Så blir april 2013 enligt stjärnorna

Hur blir april för din del? Vad händer i karriären och kärleken? Vad bör du göra och vad bör du låta bli? Få svaren i ditt horoskop efter klicket. 

Av: Astrolog Eva Bladh
Illustration: Therese Lundell 

PSST ... Du missar väl inte de specialdesignade armbanden med månadssten av Sophie by Sophie i DV-shoppen?VÄDUREN 21 mars–19 aprilDe närmaste veckorna blir händelserika. Du är full av energi och idéer och tar initiativ till något som är uppfriskande nytt. Tiden kring påsk ser ut att kunna bli en av vårens höjdpunkter. Perioden är som gjord för fest, gemenskap och nöjen. För dig som är singel blir det kanske också något mer. Månadens råd: Kom ihåg att vila ibland, njutningen blir större när du är avslappnad.

OXEN 20 april–20 majFör oxar som känner sig lite ur balans kan det vara skönt att veta att energin åter­vänder inom en snar framtid. En grupp­aktivitet eller ett socialt nätverk ger inspiration och kan leda till en ny, spännande kontakt. Påsken blir fin eftersom du firar den med någon som verkligen uppskattar dig.
Månadens råd: Öva på att uppskatta dina goda sidor mer, då får de anledning att växa. 

TVILLINGARNA 21 maj–20 juniPerioden bjuder på oanade möjligheter och du gör något du aldrig testat förr. Det är en gynnsam tid för föreningsverksamhet och sällskapsliv. En gruppaktivitet av något slag blir en inspirerande energikick och det är möjligt att du gör en ny, intressant bekantskap. Lyckodagar: 13–15 april.Månadens råd: Fortsätt att vara dig själv. Du är en positiv tillgång för omgivningen.

KRÄFTAN 21 juni–22 juliDu har mycket att göra och längtar efter att få koppla av men eftersom du vill lite mer än vad som är möjligt finns det risk för att även den planerade ledigheten blir stressig. Det är viktigt att du sållar bland aktiviteterna och ser till att vara i balans. Då kan tiden kring påsk bli riktigt underbar.Månadens råd: Var försiktig med alkohol och låt måttligheten vara din ledstjärna.

LEJONET 23 juli–22 augustiPerioden blir spännande på ett harmoniskt vis. Något sker som vidgar dina vyer och ger ett bestående minne. Det är en bra tid för såväl resor som djupsinnigt tankeutbyte och hemmamys med en bra bok. Du får inspiration och nya krafter. Kärleken blommar och många singellejon är omgivna av beundrare. Månadens råd: Tillåt dig att bli imponerad av din intuitiva visdom och kreativitet.

JUNGFRUN 23 augusti–22 septemberDu är inne i en period av personligt växande och antar en utmaning som gör att du får visa din styrka. Genom att klippa ett hämmande band vinner du ökad energi som kan vara känslomässig, mental eller sexuell. En chans att göra något ovanligt ger en befriande känsla av pånyttfödelse.
Månadens råd:  Avvakta med viktiga affärer. Du är ovanligt riskbenägen nu. 

VÅGEN 23 september–22 oktoberEn viss person försöker involvera dig i sina egna intressen men du tvekar eftersom du hade planerat något annat. Lösningen är ny­­tänkande. Ta vara på det som ger ökad glädje och energi. Det är en mycket gynnsam tid för personlig tillväxt, ovanliga aktiviteter och
kärleksäventyr. Påsken ser ut att bli underbar.
Månadens råd: Var förstående och sträva efter jämlikhet och harmoni i varje relation.

SKORPIONEN 23 oktober–21 novemberNu ligger fokus på hur du hanterar det dagliga livet och din hälsa. Vissa skorpioner får erfarenheter som antyder att livsstilen, samarbetsförmågan eller de dagliga rutinerna behöver korrigeras. De som redan följer en bra kurs kan lugnt fortsätta som förut. Övriga får chans att göra något som ökar energin och glädjen.Månadens råd:  Öka ditt välmående med ett hälsosamt val. En gång är bättre än aldrig.

SKYTTEN 22 november–21 decemberPerioden blir äventyrlig på ett harmoniskt vis. Det är en gynnsam tid för såväl nöjesresor som kärlek och ljuv romantik. Din livsglädje gör dig attraktiv och om du inte redan är upp över öronen kär kommer du snart att bli det. Just nu är du ovanligt spontan och kreativ och behöver ge uttryck för ditt hjärtas längtan.Månadens råd: Ta det lite lugnt då och då, att vara utvilad gör njutningen större.

STENBOCKEN 22 december–19 januariDu är inne i en kreativ period och har stort behov av att få göra saker på ditt eget vis, vilket kan vara irriterande för vissa. Men med lite uppfinningsrikedom lyckas du avvärja en hotande konflikt. Du hjälper någon att befria sig från en sexuell hämning, vilket leder till ett oförglömligt fyrverkeri av kärleksenergi.Månadens råd: Se det som en utmaning att uttrycka din vilja så att harmonin består. 

VATTUMANNEN 20 januari–19 februariVarför vänta om du vill att något viktigt ska hända? Nu har du modet att göra extraordinära bedrifter. Perioden präglas av intensiv och givande kommunikation, både på arbetet och privat, och chansen är stor att allt går som du vill. Du har också möjlighet att göra en ny, intressant bekantskap.Månadens råd: Du kan alltid välja om du vill försöka förverkliga dina idéer eller ej.

FISKARNA 20 februari–20 marsDu finner ett nytt och bättre sätt att hantera en situation som har börjat kännas obekväm. Det kan exempelvis vara att du för första gången säger nej till någon som alltför ofta utnyttjat din medkänsla och hjälpsamhet. Nu har du kraft att stå för din egen sanning. Det är också en gynnsam tid för återhämtning. Månadens råd: Låt lekfullheten leda dig till en oväntad skatt av närhet och glädje.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + Clarins produkter & necessär. Köp nu!