Månadens horoskop – så blir din oktober

Foto: Jason Lloyd-Evans/Shutterstock

Damernas Världs astrolog Margareta Hedin bakom Astrobloggen ger dig månadens horoskop för oktober. Här finns horoskop för 5 alla stjärntecken: vattumannen, fiskarna, väduren, oxen, tvillingarna, kräftan, lejonet, jungfrun, vågen, skorpionen, skytten och stenbocken.

Ämnen i artikel:

Vår astrolog Margareta Hedin bakom populära Astrobloggen presenterar det aktuella horskopet, som gäller för perioden 8 – 21 oktober. Mars och Venus är på besök i varandras hemtecken, vilket förstärker båda planeternas energi. Vi befinner oss i en härlig, produktiv tid med en motiverande fullmåne 13 oktober. Saker kulminerar och ger resultat!

Vill du även läsa ditt årshoroskop för 2020? Här hittar du Margaretas årshoroskop, med fokus på kärlek och karriär. 

Månadens horoskop oktober: Vågen (22 september – 23 oktober)

Foto: Istock

Det här är din tid på året och heta Mars ger dig karisma och självförtroende. Du är motiverad och sugen på att komma lite längre. Det är stora chanser att du får som du vill – men driv inte dig själv för hårt. Ge inte alla dina krafter till jobbet utan se till att fördela din gracer och låt alla delar av ditt väsen få blomma ut.
Bäst nu: Privatlivet.

Månadens horoskop oktober: Skorpionen (24 oktober – 22 november)

Foto: Istock

Du har vacker energi i ditt horoskop. Rikta dig utåt och ta vidare cirklar i livet, för detta är möjligheternas månad. Stimulerande planeter hjälper dig att finna de rätta orden och attraherar till dig bra situationer och personer. Rikta in dig på vem eller vad du vill ha och du ska märka att du inte möter motstånd.
Bäst nu: Attraktionslagen.

Månadens horoskop oktober: Skytten (23 november – 21 december)

Foto: Istock

Det är tid att återknyta till dina kontakter, nätverka och samarbeta. Även en frihetsälskande person som du behöver andra människor för att komma vidare i livet, och du bör ha fokus på utveckling, expansion och glädje. Det finns jättebra möjligheter runt dig nu, och under två månader kan nya tankar och idéer ta fart.
Bäst nu: Du har tur.

Månadens horoskop oktober: Stenbocken (22 december – 20 januari)

Foto: Istock

Den kommande perioden är ingenting för latmaskar eftersom flera planeter besöker din karriärhörna. Ambitiösa du antar utmaningen, och skeenden nu är bara förspelet till allt som händer i ditt liv senare under året. Du är på väg in i en ny epok av enorm utveckling . Det är troligt att du avancerar och tar en tydligare roll.
Bäst nu: Att ta hand om dig själv.

Månadens horoskop oktober: Vattumannen (21 januari – 18 februari)

Foto: Istock

Nya tider kräver att nya planer och visionära idéer kan dyka upp, och du är inte den som gillar att ända på saker i onödan. Kaxiga Mars sätter bollar i rullning och mycket lossnar nu. Nya spännande uppdrag eller lärdomar kan utvecklas ur detta. Ta inte på dig för mycket nytt om du inte kan släppa taget om det gamla.
Bäst nu: Förnyelse.

Månadens horoskop oktober: Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Foto: Istock

Det är en viktig men krävande tid och det går riktigt bra för dig. Se upp med avundsjuka personer som inte unnar dig din framgång. Att jämföra dig själv med andra är slöseri med tid och du bör jobba på din självkänsla. Genom att hålla huvudet högt och möta världen med ett leende ändrar du stämningen runt dig helt.
Bäst nu: Du hittar din harmoni.

Månadens horoskop oktober: Väduren (21 mars – 20 april)

Foto: Istock

Se fram emot en motiverande och kul tid när livet rullar på snabbt, kanske till och med för snabbt. Ta inte på dig för mycket, för här syns en tendens att bränna ljuset i bägge ändar. Det är mycket känslor i gungning, och kärlek och relationer upptar dina tankar. Sätt gränser och se till att det finns balans i givandet och tagandet.
Bäst nu: Passionen.

Månadens horoskop oktober: Oxen (21 april – 21 maj)

Foto: Istock

Du tycks vara programmerad för framgång och tar dig an livet med entusiasm och en intensitet man sällan ser hos dig. Kärlekens planet lyser stark och det är sensualitet och mjuka värden som gäller. Du söker harmoni, men det är i mötet med andra du skördar framgång. Lita på att intuitionen leder dig rätt.
Bäst nu: Att tala från hjärtat.

Månadens horoskop oktober: Tvillingarna (22 maj – 21 juni)

Foto: Istock

Du är i toppform och kan spela ut hela ditt register när du skojar, flirtar och får andra på bra humör. Det är en tid för förnyelse och inspiration så var uppmärksam på trender, hintar och förfrågningar. Romantik kan vara med i bilden så klä upp dig och se till att folk vrider på huvudet när du går förbi. Du får positiv uppmärksamhet.
Bäst nu: Att inte säga allt.

Månadens horoskop oktober: Kräftan (22 juni – 22 juli)

Foto: Istock

Universum ger ganska hetsig energi så dina dagar är innehållsrika och troligen inte utan stress. Det finns risk för friktion i dina relationer så gå varsamt fram. Positivt med detta är att korten läggs på bordet och kommunikationen blir rakare. Din själ mår  gott av att pyssla, eller att mysa med nära och kära.
Bäst nu: En sann vän.

Månadens horoskop oktober: Lejonet (23 juli – 23 augusti)

Foto: Istock

Det kan vara svårt att locka ut dig ur den bekväma lejonkulan men tvinga ut dig själv så minns du hur kul det är att umgås med goda vänner. Venus har ett finger med i spelet, du har bra vibrationer och drar till dig nya möjligheter. Din nyfikenhet på en person väcks, någon som du kan få möjlighet att lära känna närmare.
Bäst nu: Ödet.

Månadens horoskop oktober: Jungfrun (24 augusti – 21 september)

Foto: Istock

En stimulerande höst väntar, men innan du ger dig ut i det sociala livet kan du behöva kavla upp ärmarna och jobba. Gör inga uppoffringar för andras skull – du behöver kraften till dig och din utveckling, och tiden kräver fokus på yrkeslivet. Många får nya arbetsmöjligheter nu eller känner lusten att söka sig vidare.
Bäst nu: Flirten.

Lär dig att tolka ditt födelsehoroskop!

Foto: Damernas Värld

I vår onlinekurs Bli din egen astrolog lär du dig att förstå varför du funkar som just du gör. Du får personlig coachning med Damernas Världs astrolog Margareta Hedin, där ni ses online en gång i månaden och hon hjälper dig att förstå ditt födelsehoroskop. Dessutom två timmar filmat material, 43 fullspäckade kursavsnitt, guider till planeternas betydelse i olika stjärntecken och mycket mer! Läs mer och beställ kursen här. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 165 000 kvinnor - läs Damernas Värld! Se erbjudande!