Horoskop: Så blir mars!

Hur blir mars för din del? Vad händer i karriären och kärleken? Vad bör du göra och vad bör du låta bli? Läs svaren i ditt horoskop efter klicket.

Av: Astrolog Eva Bladh
Illustration: Therese Lundell

PSST ... Du missar väl inte de specialdesignade armbanden med månadssten av Sophie by Sophie i DV-shoppen?VÄDUREN 21 mars–19 aprilDu omges av nyckfulla energier och får vara beredd på att vad som helst kan hända. Först känns det kaotiskt, men när du vant dig upptäcker du ett fyrverkeri av äventyr. Kär­leken går inte att kontrollera, nu är det öppenhet och improvisation som gäller.Månadens råd: Släpp tanken på hur allting borde vara och se möjligheterna i stället.

OXEN 20 april–20 majDu har haft fullt upp med egna angelägenheter och sällskapslivet har stått på sparlåga. Nu är du saknad, inte minst av någon som uppskattar dina praktiska råd och lugnande inverkan. Vänskap är dyrbart, men du längtar efter något mer och om hjärtat får styra ska du se att du snart är kär.
Månadens råd: Jordnära ting, som dina krukväxter eller ett kafébesök, ger avkoppling.

TVILLINGARNA 21 maj–20 juniNär det gäller karriären bör du jobba på att stärka bilden av dina förtjänster. Din snabbtänkthet är oftast till fördel men den är frustrerande för sådana som är långsammare. Genom att låta folk tala till punkt vinner du poäng. Privat har du allt du kan önska, mer än ett hjärta värms av din närvaro.Månadens råd: Känn att du är en drottning och varje dag en ny pärla i ditt halsband. 

KRÄFTAN 21 juni–22 juliEn konflikt anas någonstans under ytan, sannolikt på din arbetsplats. Men i stället för att ge ett verbalt tjuvnyp när andra hör på väljer du att tala ut i enrum och allt reder ut sig. Privat ser det ljust ut. Du målar kärlekens landskap med breda pensel­drag som suddar ut smådetaljer och ger utrymme för ljuv romantik.Månadens råd: Känn att du är kärlekens gudinna med förmåga att förtrolla.

LEJONET 23 juli–22 augustiDin förmåga att med värme ta fram det bästa hos omgivningen är unik och just nu är du sannerligen briljant. Själv kanske du inte märker det, upptagen som du är av en angelägen fråga. Men låt den vila lite. Svaret kommer när du slutar fundera och låter kärlekens ljuva musik fylla sinnet. Då blir allting möjligt. Månadens råd: Öva på att uppskatta dina goda sidor mer, då får de anledning att växa.

JUNGFRUN 23 augusti–22 septemberAlla sysslor kräver extra stor omsorg den här perioden. Din noggrannhet och känsla för detaljer kommer till sin rätt och du får väl­förtjänt uppskattning på jobbet. Även privat blommar du upp, framför allt om du låter hjärtat ta ledningen. Det som börjar som vän­skap kan utvecklas till just det du längtat efter.
Månadens råd: Livet ger dig bara utmaningar du är mogen för. Tro på din förmåga!

VÅGEN 23 september–22 oktoberEfter en tid av oreda längtar du efter lugn men var beredd på att det dröjer ännu ett tag och att inget blir sig riktigt likt. Känslan av ordning och välbefinnande återkommer men på ett nytt och uppfriskande vis. Även kärleken kan vara förvirrande just nu men allt ljusnar när du lyssnar till hjärtats röst.
Månadens råd: Visst kan ett nytt plagg ge ett lyft men viktigast är ändå ditt leende!

SKORPIONEN 23 oktober–21 novemberSom kollega är du lojal, din förmåga till engagemang är stor, och som kärlekspartner är du passionerad. Men kom ihåg att ge dig själv utrymme också. Med din intensiva personlighet blir du annars lätt utbränd. Periodens början kan kännas förvirrande men 17 mars inträffar en vändpunkt och snart ser du allt klarare.Månadens råd: Förkasta inte alternativ som du tidigare ratat, de kan bli till nytta.

SKYTTEN 22 november–21 decemberEfter en oviss tid börjar saker och ting reda upp sig och blir rentav bättre än tidigare. Du får en inre balans som gör att jobbet flyter på bra och fritiden blir givande även när du inte är ute på vilda äventyr. Din harmoni är bra för kärlekslivet. Du får en mer sensuell utstrålning och ökad förmåga att njuta.Månadens råd: Begrunda konsekvenserna av ett ständigt sökande efter något annat.

STENBOCKEN 22 december–19 januariDet är möjligt att en byråkrat av något slag blir ett tillfälligt hinder i din väg, men med lite tålamod lyckas du snart ta dig runt det. För­delen med fördröjningarna som uppstår under den här perioden är att du får betänketid och kan göra smarta justeringar. En privat konflikt kan lösas med kärleksfull kommunikation.Månadens råd: Tänk hur våren skulle vara om bara den duktigaste fågeln fick sjunga.

VATTUMANNEN 20 januari–19 februariFörmågan att utnyttja varje möjlighet gör ditt liv intressant och de närmaste veckorna får du chans att sätta extra krydda på tillvaron. Något som varit fördröjt reder ut sig och visar sig ha varit väl värt att vänta på. Ditt rika kontaktnät kommer till nytta. Du får en ovanligt trevlig tid och eventuellt en kortare resa. Månadens råd: Nu kan du vara en bro som leder till ökad förståelse mellan människor.

FISKARNA 20 februari–20 marsPerioden lämpar sig utmärkt för vila och eftertanke. Det är också dags att genomföra vissa förändringar, varav några blir bestående. En plan tar form och resulterar i något som stärker din image. Helgen 9–11 mars ser ut att bli speciell på något sätt. Om du har en dold talang är det möjligt att den visar sig nu. Månadens råd: Ta chansen att släppa något gammalt och få en kreativ förnyelse.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + Clarins produkter & necessär. Köp nu!