningar och våga förverkliga dig som människa.

En bonus är att du kommer att ha väldigt roligt under tiden du gör det också.

Lejonets horoskop – kärlek 2019

Du, zodiakens mest varmhjärtade person, mår bäst när du får umgås med andra, ha det mysigt och får dela glädje och kärlek. Familj eller vänner – alla får plats i ditt stora hjärta.

Under våren jagar kärlekens planeter efter varandra genom zodiaken, vilket ger dig mysig samvaro och bra relationer. Sommaren är din tid på året, och juli och i synnerhet augusti är en maxad och magisk tid när du får uppleva stunder av total sällhet. Nu är chansen för en ny kärlek att komma in i ditt liv störst.

Hösten är inte död på kärleksfronten, och oktober–november kommer inte att göra dig besviken.

Lejonets horoskop – karriär och ekonomi 2019

Det är ett fint flöde runt dig i år, och det finns massor av potential här. Du kan förvänta dig gott resultat, beröm, belöningar och förbättrad ekonomi genom det arbete du lägger ner.

Årets fem förmörkelser kommer att direkt beröra ditt hårt arbetande sjätte hus. Samtidigt kommer även Uranus att bilda en vinkel till allt som är du, och dessa röster kommer alla att påminna dig om att du är på väg uppåt och framåt i ditt yrkesliv. Förvänta dig en spännande utveckling!

Det är tydligt att du har lite nya tankar och idéer om framtiden som du vill sjösätta. Hösten är den perfekta tiden för att ta nya kliv.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2019: Jungfruns årshoroskop (24 augusti–22 september)

2019 är ett både intensivt, innovativt och intressant år, eftersom alla de utmanande planeterna är jordtecken hela året. Planeterna erbjuder fullt pådrag som leder till personlig utveckling.

Årets fem förmörkelser påverkar ditt elfte hus och rimmar fint med att Uranus manar dig att välkomna nya tekniker, moderniteter och tankar. Dina cirklar blir vidare och din kunskap uppdaterad.

Att expansiva Jupiter samtidigt skickar sina mirakulösa strålar åt ditt håll gör detta till ett möjligheternas år. Det hjälper dig att hitta det perfekta jobbet, som ger dig både stimulans och den frihet du söker.

Jungfruns horoskop – kärlek 2019

Det är mestadels harmoniska, lyckosamma influenser i dina relationer i år. De gamla relationerna finns kvar men har möjlighet att växa och utvecklas. Du som har en fast partner i ditt liv gör klokt i att låta din darling få inblick i vad som händer runt dig.

Roliga impulser kommer in och nya människor berikar ditt liv.Du har mjuka, drömmande Neptunus i din kärlekshörna även detta år. Att härliga Jupiter finns med är förstås jätteroligt, eftersom det nu kan komma roliga överraskningar till dig i kärleken.

Om allt känns för bra för att vara sant bör du vara sunt skeptisk till nya partners till dess att de bevisat sig vara äkta. Neptunus/Jupiter-kombinationen är känd för att slå blå dunster i ögonen.

Jungfruns horoskop – karriär och ekonomi 2019

Yrkesmässigt är detta ett starkt år. Kanske kommer du att ta tillfället i akt och satsa på vidareutbildningar och kompetenshöjande kurser. Kanske är du en av de många som vågar satsa på eget företagande.

Det är idel rörliga, innovativa och utvecklande idéer med i bilden. Om du sjösätter dina idéer och lägger till lite energi ska du se att du får medvind i dina segel. Det du gör nu ger ringar på vattnet, och vips sprids ditt goda namn och de yrkesmässiga chanserna öses över dig.

Stannar du kvar på ditt gamla jobb går det dig väl i händer men självklart i en välkänd struktur.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2019: Vågens årshoroskop (23 september–23 oktober)

Se fram emot ett innehållsrikt och spännande år med massor av möjligheter. För den trendkänsliga Vågen gäller det att vara flexibel, nyfiken och släppa taget om det som inte längre gagnar dig.

Alla de kardinala tecknen (du är ett av dem) är prövade av Pluto, Uranus, Saturnus och Månens noder som är med och skapar nyttiga och utmanande men tuffa processer. Det här är inte så lätt för dig som vill att allt ska vara som förr. Januari och juli är årets förmörkelsesäsonger då saker ställs på sin spets, vilket driver fram händelser och personlig utveckling.

Om du gillar att växa som människa och förändras är det fantastiskt!

Vågens horoskop – kärlek 2019

Kärleken är ditt livselixir, och de flesta Vågar vill leva i en livslång tvåsamhet. De senaste tio åren har stjärnorna varit utmanande, och även 2019 innehåller skakiga moment.

Det kan vara klokt att hålla en låg profil i kärleken i januari. I februari är stämningen i dina relationer åter mysig.

April–maj är underbara månader då Venus befinner sig i ditt romantiska kärlekshus. Här kan kärleken blomma upp i befintliga relationer eller en helt ny person komma in i ditt liv.

Sommaren är en avkopplande och härlig period när du mår bra och känner dig till freds.

I höst är förutsättningarna för varaktiga relationer optimala, och du ger dig hän på riktigt! September–november är utan tvekan årets bästa kärleksmånader, då attraktionen är på topp.

