Horoskop: Så blir maj och juni

Vad står i stjärnorna under maj och juni? Vad säger horoskopet om kärlek , lycka och karriär? Vad bör du göra och vad bör du låta bli? Få svaren efter klicket. 

Av: Astrolog Eva Bladh
Illustration: Therese Lundell 

TVILLINGARNA21 maj–20 juni   
Perioden blir händelserik och du har fullt sjå att hinna umgås med vännerna. Ett spontant infall blir lyckosamt. En egenskap som du sett som en svaghet visar sig vara till din fördel. Ditt största problem verkar vara att huvudet är så fullt av tankar att du inte märker alla uppskattande blickar du får.Månadens råd: Mental träning, att skapa positiva målbilder, kan vara något för dig.

KRÄFTAN
21 juni–22 juli
Du är väldigt lättpåverkad just nu och har ovanligt stor aptit på lyx och njutning. Om plånboken tillåter kan du se fram emot ut-svävande shoppingrundor. I annat fall gör du klokt i att undvika butiker nu. Du löser en ambivalens mellan två lockande alternativ genom att helt enkelt välja det bästa av båda.Månadens råd: Sköt om dig. Det är en bra tid för yoga, mindfulness och meditation.

LEJONET23 juli–22 augusti
På jobbet är du ambitiös och har stora planer. Därför blir du frustrerad över att en viss fråga tar så lång tid att reda ut. Även privat händer något som kräver en hel del tänkande och där ligger lösningen i dina händer. I juni blir det lugnare. Då får du möjlighet att ägna dig mer åt dig själv och dina intressen.
Månadens råd: Ingen annan ger dig det du behöver, var inställd på att ta för dig.

 JUNGFRUN
23 augusti–22 september
Ditt strategiska tänkande är oftast en fördel men nu finns det risk att du fastnar i ett alltför intellektuellt resonemang. Slappna av och se frågan ur ett högre perspektiv, då upptäcker du svaret. Perioden är gynnsam ur kärlekssynpunkt. Intimt fungerar du särskilt bra i maj. Är du singel, håll ut. Snart kommer din chans.Månadens råd: Lyssna till ditt hjärta och låt glädjen vägleda ditt beslut.

VÅGEN
23 september–22 oktober
För alla tecken, men speciellt vågen, är det en gynnsam tid för festligheter, framför allt bröllop och ingående av partnerskap. Du som redan har en relation vill komma ett steg vidare. Lösningen är individualitet, att ge båda parter tillräckligt med utrymme för sina egna intressen. Singlar har chans att möta någon nu.Månadens råd: Om du känner dig ensam beror det på att du behöver få vara det en tid.

SKORPIONEN23 oktober–21 november
En fråga som berör livssituationen aktualiseras och du kan behöva prova dig fram innan du hittar rätt. Det är möjligt att det tar lite tid innan du känner dig helt bekväm med det som sker, men den avgörande insikten kan också komma blixtsnabbt. För oktoberfödda skorpioner ser perioden ut att bli särskilt betydelsefull.Månadens råd: Ett känslomässigt upptinande närmar sig. Är du redo att välkomna det?

SKYTTEN22 november–21 december
Det finns risk att tankarna irrar omkring så att du har svårt att njuta fullt ut av den spirande försommaren. Men en viss person är inställd på romantik och om du är på samma våglängd väntar en underbar tid. Din ärliga rakhet är en beundransvärd egenskap men i en viss fråga når du längre med hänsynsfull diplomati.
Månadens råd: Avsätt tid i din kalender för att bara njuta och ladda batterierna.

STENBOCKEN22 december–19 januari
Givande samtal med en likasinnad ger inspiration inom ett område som ligger dig varmt om hjärtat. Intimt är du i form i maj. I juni värderar du andra aspekter av kärleken högre. Det är en gynnsam tid för dig som roas av praktiska och kreativa sysslor men också för dig som trivs bäst i en vilstol med en drink i handen.Månadens råd: Några väl valda ord från din mun kan bli balsam för en sargad själ.

VATTUMANNEN20 januari–19 februari
Perioden handlar mycket om kommunikation och utbyte av idéer. En middag eller dejt blir lyckad, vilket till stor del beror på din charm och förmåga att underhålla. Det som möjligen kan förmörka tillvaron är att du lätt blir stressad, framför allt under återstoden av maj.
I juni känner du dig friare och mer avspänd. Månadens råd: Avsätt tid för att bara vara, så att du kan finna en inre harmoni.

FISKARNA20 februari–20 mars
En känslig fråga ställs på sin spets och den som har nyckeln för att komma vidare är du. Din intuitiva förmåga att genomskåda hyckleri kan bli användbar. Runt månadsskiftet finns det risk att du drabbas av trötthet eller tvivel på din förmåga. Någon som känner dig väl ger dig hoppet och självförtroendet tillbaka. Månadens råd: Gör en lista över dina positiva sidor och titta på den varje dag.

VÄDUREN 21 mars–19 april
Något som har stressat dig reds ut och det blir lättare att koppla av och njuta av de ljuvliga försommarkvällarna. Du får också en chans att komma över något du upplevt som svårt eller varit rädd för. Rutinuppgifter tråkar ut dig, i stället vill du prova något nytt och en förändring visar sig vara precis vad du behöver. Månadens råd: Gör just det som du har längtat efter men inte unnat dig eller vågat.

OXEN 20 april–20 maj   
Återstoden av maj bjuder på så många möjligheter att det kan vara svårt att välja. Men metodisk som du är kommer du att lösa situationen på bästa möjliga sätt. Juni blir lugnare och du passar på att köpa ett och annat som du länge kommer att glädjas över. För singlar ser veckan kring månadsskiftet särskilt lovande ut.Månadens råd: Ta din del av ansvaret för en viss relation, varken mer eller mindre.

AV ASTROLOG EVA BLADH

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!