Foto: iStock / Magasin = Damernas Värld

Veckans horoskop 23-27 september – så blir din vecka 39

Damernas Världs astrolog Margareta Hedin ställer ditt horoskop för vecka 39 2019. Skorpionen har chans att fixa till saker som har gått snett (både ekonomiskt och i kärlekslivet) och Oxen bör vara uppmärksam på att kärleken kan blomstra extra nu. 

Vad står skrivet i stjärnorna för dina kommande sju dagar? Klicka här och kom till veckans horoskop med Damernas Världs astrolog Margareta Hedin. Väduren rekommenderas satsa på en ny start, Skorpionen har chans att fixa till saker som har gått snett (både ekonomiskt och i kärlekslivet) och Oxen bör vara uppmärksam på att kärleken kan blomstra extra nu.

Klicka här för att läsa horoskopet för vecka 39 2019!

 

LÄS OCKSÅ: Årshoroskop 2019 – så blir året för just ditt stjärntecken

 

Vill du få en mer ingående och personlig guidning i hur du ställer ditt egna horoskop och insikt i astrologins spännande värld? Då kan vår kurs ”Bli din egen astrolog” vara något för dig! Klicka här eller på bilden för att veta mer:

Foto: Istock

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!