Vågens horoskop – karriär och ekonomi

Årets samtliga fem förmörkelser påverkar ditt tionde karriärhus och även det fjärde huset, som står för hemmet.

Är du öppen för att studera, byta jobb, kanske till och med förändra hela din tillvaro? För den modiga som vågar satsa på sig själv och sin egen utveckling är 2019 ett gynnsamt år.

Ekonomin ser också ut att utvecklas bra under hösten. Det är troligt att du får bra erbjudanden och chanser. Låt dig inte omedelbart smickras, utan fråga dig vad som gör dig lycklig innan du tackar ja till en tung roll. Du har medvind i dina segel och skördar framgångar.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2019: Skorpionens årshoroskop (24 oktober–22 november)

Detta år är raka motsatsen till det föregående, som astrologiskt var ett ytterligheternas år. 2019 söker själen trygghet, och kanske finns där en längtan att hitta hem till dig själv. Här finner du en lätthet, hopp och optimism. Kanske vill du utveckla din andlighet eller din kreativitet nu.

Oavsett om det är konst, musik, design eller något annat uttryck som du dras till är det massor med fantasi och glädje som kommer till dig.

I maj har Uranus hunnit en bit in i ditt sjunde hus, och du kommer att uppleva en befriande, skön känsla när du bryter dig loss från gamla strukturer och ger det okända en chans. Det är så mycket roliga influenser som kommer in!

Skorpionens horoskop – kärlek 2019

Om du levde i passionen förra året är ditt förhållande till kärleken 2019 mer avslappnat. Du kastar dig inte in i det med hull och hår, utan håller en hälsosam distans, för i år är du nummer 1 i ditt liv.

Det här leder till att din partner känner att något har förändrats och söker få tillbaka ditt intresse. Astrologiskt uttrycker Mars din djuriska kraft, din magnetism och din förmåga att attrahera. 15 februari–1 april samt 20 november–31 december är den energin på topp.

Romantiken blommar i maj, juni och oktober, och hösten är en välsignad tid. I oktober är underbara Venus tillbaka hos dig. Sammantaget är detta ett underbart år som går i kärlekens och harmonins tecken.

Skorpionens horoskop – karriär och ekonomi

För många innebar det gångna året en yrkesmässig triumf, eller kanske kom dina fina resultat från kombinationen av envishet och hårt arbete.

Under 2019 vinner Uranus allt mer mark, vilket inspirerar dig till nya stordåd. Du söker nya utmaningar, och nu törs du släppa dina gamla invanda hjulspår och testa nytt.

Håll ett vaksamt öga öppet för nya sätt att jobba och på metoder eller tekniker som fångar din uppmärksamhet. Att Jupiter tillbringar elva månader i ditt ekonomiska andra hus är verkligen hälsosamt för bankkontot, som kan få möjlighet att växa till sig lite.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!

 

Horoskop 2019: Skyttens årshoroskop (23 november–21 december)

Oerhört mycket roligt väntar dig 2019, och Skytten är den absoluta vinnaren. Expansiva, generösa Jupiter, din egen styrande planet, befinner sig på hemmaplan i sitt eget tecken där han stortrivs och kan uttrycka sig och komma till sin rätt ända fram till 2 december.

Under detta de magiska möjligheternas år utvecklas du enormt och tar stora steg uppåt och framåt. Livet blir större, färgrikare och härligare. Det är ren och skär tur med i bilden här.

Skyttens horoskop – kärlek 2019

Välkomna alla förändringar och chanser och se dem som kosmiska gåvor. Neptunus närvaro under året kopplar upp dig mot dina drömmar, och Jupiter ger dig möjligheten, turen och mod att förverkliga.

Generellt är detta ett underbart år för kärlek och äventyr. När det kommer till dig och kärlek är det viktigt att du specificerar dina drömmar, önskningar och mål så att den person som du vill ha attraheras till dig. Det här skulle mycket väl kunna vara den tid när dina drömmar blir uppfyllda och du får allt du vill ha.

Kanske tror du att du vill ha kärleken i form av en fast partner men står kort efteråt på en internationell flygplats med biljetter i handen till ett exotiskt resmål – och partnern är visst inte med på resan? Juni och november är de bästa kärleksmånaderna.

Skyttens horoskop – karriär och ekonomi 2019

Januari–november ökar ditt självförtroende, och du är redo att ta nästa steg yrkesmässigt. Förbered såväl ditt cv som din garderob så att du är redo att kliva ut i framgången.

Trots att lyckans planet är på din sida krävs att du aktivt söker chanser och tar tag i möjligheterna när de fladdrar förbi. Tro på mirakel och ta chanserna som erbjuds på allvar. Det är nu eller aldrig, och du bör inte tveka att ta steget som du så länge har funderat på.

Under årets sista månad glider Jupiter in i ditt andra hus, och nu bör den ekonomiska utvecklingen vara synlig på kontot. Januari och juli innehåller instabilitet och är inte lika bra som övriga året när det gäller att ta chanser eller pröva jobb.

Klicka här för att komma till Damernas Världs Astroblogg där du läsa mer om horoskop och ditt stjärntecken!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 165 000 kvinnor - läs Damernas Värld! Se erbjudande!