Så blir din september 2013 enligt horoskopet

Hur ställer sig stjärnorna och hur startar hösten 2013 för din del? Här är vårt horoskop för den 27 augusti – 17 september 2013.

AV ASTROLOG EVA BLADH

JUNGFRUN

23 augusti–22 september

Några händelserika dagar väntar och tack vare din goda organisationsförmåga kommer du att ha läget under kontroll. Venus position ger en längtan efter njutning. Det är en gynnsam tid för romantik men också för affärer. Du investerar i något som kommer att göra vardagen lite bekvämare. 5 september blir speciell.

Månadens råd: Slösa med uppmuntran och beröm. En viss person behöver din värme.

Ädelsten: Safir.

VÅGEN 

21 september–22 oktober

Efter några hektiska arbetsdagar blir det lugnare och du får mer tid för vännerna. Perioden är lämplig för allt som ger njutning och skönhet. Du har en stark dragning till det extravaganta och det finns risk för frustration över ekonomin, som kan bli lite trängd. Kärleken är däremot obegränsad, det är bara att ta emot.

Månadens råd: Jämför inte med vad andra har. Gläds åt det som är ditt.

Ädelsten: Turmalin.

SKORPIONEN 

23 oktober–21 november

Några aktiva veckor väntar och noggrann planering krävs. Allt kommer att ordna sig men det tar längre tid än du tror. På arbetet känner du dig motarbetad men genom att kompromissa finner du en bra lösning. När det gäller kärleken grubblar du i onödan. Mot slutet av september finns det potential för en riktig passion.

Månadens råd: Ta en andningspaus och sök efter det vackra och positiva omkring dig.

Ädelsten: Topaz.

SKYTTEN 

22 november–21 december

Du omges av harmoniska energier som stimulerar din reslust och viljan att göra nya upptäckter. På jobbet är du en stor tillgång. Privat tar du en chans och får ett överraskande resultat. Din naturliga avspändhet gör dig alltid omtyckt men just nu är du ovanligt attraktiv. Utsikterna för kärlek och romantik är goda.

Månadens råd: Fortsätt att vara dig själv. Din ärliga rakhet vinner i längden.

Ädelsten: Lapis lazuli.

STENBOCKEN 

22 december–19 januari

Ditt tecken genomgår en djup omstrukturering som emellanåt känns övermäktig. Men håll ut, inom kort ljusnar det. Du känner frustration i en viss fråga och det slutar med att du tvingas kompromissa. Vanligtvis når du framgång genom självdisciplin och hårt arbete men den här gången är det viktigt att hjärtat får styra.

Månadens råd: Var öppen för en ny tanke, den kommer att leda dig framåt.

Ädelsten: Granat.

VATTUMANNEN 

20 januari–19 februari

Du är omtyckt och nu märks det verkligen. Plötsligt vill alla ha dig med på olika evenemang. Egentligen hade du tänkt hinna med ett visst arbete och nu gäller det att vara tydlig med vad du verkligen vill. En situation som först känns irriterande har potential att utmynna i något positivt. Hur det går beror på dig.

Månadens råd: Se till att få tillräckligt med vila. En hektisk tid väntar.

Ädelsten: Ametist.

FISKARNA 

20 februari–20 mars

På arbetet har du fördel av förmågan att omedvetet kunna snappa upp information som du bearbetar intuitivt. Privat finns det risk för frustration. Kärleken finns där men din partner verkar tänka mest på sig själv. Berätta hur du känner istället för att bli sur, du kommer att möta förståelse. September blir romantisk.

Månadens råd: Låt dig inte styras av en dominant kollega. Stå på dig bara.

Ädelsten: Akvamarin.

VÄDUREN 

21 mars–19 april

På jobbet är du effektiv och inspirerande. Du trivs bäst när du får göra på ditt eget sätt och nu har du chansen. Din entusiasm sprider sig och det är en lämplig tid att lägga fram ett visst förslag. Även privat väntar en harmonisk period. Kärleken vibrerar i luften, det finns någon som längtar efter din uppmärksamhet.

Månadens råd: Du är född pionjär. Fortsätt att använda den förmågan konstruktivt.

Ädelsten: Bergskristall.

OXEN 

20 april–20 maj

Du känner dig pressad av omgivningens krav och behöver tid för att tänka igenom situationen. Ditt tecken föredrar det välkända och provar ogärna nya vägar men den här gången är det värt ett försök. Det är en gynnsam tid för förändring men det finns ingen anledning att stressa, tvärtom är det en fördel att ta det lugnt.

Månadens råd: Sök efter din egen jämvikt. Låt den sinnliga njutningen vägleda dig.

Ädelsten: Turkos.

TVILLINGARNA 

21 maj–20 juni

Bortsett från en viss frustration över en chef eller myndighets-person händer det intressanta saker på jobbet och du har en trivsam och stimulerande vardag. Det är bara att njuta av de harmoniska energier som omger ditt tecken nu. Egentligen har du inte så mycket tid över för en romans men om du vill finns möjligheten.

Månadens råd: Fokusera på det som är aktuellt för dagen. Tänk inte på det som varit.

Ädelsten: Månsten.

KRÄFTAN 

21 juni–22 juli

Det är en bra tid för affärer, både privat och yrkesmässigt, och sannolikt tjänar du en extra slant. Du är ambitiös och energisk och det är bra eftersom du har mycket att göra på jobbet. Ditt tecken genomströmmas av varma, utåtriktade energier som gör dig framgångsrik i kärlek. Vid månadsskiftet blir du lite sentimental.

Månadens råd: Utmaningen är tillit. Våga ta chansen när den kommer.

Ädelsten: Färgad rubin.

LEJONET 

23 juli–22 augusti

Din energinivå är hög men du gör klokt i att inte vara för på-drivande. Anpassa dig efter omständigheterna i stället. Låt dig inte irriteras av att en kollega får oförtjänt mycket uppmärksamhet. Din arbetsinsats kommer att belönas på sikt. Viktigast just nu är ditt privatliv, tillsammans med älsklingen mår du som bäst.

Månadens råd: Fokusera på det som är positivt. Var frikostig med komplimanger.

Ädelsten: Peridot.

En ring med din månads ädelsten, designad av Charlotte Bonde finna att köpa i DV-shoppen. Du hittar den här. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!